sylvia1 11.07.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Świercz - garatulacje.. fasolki i rozpoczetej budowy no to spiesz sie spiesz coby maluch w niewykonczonym nie musial mieszkac.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.07.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Tak tak, gratulki serdeczne!!! I bociana, i działki, i projektu. Trzymam kciuki i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 11.07.2006 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Dzięki wszystkim za gratulation! z Fasoli niesamowicie się ciesze! ma dopiero 3tyg a z budową juz gorzej na prawie dwa tygodnie znowu zawieszamy prace - sam juz nie wiem co mam o tym myśleć..... o sytuacji z ojcem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.07.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Świercz a przyszło Ci do głowy zmienić ekipe? tzn poszukac innej bo na takich układach czasem się wychodzi jak Zabłocki na mydle...a moze tata np chory a eni chce was amrtwić i dlatego przekłada tak rozpoczęcie robót abyscie nie zostali potem na lodzie jak mu sie pogorszy? zapytaj wprost co jest powodem przekładania terminu i ew. szukaj na szybko innej ekipy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.07.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Dzieciąteczka gratuluję. Bocian okazał się prorokiem. Ale znam już takie przypadki- nie pytaj skąd A jeśli chodzi o ekipę, to zgadzam się z sylvią. Lepiej zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.07.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Tabaluga ty weź nie strasz co? ja rok temu na działce widziałam pieknego bociana latającego i w tym roku tez... nawet w tym roku to go całą rodzinką widzielismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 11.07.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 No proszę Świercz - nowości u Ciebie jak "mrówków" Gratuluję dzidzi i postępów na działce! Początki z reguły są trudne. Jak już się zacznie, to leci że zanim się obejrzysz, a stan surowy stanie! Zobaczysz. Pozdrawiam Ciebie i Ziutkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.07.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Swierczu Drogi wsyzstkiego lepszego na nowej potrojnej drodze. Bedzie dobrze trudne poczatki wspaniala koncowka.Trzymam kciuki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.07.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Ja przy budowie zrezygnowalam z wszelkich rodzinnych i bliskich znajomosci. A i tak z tesciem mam moc problemow, bo mu sie wydaje, ze on ten dom buduje nie my ja bym sie wiec na ekipe ojca nie zdecydowala ... ale wiadomo - kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 12.07.2006 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 właśnie ta cholerna kasa... dałem ojcu dwa tygodnie na pozałatwianie jeszcze wszystkich spraw tak żeby przyjechał już gotowy do budowy. jeżeli przesunie umówiony termin wtedy rezygnuje już z jego pomocy, trudno. nie zrobie może góry albo gorszymi materiałami ale powiedziałem że postawie ten dom żeby nie wiem co! jeszcze raz dzieki za słowa wsparcia! świercz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 12.07.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 witaj swierszczu - przeczytalem i podobalo mi sie zaniepokoila mnie jedna rzecz - ten sasiad przy samym plocie....nie za blisko to troche?..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 12.07.2006 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 mówisz o tym garażu??? jeśli tak to nie, nie - wszystko ok! w planie zagospodarowania terenu garaże są w tyle działki i mają być w granicy działki przyklejone do siebie - ale my tak nie chcemy. ja planuje pod tą ścianą walnąć sobie altane w stylu kuchni letniej dzięki za odwiedziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 12.07.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 acha - no to w porzadku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bleon 12.07.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Ależ macie gorący okres w życiu - budowa, dziecko (GRATULACJE!) i jeszcze pies do tego A może by tak jakiś konkurs na imię dla psa ogłosić? Ja daję pierwszą propozycję - Budulec A opóźnieniami w rozpoczęciu się nie przejmuj. Co się odwlecze to nie uciecze Ale z drugiej strony nie dziwię Wam się, że chcielibyście już zacząć, bo ja też bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 12.07.2006 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 bleon no a na jakim etapie jesteś? no i ani słowa nie wspomniałes o chęci załozenia dziennika hehehehehehe chyba ci nie popuszcze obejrzałem zdjęcia. kurcze ile masz ty tych działek??? - wiata na drugiej!!!!!!! - zaje...!!! marzenie! dom super - ja takie lubie, ale poprosiłbym jeszcze o rzuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 12.07.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 A zainspirowałeś mnie i też sobie pooglądałem Twój dziennik. Sąsiedztwa zazdroszę .... wokół wszystko nowe A lasu już nie .... bo ......też mam blisko. Gratulki dla Zuzy, a Tobie wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bleon 13.07.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 bleon no a na jakim etapie jesteś? no i ani słowa nie wspomniałes o chęci załozenia dziennika hehehehehehe chyba ci nie popuszcze Szukamy ekipy. Rozważamy czy wziąć murarza + nasza pomoc, czy firmę, która wykona stan surowy otwarty. Na fundament jesteśmy zdecydowani - zrobi go murarz. Resztę (ściany, strop, dach) chyba raczej firma. Mamy już jedną na oku, niepokoi nas tylko to, że stwierdzili, iż "robią głównie dachy, a w murach się nie specjalizują". Ale mamy dobre opinie o nich. Musimy pooglądać jakieś ich budowy. A do założenia dziennika to Ty mnie zmobilizowałeś dom super - ja takie lubie, ale poprosiłbym jeszcze o rzuty Poszły 3 tyg. temu na Twój adres e-mail Zazdroszczę Wam, że już zaczęliście. My jedziemy jeszcze na urlop, a później (w sierpniu) - do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 13.07.2006 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Poszły 3 tyg. temu na Twój adres e-mail Zazdroszczę Wam, że już zaczęliście. My jedziemy jeszcze na urlop, a później (w sierpniu) - do roboty. uuuu . to chyba nie dostałem albo wykasowałem - to prześlij je alebo poczekam już na umieszczenie ich w twoim nowym dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 13.07.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Dzisiaj zaglądam do Waszego dziennika, a tam tyle rewelacji Nie wnikam co jest z Twoim tatą, ale zgadzam się że to mało poważne zachowanie bo budowanie domu to przecież nie zabawa w piaskownicy tylko zaangażowane środki finansowe (i to duuuuuuuuuże) no i ludzie. Gratuluję pojawienia się fasolki, moja już "trochę" podrosła w brzuszku i za 1,5 m-ca będzie z tego dzidziuś - też drugie dziecko w domu. Z tym, że u nas odwrotnie, my z tego powodu musieliśmy oddać naszą psiurę. Na szczęście w lepsze warunki niż życie w bloku. Mieliśmy labradorkę, 2,5 roku ale jej energia przerosła naszą cierpliwość.Na szczęście u Was w niedalekiej perspektywie stanie dom, więc psiak będzie miał fajnie. Trzymam kciuki. Aha, oglądając Wasze zdjęcia zaczęłam być lekko zdezorientowana - co robi nasza biała strzała na Waszej budowie??? Nawet felgi takie same Pozdrawiam serdecznie, wszystko napewno będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 13.07.2006 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Iwuś to tylko jeszcze 1,5 miesiąca - fajowo - powodzenia przy rozwiązaniu . oj z tata bywało róznie i dochodze do wniosku, że chyba nic się nie zmieniło - jak już pisalem ma dane dwa tyg. jeżeli mnie zawiedzie - kończe z nim jakiekolwiek kontakty - tak jak napisałaś - to nie zabawa w piaskownicy!!http://www.ivonesca.jpg.pl/img/smile/mad.gif. Pies jest słodki - fajnie że sie teraz juz pojawił - przynajmniej mam zajęty czas i tyle nie myśle o całej tej sytuacji.... Biała strzała to chyba chodzi ci o tę bryke u sąsiadów pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts