Szkrab 19.04.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Proszę bardzo, fotki umieściłem tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.04.2007 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 dzieki za foty! świetnie to wygląda! musze pokazać to małży i może zrobimy podobnie, ale sam nie chce podejmować decyzji . fajne byłoby zastawienie orzech i orzech jasny Aha! ale tak się przyglądam i nie widze poziomych słoji..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 19.04.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Dzięki za uznanie! Słoje tylko pionowe w wersji standard A jeżeli podoba Ci się klon, to proponuję to zestawienie: http://img214.imageshack.us/img214/4623/doorrk9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.04.2007 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 nie nie.... drzwi nie chce "krasić" - tylko jeden kolor! jeżeli już to takie rozwiazanie jak u ciebie a co do słoi to w folderze są też poziome ale chyba tylko w tym droższym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 19.04.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Chodziło mi o dobranie kolorów: ościeżnica-orzech, skrzydło-klon. Na te badziewne wstawki nie patrz. Przecież Ty będziesz miał ładniejsze ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.04.2007 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 heheh no już myślałem ościeżnica-orzech, skrzydło-klon hmm... chyba nie... za duży kontrast jak dla mnie - nieeeee w ogóle nie mówmy juz o klonie - to chyba zły pomysł (ale pasowałby by nam do naszej sypialni ). Ale zostaje póki co przy orzechu jasnym - ewentulanie ościeżnice damy lekko ciemniejsze w orzechu - temat do przedyskutowania z małżowiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 19.04.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 My też planowaliśmy połączenie dwóch orzechów.W salonie z drzwiami dostaliśmy arkusze a4 oklein i tworzyliśmy z nich pary. Ta, którą wybraliśmy najbardziej nam będzie pasowała do wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.04.2007 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Ta, którą wybraliśmy najbardziej nam będzie pasowała do wnętrz. no własnie.... i tu mamy problem z naszą sypialnia bedzie raczej jasna, wręcz biała, ale niedosłownie (juz są np. cegły). Planujemy sosnową podłoge z desek - bejcowaną na biało, imitacje płatwi - bejcowane na biało, ściany raczej białe lub lekuchno beżowe, no i te drzwi.... klon byłby idealny ale od korytarza bedzią masakrycznie wylądały jedne drzwi w innym kolorze no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 19.04.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Racja, my też jesteśmy tego zdania, że nie powinno się mieszać kolorami drzwi. A sypialni, to chyba oprócz gołych ścian i podłóg coś jeszcze będziesz miał? Przecież jakieś ramki obrazów (np. w orzechu), jakieś brązowe poduszki, może dywanik pod łóżkiem, może mebelki, może jeszcze coś.... I zobaczysz, jak to właśnie te "graty" + drzwi będą tworzyły klimat w sypialni. A ściany? przecież to tylko tło... Zawsze można przemalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.04.2007 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 masz racje - jak nie gratami to przecież dodatkami można zrobić jakieś powiązanie. ale teraz sobie uświadomilem że u nas własnie w naszej sypalni wyjdzie niezły kocikwik! okna połaciowe - jasna sosna, okno balkonowe - złoty dąb, drzwi wewn. - jasny orzech. ja pier..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 19.04.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Na okno połaciowe można przykleić okleinę dębową. Do kupienia na mb w sklepach z chemią. Ale to rozwiązanie raczej dla desperatów niż estetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 19.04.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 no widze ze robota idzie u was dosc szybko ,gratulacje,widze ze juz do konca niedługo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.04.2007 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Szkrab - WOW! raczej desperacja..... :lol: mysle, że jak wszytko zostanie umeblowane i dostanie swój klimat to w ogóle nie bedziemy na to zwracac uwagi a poszczególe elementy wystroju bedą mały się ku sobie np. podłoga do okien połaciowych i juz się sparowały - bedzię dobrze semir no przeprowadzka (chyba to już 3 termin ) planowana na koniec czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.04.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 świerczu, czy uwierzysz, że ja wybrałam właśnie takie drzwi do nas? (tylko myślałam o "zwykłym" orzechu, bo takie mamy okna, nawet nie wiedziałam, że jest jasny orzech). Jednak zmartwiłam się, że drzwi podrożały Mam jeszcze jedną opcję - widziałam dziś drzwi w Castoramie - kolor orzech, bardzo podobne (też takie przeszklenia, lub pełne), cena lepsza oczywiście, bo poniżej 400 zł na pewno (nie pamiętam dokładnie ile). Ponieważ jesteśmy spłukani totalnie, to może weźmiemy te, tylko miesiąc czekania. Muszę zaciągnąć tam jak najszybciej męża, żeby obejrzał te drzwi. Aha - na korzyść tych castoramowych drzwi przemawia szybka - bo jest ze szkła matowego, białego, a DRE mają takie chyba we wzorki - tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.04.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 jeszcze miałam napisać o oknach połaciowych Też irytuje mnie ten ich kolor - i też zastanawiam się, jak to będzie wyglądało Bo okna mam ciemne, a tu nagle takie sosnowe Nijak mi to nie pasuje. Czy nie można takiego okna potraktować jakąś lakierobejcą? Bo to by było dla mnie idealne rozwiązanie Chyba zadzwonię na jakąś infolinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.04.2007 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 dominikams i wzór jest podobny??? musze to zobaczyć... ciekawe czy u nas w poznaiu tez są - a to jakaś nowość w castoramie? no ja raczej nie przypasowywuje drzwi do okien... nie wiem ale wole np do podłóg - prawde mówić to zaczynam sie troche motać te dre tez maja matową ale za dopłatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.04.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 świerczu, spróbuję zrobić zdjęcie jak bedę następnym razem - może mnie nie aresztują Ja drzwi dobieram do okien właśnie, ale także, żeby pasowały do podłogi Mam nadzieję, że będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.04.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 znalazłam na necie - chciałam pokazać mężowi, ale na zdjęciach wyglądają jednak gorzej. To sa drzwi firmy Classen model ... cholera... Latona czy jakoś tak - ich wzornik kolorów na stronie nie zgadza się z tym, co pamiętam ze sklepu (tzn ten orzech jest jakiś dziwny - albo mi tak monitor przekłamuje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.04.2007 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 dominikams wszedłem na stone tych drzwi Classen, eeeee! ale coś ty nie ma porównania do DRE.... te jakieś takie łyse - a kolory faktycznie popierdzielone - monitor masz spoko co do połaciówek to szczerze mówiąc wole nic z nimi nie robić - dla mnie to już desperado jak to określił Szkrab - można przekombinowac i cała estetyka pójdzie w las.... myslę, że i wolę, już tę sosenkę niż jakies marne zakoloryzownie ich. a raczej to niemożliwe bo pociągniete są warstwą kleju wiec w gre wchodzi tylko okleina - bleeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.04.2007 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 dominikams zobacz tu! i spójrz na cene! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts