sylvia1 06.04.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Malutki baranek ma złote różki,Pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki.Gdy nikt nie widzi, chorągiewką bujaI beczy cichutko: Wesołego Alleluja!http://www.wielkanoc.pl/images/stopka_delta_wielkanoc_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://www.spdebno.ugnowytarg.pl/obrazy/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 07.04.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 świerczu, składałam ci życzenia w moim dzienniku, ale jeszcze raz chciałam - bezpośrednio - i niech te dni, przynajmniej te świąteczne upłyną bez zmartwień i stresu! Odpocznij sobie, i wróć do spraw budowlanych z nowymi siłami! Pozdrówka! http://www.deepestfeelings.com/holidays/easter/kids/th_kid3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.04.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 swierszczu radosnych, pogodnych, spokojnych Swiat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.04.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Zdrowych, wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych, no i oby następne były już w domciu. Dla całej rodzinki- Tabaluga z rodzinką http://kartki.net.pl/kartki/3/84.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.04.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Na Święta Wielkanocne przesyłam kosz pełen świątecznych życzeń wplecionych między kolorowe pisanki, cukrowe baranki i bazie. Radosnych, pogodnych i miłych Świąt ! http://kartki.onet.pl/_i/d/zajaczek_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 07.04.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Wesołych Świąt.Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego.Mokrego dyngusa, smacznego jajka. I niech, te święta będą jak bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.04.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 świercz WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! http://www.gifs.ch/Festtage/ostern/images/Tieretanz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 08.04.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 http://images20.fotosik.pl/208/a743633fbd1819c1.jpg Z okazji nadchodzącychŚwiąt Wielkanocnychżyczenia szczęścia,zdrowia i radości od... maanmy z nogą w gipsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 08.04.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Nie wiesz jak i nie wiesz skąd W czasie Wielkanocnych Świąt Zjawił się zajączek mały Wielce uśmiechnięty cały I Życzenia Tobie składał By Ci w Święta nie opadał! ...dobry humor Pozdrawiam!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 10.04.2007 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Wiatm!!! święta, święta i po świętach! ...święta choć skromne były całkiem OK teraz mam jeszcze mały urlopik i powiedzmy że odpoczywam... na budowie - kopie fundament pod taras! tynki na górze skończone , bierzemy się za dół kurs franka przyprawiam mnie o palpitacje serca........ ja nie wiem co to się dzieje.... PS . WSZYSTKIM DZIĘKUJE ZA ŻYCZENIA. POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.04.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 świerczu, miło że wracasz do życia Kop, kop te fundamenty, taras to fajna rzecz Jaki w końcu robisz? Ten Kasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 13.04.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Świerszczu brama dzisiaj w końcu kończona i to w mękach i bólach bo Pan W raczej do stachanowców nie należy. Ale brama cacy. zobaczymy jak będzie działać. U mnie w ten weekend małzonek też zaczyna akcję skalniak vell taras otoczony skalniakiem. Przy okazji kopania kanalizy do domu koarkowy przekulał największe głazy na ich właściwe miejsce u stóp tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 16.04.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Coś brak wpisów w Twoim dzienniku oj niedobry Brama założona po trzech dniach parcy Pana W . Wg mojego małżonka Bilbo (2 ludzi) montuje 4 bramy duże przemysłowe ze śluzami w jeden dzień ale ... No coż trzeba do takich spraw podchodzić asertywnie ważne że jest i że gośc się bardzo stara. Życzę mu rozwoju firmy bo może ża kilka lat .... itp. W sumie trudno się gniewać. A co z Twoim skalniakiem. U mnie też coś w tym stylu się czyni. Nie obeszło się bez ran przy okazji. Małzonek ze szwagrem przetaczali większe kamienie razem Takie coś koło 300 kg. Dwa razy sóbie rzeczone kamienie mąż przetoczył przez duży palec od nogi. No ćoż paznokieć to raczej po kolorze sądząc zejdzie, a teraz koń kuleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.04.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Wciornastek jakie horrorowate opowiesci tu sypiesz Tul teraz czesto meza to bedzie mniej bolalo A świercz sie faktycznie opuscil skubaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 16.04.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Świercz, taki z Ciebie zapalony ogrodnik, a nie byłeś na giełdzie kwiatowej w Poznaniu??? Toż to raj dla grzebiących. Sporo można zaoszczędzić. Polecam. No i trzymam kciuki za finisz! Wytrwasz!A zastanawiałeś się Jak długo można mieszkać w nie wykończonym domu?Więc głowa do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 16.04.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 No i gdzie ten świercz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 17.04.2007 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 wracam wracam po dłuższej przerwie, leniuchowaniu, teraz czas wziąć sie do roboty no i do pisania Wciornastek wiec moje spostrzeżenia co do pana W. były nieprzesadzone... ale tak jak piszesz trudno się gniewać myślę że pan W. naprawdę się stara i jego usposobienie nie pozwala powiedzieć coś złego ale ale chciałbym zobaczyć tę twoją bramę! no pochwal się! iga9 Szkrab no widzisz jakoś nie... to że zapalony ogrodnik to prawda ale wcześniej po prostu nie miałem ogrodu tylko beton, beton, beton ale zapewnę w niedalekiej przyszłości się tam wybiorę co do linka to poczytam - jeszcze nie zaglądałem dominikams no już jestem a teraz biorę się za wpis do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 17.04.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 No to witamy z powrotem! Pięknie tam na górze, no i ten wykop pod fundament tarasu taki równiutki A ogródek - kurcze, wszyscy zakładają ogródki a ja do cholery nie mogę Jak już będzie wszystko skończone i przeorane, to już będzie za późno na sianie czegokolwiek buuuuuu...... Czereśnie dobre, zresztą wszystkie czereśnie sa dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 17.04.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Aha - przeczytałam ten dopisek małymi literkami - no no.... I dużo zdrówka dla taty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts