Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

Obudowa turbiny bardzo mi się podoba.

U nas obudowa kominka miała początkowo wyglądać bardzo podobnie. Tzn miał być taki ceglany słup (ew z jakimiś dodatkami) z wkładem kominkowym w środku. Ostatecznie jeszcze decyzja nie zapadła, ale cegła będzie prawie na pewno, z tym, ze być może tylko po bokach kominka. Co to za cegła?

hehehe co to za cegła... :lol: jest gdzieś to wyżej w komentach. Co do kominka to u nas właśnie będzie takim słupem wykonanym właśnie tylko z cegły i minimalizacja dodatków - kratki będą stalowe-kute. Efekt - niewiadomy.... :roll: :lol:

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

maanmy przekazałem ojcu tę wiadomość - miło się uśmiał i kazał podziękować, ale stwierdził że pomnik właśnie sobie stawia.

Chyba jednak jest w nim jakaś duma że stawia synowi DOM. ;)

sylvia1 tak tak i to już w maju.... :roll:

iga9 kciuki się przydadzą bo plany ambitne :roll:

świercz, pewnie juz nie raz odpowiadałeś na to pytanie, ale co to za cud-kolor masz na oknach? I jaki producent? Grafitowy dach przysparza nam kłopotów przy wyborze koloru okien ...no i elelwacji ...hmmmmm ... a u Ciebie fajnie to wygląda. Jaki kolor dasz na ściany zewnętrzne?

Pozdrawiam, Ania

tak o okna juz pisałem - to OKNOVID - złoty dąb.

co do elewacji to patrząc teraz a później za wiele sie nie zmieni :lol: - tzn kolor elewacji bedzie w kolorze złamanej bieli - dojdą jeszcze drwniane szczyty i może narożniki - bo te najbardzoej wystawione są np. na przemarzanie.

K74 tak!!! tym bardziej że takie cudo pójdzie mu migiem :wink: :lol:

ps, gladiole to sa kwiatki ;) :lol: :lol:

malmuc yyyy... tak mi przykro że to cię pożre.... yyyy.... to już nie bedzie cie z nami?.... yyy.... :wink:

dominikams mam nadzieje że ciebie nic nie podżera.... bo foruma nam się zmniejszy raptem... :lol:

ale tak poważnie to dobrze myślisz.. musze tez pomyśleć intensywnie...! :roll:

czy ltoś wierzy w mój taras - mam nadzieje że bedzie tak piennnnnkny jak wyżej :lol: