Aguu 28.05.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Dzięki świerczu! Powiedz jeszcze tylko czy trzeba zagęścić łaty (lub kontrłaty - te takie poziome ) pod dachówki i ewentualnie jak ustalić ich rozstaw? Czy trzeba mieć jedną dachówkę na miarę dla ekipy robiącej więźbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 28.05.2007 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Aguu "łatują" już dekarze - ciesla robi tylko więźbę wiec dla niego nie ma znaczenia jakie bedziesz miał dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 28.05.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 to na pewno chiński, tez go widziałam , jak bedzie to kupuje tylko z dekorami- kwadraciki stalowe.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 28.05.2007 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 acca5 nieeee, nie chiński! polski Ceramstic. a fajnie, że ci się też podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 28.05.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 świerczu... STO LAT ...na tym forum, ale już we własnym domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 29.05.2007 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 dzieki Aguu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 30.05.2007 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 świerczu, a może przeprowadziłbyś się w moje strony, tutaj... http://www.imagic.pl/files//3407/tablica001_1.jpg ...byłoby Ci jak u siebie Codziennie przejeżdżam przez Świerczów w drodze do pracy. Miła miejscowość, blisko lasu, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 30.05.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Tak prawie w biegu, żeby zdążyć przed przyjęciem wylukaliśmy taką to umywalkę, ja troche kręciłem nosem - bo to tarez jest modne a potem.... może wyglądac kiczowato... ale raz się zyje! KUPUJEMY! Koszt: umywalka ze stelażem 299zł bateria wysoka 227zł syfon-chrom 99zł no i jeszcze zawory, jakieś tam grosze... I co o tym sądzicie? Mi tam się podoba, ale widziałem taką w użytku u znajomych. Skarżyli się że nijak nie można utrzymać jej w czystośći. Ciągle białe plamy, każde uzycie wymaga późniejszego pucowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 30.05.2007 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Aguu Świerczów dobre! no ja mam u siebie kilka milionów świerszczów lub świerczków (swierków) i to mi wystarczy. ale dzięki za propozycje szkoda że obrazka nie widać Marzin fajnie że sie podoba, ale masz zupełną racje - juz to widze... ale przy zakupie ostrzgałem małże że tak bedzie no i cóż... na to sie też w sumie zdecydowaliśmy. Bedzie ona w łazience gościnnej wiec my az tak bardzo nie bedziemy z niej używac, choć hm... w sumie do kibelka na górze nie bedziemy biegać... jakoś bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 30.05.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 świerczu, sorrki, obrazek już widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.05.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 świercz fajnie ze komunia się udała to teraz myk myk i przeprowadzka... umywalka ładna ale faktycznie chyba trudna do czyszczenia będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 30.05.2007 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Aguu zajeb....! super! dzięki!chyba sobie dam do wywołania! sylvia1 ciesze się że juz po... troche mnie ta komunia tzn. przygtowywanie budowy do niej zmęczyło, ale teraz myk, myk zabieramy się co by przeporwadzka była pod koniec czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 30.05.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 świerczu, jeśli będziesz chciał wywołać to zdjęcie to udostępnię Ci oryginał, zrobisz sobie fototapetę do ganku albo postawisz bilboard przed domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 30.05.2007 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 heheeheh ja poprosze ten oryginał - prześlij na maila - priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 30.05.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Świerczu, widzę, że nie tylko ja robię tymczasową kuchnię Tez bym chciała mieć już docelową, ale niestety, trzeba było z czegoś zrezygnować (właściwie to z wielu rzeczy musiałam zrezygnować ) Ale nic to, najważniejsze, żeby można było już użytkować Trzymam kciuki za dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 31.05.2007 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 świerczu, a dlaczego w tej kuchni jest tak wąsko? To co widzę pod oknem to jest te 2.71 [m] z projektu? Ładna kiszka... Wydawało mi się, że powinno to wyglądać nieco okazalej, przestronniej, ale może to tylko taka perspektywa w aparacie? Powiedz, że to tylko wina perspektywy, proszę A z innej beczki, Grzdyl ma ładne wdzianko i... fajne ciocie Dasz numer do którejś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 31.05.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Świercz! Jaki ma wymiar to okno w kuchni? Pytam, bo unas wyszła mała kicha. Mebelki kuchenne czadzik! Profesjonalna prowizorka - taka służy długo i bezawaryjnie! Niezłe wdzianko ma Twój syn. Jak kolesie z kuk-klux-klan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 31.05.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 dawno mnie tu nie było ,ale widzę że idziecie ładnie do przodu,gratulacje pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 31.05.2007 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 dokładnie dominikams w sumie na to się sami zdecydowaliśmy i dokładnie wiedzieliśmy, że nie wszystko uda nam sie za kredyt zrobić a co dopiero kuchnie.... troche se poczekamy - najważniejesz że juz na swoim! a do tego zawiódł nas frank strciliśmy ponad 10ty. Aguu to prespektywa ale nie licz na cuda. Moja małża twierdzi że kuchnia jest idealna - do szczęścia jej większa jest nie potrzebna - nasza aktualna kuchnia ma prawie 30m2 - masakra - latasz po kuchni jak z pierdlem, a tu masz w szystko pos ręką - szczerze - ja jestem z kuchni zadaowolony! jedno co mnie boli.... jej wielkośc jednak nie pozwoliła nam na obudowanie piecyka kaflami piecowymi. A ciocie która se wybierasz? - no nie każda wolna.... Marzin Wymiary okna (szerokość x wysokość): 1465 x 1435 mm semir Pozdrawiam i dzięki za odwiedziny - nzajrzę tez dio ciebie bo dawno żem też nie był Do cholery co się dzieje z tym formu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 31.05.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 świerczu, no właśnie w kwestii cioć ja też nie taki znowu wolny A rankingu cioć wg mojego gustu nie będę robił, bo jeszcze się któraś obrazi. Poza tym wszystkie cudne i ciężko zdecydować się Z tą kuchnią trochę mnie uspokoiłeś. Czyżby forum dołączyło się do protestów lekarzy i nauczycieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts