świercz1719500624 15.03.2007 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Wciornastek dane wpisze jutro zapominiałem wzić dokumentów - sory MaEmi a co z nią jest nie tak? b o s k a iga9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 15.03.2007 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Wciornastek znalazłem - jest już w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.03.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 oczyszczalnia jak ta lala widze że ekipa sprawna była co do zakupów roślinek w marketach to jestem jakoś sceptycznie nastawiona - nic nie kupowałam i chyba tak pozostanie wole jechać do szkółki i coś tam wybrać.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 15.03.2007 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ivonesca ...jak ta lala hehe. a ekipie fakt sprawnie to poszło i nawet nie zostawili mi nadmiaru piachu tylko ładnie wszystko rozgarnęli. A co do sadzonek to masz racje lepiej sobie darować te z marketów, nie ma jak to pożądna szkółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 15.03.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 świercz cały dziennik przeczytany i jestem pod wrażeniem. Gratuluję fajnych pomysłów no i przede wszystkim gospodarczych sposobów. Jak będziecie urządzać domek? Jaki style preferujecie? Z tego co widać na zewnątrz, to chyba taki ciepły, domowy, rustykalny Pozdrawiam Was i dzidzię w brzuszku. Gratuluję. Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 15.03.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Wciornastek znalazłem - jest już w dzienniku dzięki za info Kurcze te barmy trochu wszystkie przydrogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 15.03.2007 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 S&M cały?? tak jak piszesz preferujemy styl rustykalny, ale nie do końca bo bedzie przeplatany nowoczesnością. Uwielbiamy takie zestawienia, ale jak to wszystko wyjdzie to nie wiem czy sam Bóg wie.... ale Boga może do tego nie mieszajmy też pozdrawiam serdecznie! Wciornastek trochu??? ja bym powiedział cholernie drogie... ale ta przynajmniej ma grubość 4cm. Whormanie za troche wyższą cene oferowano mi 2centymetrową grubość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 15.03.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Skoro jest już oczyszczalnia- to niebawem będzie można skorzystac... no wiesz. Sadzonek w marketach nie kupuj- teraz wszędzie pełno sklepów ogrodniczych. Nawet przez internet można kupic fajne roślinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darpil 15.03.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Fajna ta Twoja oczyszczalnia. Nie wiesz jakie to szczęście móc mieć takie cudo. Ja muszę robić szambo.Ładnie dach masz położony, mimo tej folii - mam nadzieję, że da się to naprawić.Dy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 16.03.2007 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 tabaluga1 no wiem wiem :0 i właśnie mam zamiar, dlatego też jak jest brat małży i nam pomaga to zajął sie wykańczeniem pomieszczenia gospodarczego/kotłowni i dolnej łazienki cobym mógł kupić niebawem piec i geberit żeby już wiesz... darpil dzieki! no dach jest tak na 5 z minusem, a ta folia juz została przez nas poprawiona w momencie jak weszliśmy ponownie na stryszek. no a co u ciebie bo widze że zapadła głucha.... cisza.... pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 16.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Wciornastek trochu??? ja bym powiedział cholernie drogie... ale ta przynajmniej ma grubość 4cm. Whormanie za troche wyższą cene oferowano mi 2centymetrową grubość.... Rozmawiałam z Billbo i brama uchylna bez ocieplenia na nasz wymiar (szer 300 wys 230) to za 2900 i bez ocieplenia, a brama no ta zwijana (skleroza) to prawie 5 tys z automatyką o ociepleniem Za ile Tobie wycenili bo może nie warto startować do P. Wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 16.03.2007 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Wciornastek trochu??? ja bym powiedział cholernie drogie... ale ta przynajmniej ma grubość 4cm. Whormanie za troche wyższą cene oferowano mi 2centymetrową grubość.... Rozmawiałam z Billbo i brama uchylna bez ocieplenia na nasz wymiar (szer 300 wys 230) to za 2900 i bez ocieplenia, a brama no ta zwijana (skleroza) to prawie 5 tys z automatyką o ociepleniem Za ile Tobie wycenili bo może nie warto startować do P. Wolnego yyyy a nie pisałem o tym w dzienniku....? zaraz lukne.... 5tys? to co ona ma złotą klamke?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 16.03.2007 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Wciornastek faktycznie żadnych kosztów zaraz to uzupełnie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.03.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Witaj świercz Ślicznie tam u Ciebie koło domu się robi Pomysł na płotek z palet po Ytongu super. W ogóle to miło patrzeć jak wszystko pięknie idzie do przodu. Bez przestojów szybciutko i sprawnie Tylko pogratulować Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 16.03.2007 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 kasia w no staram się już jakoś to wszystko ogarnąć żeby po przeprowadzce jakoś funkcjonować Wciornastek wpisałem. znalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 16.03.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Wciornastek wpisałem. znalazłaś? Trafiony zatopiony, nie jest żle, zważywszy na ocieplenie. Będę dzwonić. Zobaczymy u mnie jednak brama szersza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 16.03.2007 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Wciornastek wpisałem. znalazłaś? Trafiony zatopiony, nie jest żle, zważywszy na ocieplenie. Będę dzwonić. Zobaczymy u mnie jednak brama szersza. OK. to koniecznie daj znac jak ci poszło! pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 16.03.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 No całkiem niezła ta oczyszczalnia, wygląda naprawdę porządnie! Ile komór ma zbiornik? I jaką pojemność? Widzę, że ty jednak masz zamiłowanie ogrodnicze - nie tylko do winorośli Bardzo ładne krzaczki!!! Co do zakupów marketowych, to wiem, że sadzonki są kiepskie, ale ja chyba mam szczęście - kupiłam kilkanaście sadzonek krzewów i wszystkie się chyba przyjęły po przesadzeniu, bo wypuszczają listki, ostatnio zakupiona wierzba też chyba sobie radzi (ale ona była w pojemniku, i widać, że tam rośnie już od dłuższego czasu, więc nie powinno być z nią problemu). Mam też wiśnię z marketu, już drugi rok. Ale ja jak kupuję te rośliny, to szukam oznak życia, bo wiadomo, jak to jest w marketach A w ogóle to już nie mogę wysiedzieć i w niedzielę przejadę się chyba do sklepu ogrodniczego, chociaż popatrzec Uwielbiam sklepy ogrodnicze, i mogłabym tam siedzieć całymi dniami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 18.03.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 cześć świercz . masz fajnie bo masz dobry grunt pod oczyszczalnie u mnie to nie przejdzie . tak na marginesie ile wyszło ci dachówki na pokrycie dachu domu . maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.03.2007 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 dominikams co do oczyszczalni to zbornik jest dwukomorowy, pojemnośc yyyy... nie pamietam ale jak jesteś zainteresowana to wystarczy kliknąć na link HABA i już wszystko wiadomo Co do zamiłowań ogrodniczych to są ofromne! uwielbiam grzebać w ziemii, cóż juz tak mam i niech tak pozostanie - dobrze tylko że grabarzem nie zostałem - ale poważnie to nawet myślałem nad zrobieniem jakiejś podyplomówki i założeniu firmy ogrodnieczej, ale póki co to sfera marzeń... Na szczęscie moja małża nie jest gorsza i jeśli chodzi o wyciąganie jej do przybytków ogrodniczych to jest tak że wystarczy rzucić hasło - a może do ogrodniczego? i juz wszystko jasne - też potrafimy tam siedzeć godzinami No a do rożlinek marketowych to jednak mnie już nie przekonasz forsycja okazała sie istną denatką - a to taka se bylina która można pomyśleć przeżyje każde warunki, a jadnak - miętka sie okazała maanmy tak grunt jest zajeb... pod oczyszczalnie - wymarzony! na szczęście . co do dachówki to wyszło jej koło 2100szt. tak chyba coś kele tego - jakbym sie mylił to sprostuje to jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts