Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Świerszczu - pięknie, pięknie.

Tylko na przyszłość to bym forsycję ciutek dalej od świerczków sadziła. Stawiam na to , że takie maluchy zadusi.

wiem wiem że ta cholera potrafi dużo, potrafi się rozrosnąć wiec raczej bede ją poskramiać i intewsywnie przycinać gdzie należy ;) póki co daje jej wolną ręke co by się przyjęła :roll: :wink:

świercz

GRATULOWAĆ, GRATULOWAĆ

:D :D :D :D :D :D :D :D

Co ELYTA... to ELYTA :wink: :D !!!!!!!!!!!

Pozdrówka!

Właśnie rozmawiałam z Panem Wolnym. Jutro jadę do niego pooglądać i dogadać sprawę bramy. Telefonicznie wrażenie dobre.

I jeszcze pytanie. Ogładałam fotki. Ta brama jest bez automatyki? Czy ma silnik i pilota?

Ivonesca, monikach, Wciornastek - DZIEKI! :oops: 8)

Wciornastek moja jest bez automatyki!!!! recznie ortwierana, wiec do tej kwoty, którą podałem w dzienniku dodaj tysiaka :-? dla mnie to za dużo i tak naprawde to po co mi na tym zadupiu automatyczna brama - przecież stamtąd aż nie chce sie nigdzie wyjeżdżać :lol:

Wciornastek moja jest bez automatyki!!!! recznie ortwierana, wiec do tej kwoty, którą podałem w dzienniku dodaj tysiaka :-? dla mnie to za dużo i tak naprawde to po co mi na tym zadupiu automatyczna brama - przecież stamtąd aż nie chce sie nigdzie wyjeżdżać :lol:

Hmm, to znaczy nie ma rewelki cenowej. 2900 w Bilbo malowana na kolor Ral, uchylna z automatyką ale bez ocieplenia.

A u Ciebie 2900 co prawda z okleiną i ocieplona ale bez automatyki tj. rachunek jest prosty :wink:

kasia w Dzięki!! Pzodrawiam!

AAJ2004 no my jeszcze nie sialiśmy... mam jeszcze troche ziemi do nawiezienia do warzywniaka :roll: ale małża nie może się juz doczekac, zresztą ja też, alw wole robiś wwszystko po kolei a nie na łapu capu jak ona ;)

A kwiaty były sadzone na jesieni ;) - nie spodziewałem sie takiego urodzaju bo niby w 1 rok raczej nie kwitną - i do tego cebule z marketu :p :p :p

Wciornastek wszystko zależy co kto woli :wink:

No gorzej jak osiołkowi w żłobie dano, zważywszy że kasa ograniczona. Trzeba przemyśleć priorytety :lol: :wink:

no dokładnie, ja od początku wiedziałem że nie bede miał bramy z naępdem bo stwierdziłe że w ogóle nie jest mi to potrzebne - bardziej nastawiam się na automatyczną brame wjazdową - przy niej raczej chciałbym automatyke ale zobaczymy na ile kasa pozwoli. przy garażowej zależało nam na tym aby była ocieplana bo mamy ogrzewany garaż, no i po drugie wygląd - nie chcialiśmy żby brama szpeciła, a raczej wtopiła sie w otoczenie ;) pozdro!

oczywiście czekam na wieści ;)

kasia w Dzięki!! Pzodrawiam!

AAJ2004 no my jeszcze nie sialiśmy... mam jeszcze troche ziemi do nawiezienia do warzywniaka :roll: ale małża nie może się juz doczekac, zresztą ja też, alw wole robiś wwszystko po kolei a nie na łapu capu jak ona ;)

A kwiaty były sadzone na jesieni ;) - nie spodziewałem sie takiego urodzaju bo niby w 1 rok raczej nie kwitną - i do tego cebule z marketu :p :p :p

A groszek zasiany? Można już siać marchewkę, pietruszkę, rzodkiewkę i koperek. Można też posadzić cebulkę. Pycha grilowany chlebek z szczypiorem od cebulki. Koło 10 kwietnia to już śmiało siać kwitki typu maciejki, astry, aksamitki itp

Wciornastek tak tak musze sie spiedszyć z nawożeniem ziemi - małża już mi suszy głowe że chce już siać!!! a ja jej nie pozwalam..... :roll: jeszcze chile i siejem!!! no i już też jedziemy po drzewka - czereśnie, bzy, maliny - na razie tyle. no i jeszcze muszę znaleść jakiś konkretny okaz mojej mmmmmmm....glicyniii 8) :wink: