Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

świerczu, składałam ci życzenia w moim dzienniku, ale jeszcze raz chciałam - bezpośrednio - i niech te dni, przynajmniej te świąteczne upłyną bez zmartwień i stresu! Odpocznij sobie, i wróć do spraw budowlanych z nowymi siłami!

Pozdrówka!

http://www.deepestfeelings.com/holidays/easter/kids/th_kid3.gif

Wiatm!!!

święta, święta i po świętach! :D

...święta choć skromne były całkiem OK teraz mam jeszcze mały urlopik i powiedzmy że odpoczywam... na budowie - kopie fundament pod taras! :lol: tynki na górze skończone , bierzemy się za dół :)

kurs franka przyprawiam mnie o palpitacje serca........ :evil: ja nie wiem co to się dzieje.... :roll:

PS . WSZYSTKIM DZIĘKUJE ZA ŻYCZENIA. POZDRAWIAM!

Świerszczu brama dzisiaj w końcu kończona i to w mękach i bólach bo Pan W raczej do stachanowców nie należy. Ale brama cacy. zobaczymy jak będzie działać.

U mnie w ten weekend małzonek też zaczyna akcję skalniak vell taras otoczony skalniakiem. Przy okazji kopania kanalizy do domu koarkowy przekulał największe głazy na ich właściwe miejsce u stóp tarasu.

Coś brak wpisów w Twoim dzienniku oj niedobry :wink:

Brama założona po trzech dniach parcy Pana W :o :o :o . Wg mojego małżonka Bilbo (2 ludzi) montuje 4 bramy duże przemysłowe ze śluzami w jeden dzień ale ... No coż trzeba do takich spraw podchodzić asertywnie ważne że jest i że gośc się bardzo stara. Życzę mu rozwoju firmy bo może ża kilka lat .... itp. W sumie trudno się gniewać.

A co z Twoim skalniakiem. U mnie też coś w tym stylu się czyni. Nie obeszło się bez ran przy okazji. Małzonek ze szwagrem przetaczali większe kamienie razem Takie coś koło 300 kg. Dwa razy sóbie rzeczone kamienie mąż przetoczył przez duży palec od nogi. No ćoż paznokieć to raczej po kolorze sądząc zejdzie, a teraz koń kuleje :wink:

wracam wracam :)

po dłuższej przerwie, leniuchowaniu, teraz czas wziąć sie do roboty :) no i do pisania

Wciornastek wiec moje spostrzeżenia co do pana W. były nieprzesadzone... ale tak jak piszesz trudno się gniewać ;) myślę że pan W. naprawdę się stara :) i jego usposobienie nie pozwala powiedzieć coś złego :) ale ale chciałbym zobaczyć tę twoją bramę! no pochwal się!

iga9 :wink:

Szkrab no widzisz jakoś nie... to że zapalony ogrodnik to prawda ale wcześniej po prostu nie miałem ogrodu tylko beton, beton, beton :) ale zapewnę w niedalekiej przyszłości się tam wybiorę :) co do linka to poczytam - jeszcze nie zaglądałem :oops:

dominikams no już jestem ;)

a teraz biorę się za wpis do dziennika :)

No to witamy z powrotem! :D

Pięknie tam na górze, no i ten wykop pod fundament tarasu taki równiutki :o

A ogródek - kurcze, wszyscy zakładają ogródki a ja do cholery nie mogę :cry:

Jak już będzie wszystko skończone i przeorane, to już będzie za późno na sianie czegokolwiek buuuuuu...... :(

Czereśnie dobre, zresztą wszystkie czereśnie sa dobre :D