magalena 19.03.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Świerszczu - pięknie, pięknie.Tylko na przyszłość to bym forsycję ciutek dalej od świerczków sadziła. Stawiam na to , że takie maluchy zadusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.03.2007 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Świerszczu - pięknie, pięknie. Tylko na przyszłość to bym forsycję ciutek dalej od świerczków sadziła. Stawiam na to , że takie maluchy zadusi. wiem wiem że ta cholera potrafi dużo, potrafi się rozrosnąć wiec raczej bede ją poskramiać i intewsywnie przycinać gdzie należy póki co daje jej wolną ręke co by się przyjęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.03.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 świercz GRATULOWAĆ, GRATULOWAĆ Co ELYTA... to ELYTA !!!!!!!!!!! Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.03.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 GRATULACJE z okazji wstąpienia do ELYTY trzeba to opić w KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 19.03.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 świercz GRATULOWAĆ, GRATULOWAĆ Co ELYTA... to ELYTA !!!!!!!!!!! Pozdrówka! Właśnie rozmawiałam z Panem Wolnym. Jutro jadę do niego pooglądać i dogadać sprawę bramy. Telefonicznie wrażenie dobre. I jeszcze pytanie. Ogładałam fotki. Ta brama jest bez automatyki? Czy ma silnik i pilota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.03.2007 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ivonesca, monikach, Wciornastek - DZIEKI! Wciornastek moja jest bez automatyki!!!! recznie ortwierana, wiec do tej kwoty, którą podałem w dzienniku dodaj tysiaka dla mnie to za dużo i tak naprawde to po co mi na tym zadupiu automatyczna brama - przecież stamtąd aż nie chce sie nigdzie wyjeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 19.03.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Wciornastek moja jest bez automatyki!!!! recznie ortwierana, wiec do tej kwoty, którą podałem w dzienniku dodaj tysiaka dla mnie to za dużo i tak naprawde to po co mi na tym zadupiu automatyczna brama - przecież stamtąd aż nie chce sie nigdzie wyjeżdżać Hmm, to znaczy nie ma rewelki cenowej. 2900 w Bilbo malowana na kolor Ral, uchylna z automatyką ale bez ocieplenia. A u Ciebie 2900 co prawda z okleiną i ocieplona ale bez automatyki tj. rachunek jest prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.03.2007 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Wciornastek wszystko zależy co kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 19.03.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Też gratuluję stuknięcia tysiączka. Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 19.03.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 jakie ladne kwiatki Wam rozna w ogrodku! Ja niedawno zaczelam zajmowac sie ogrodem, ale jeszcze nic nie uroslo. Musze sie uzbroic w cierpliwosc, na razie to tylko warzywa i drzewka ale o kwiatkach tez niedlugo pomysle Kiedy sialiscie te kwiatki ze juz zakwitly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 19.03.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Wciornastek wszystko zależy co kto woli No gorzej jak osiołkowi w żłobie dano, zważywszy że kasa ograniczona. Trzeba przemyśleć priorytety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.03.2007 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 kasia w Dzięki!! Pzodrawiam! AAJ2004 no my jeszcze nie sialiśmy... mam jeszcze troche ziemi do nawiezienia do warzywniaka ale małża nie może się juz doczekac, zresztą ja też, alw wole robiś wwszystko po kolei a nie na łapu capu jak ona A kwiaty były sadzone na jesieni - nie spodziewałem sie takiego urodzaju bo niby w 1 rok raczej nie kwitną - i do tego cebule z marketu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.03.2007 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Wciornastek wszystko zależy co kto woli No gorzej jak osiołkowi w żłobie dano, zważywszy że kasa ograniczona. Trzeba przemyśleć priorytety no dokładnie, ja od początku wiedziałem że nie bede miał bramy z naępdem bo stwierdziłe że w ogóle nie jest mi to potrzebne - bardziej nastawiam się na automatyczną brame wjazdową - przy niej raczej chciałbym automatyke ale zobaczymy na ile kasa pozwoli. przy garażowej zależało nam na tym aby była ocieplana bo mamy ogrzewany garaż, no i po drugie wygląd - nie chcialiśmy żby brama szpeciła, a raczej wtopiła sie w otoczenie pozdro! oczywiście czekam na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 19.03.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 kasia w Dzięki!! Pzodrawiam! AAJ2004 no my jeszcze nie sialiśmy... mam jeszcze troche ziemi do nawiezienia do warzywniaka ale małża nie może się juz doczekac, zresztą ja też, alw wole robiś wwszystko po kolei a nie na łapu capu jak ona A kwiaty były sadzone na jesieni - nie spodziewałem sie takiego urodzaju bo niby w 1 rok raczej nie kwitną - i do tego cebule z marketu A groszek zasiany? Można już siać marchewkę, pietruszkę, rzodkiewkę i koperek. Można też posadzić cebulkę. Pycha grilowany chlebek z szczypiorem od cebulki. Koło 10 kwietnia to już śmiało siać kwitki typu maciejki, astry, aksamitki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.03.2007 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Wciornastek tak tak musze sie spiedszyć z nawożeniem ziemi - małża już mi suszy głowe że chce już siać!!! a ja jej nie pozwalam..... jeszcze chile i siejem!!! no i już też jedziemy po drzewka - czereśnie, bzy, maliny - na razie tyle. no i jeszcze muszę znaleść jakiś konkretny okaz mojej mmmmmmm....glicyniii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 19.03.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Swiercz a nie czujesz sie staro po 1000 poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 19.03.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Glicynie są przepiękne. Na pewno znajdą się i u mnie. Malinki mam, ale póki co na działce rekreacyjnej. Wystarczy tylko przesadzić- tylko kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 20.03.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Świerczu, gratuluję 1000 posta !!! Jak mówiłam idziemy łeb w łeb Rozumiem Twoją małżonke, bo ja też chcę już zająć się wreszcie ogrodem !!!!! Ostateczny termin to kwiecień Pozdrawiam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.03.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 świercz jestem pełna podziwu szybko wam idzie a ogródek zapowiada się pięknie ja jeszcze nie mam czasu aby nad tym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.03.2007 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 eeeeeeE maanmy no co ty....? zaczynam nowe życie tabaluga1 właśnie tylko kiedy? U mnie też non stop pojawia się to pytanie i jakoś trudno ułożyć mi jakiś sensowny plan.... Zuzza faktycznie łeb w łeb - tobie tez jeszcze raz gratuluje ELYTY sylvia1 dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts