Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak prawie w biegu, żeby zdążyć przed przyjęciem wylukaliśmy taką to umywalkę, ja troche kręciłem nosem - bo to tarez jest modne a potem.... może wyglądac kiczowato... ale raz się zyje! KUPUJEMY!

Koszt: umywalka ze stelażem 299zł bateria wysoka 227zł syfon-chrom 99zł no i jeszcze zawory, jakieś tam grosze... I co o tym sądzicie?

Mi tam się podoba, ale widziałem taką w użytku u znajomych. Skarżyli się że nijak nie można utrzymać jej w czystośći. Ciągle białe plamy, każde uzycie wymaga późniejszego pucowania.

Aguu Świerczów :) dobre! no ja mam u siebie kilka milionów świerszczów lub świerczków (swierków) i to mi wystarczy. ale dzięki za propozycje ;) :lol: szkoda że obrazka nie widać :(

Marzin fajnie że sie podoba, ale masz zupełną racje - juz to widze... :roll: ale przy zakupie ostrzgałem małże że tak bedzie no i cóż... na to sie też w sumie zdecydowaliśmy. Bedzie ona w łazience gościnnej wiec my az tak bardzo nie bedziemy z niej używac, choć hm... w sumie do kibelka na górze nie bedziemy biegać... :roll: jakoś bedzie :wink:

Świerczu, widzę, że nie tylko ja robię tymczasową kuchnię :wink: Tez bym chciała mieć już docelową, ale niestety, trzeba było z czegoś zrezygnować (właściwie to z wielu rzeczy musiałam zrezygnować :( ) Ale nic to, najważniejsze, żeby można było już użytkować :wink:

Trzymam kciuki za dalsze prace :D

świerczu, a dlaczego w tej kuchni jest tak wąsko? :o To co widzę pod oknem to jest te 2.71 [m] z projektu? :o Ładna kiszka... Wydawało mi się, że powinno to wyglądać nieco okazalej, przestronniej, ale może to tylko taka perspektywa w aparacie? Powiedz, że to tylko wina perspektywy, proszę :)

A z innej beczki, Grzdyl ma ładne wdzianko i... fajne ciocie :D Dasz numer do którejś? :D

dokładnie dominikams w sumie na to się sami zdecydowaliśmy i dokładnie wiedzieliśmy, że nie wszystko uda nam sie za kredyt zrobić a co dopiero kuchnie.... troche se poczekamy - najważniejesz że juz na swoim! a do tego zawiódł nas frank :( :evil: strciliśmy ponad 10ty. :cry: :evil:

Aguu to prespektywa ;) ale nie licz na cuda. Moja małża twierdzi że kuchnia jest idealna - do szczęścia jej większa jest nie potrzebna - nasza aktualna kuchnia ma prawie 30m2 - masakra - latasz po kuchni jak z pierdlem, a tu masz w szystko pos ręką - szczerze - ja jestem z kuchni zadaowolony! jedno co mnie boli.... :roll: jej wielkośc jednak nie pozwoliła nam na obudowanie piecyka kaflami piecowymi.

A ciocie która se wybierasz? ;) - no nie każda wolna.... :)

Marzin Wymiary okna (szerokość x wysokość): 1465 x 1435 mm

semir Pozdrawiam i dzięki za odwiedziny - nzajrzę tez dio ciebie bo dawno żem też nie był :oops:

Do cholery co się dzieje z tym formu!!!!

świerczu, no właśnie w kwestii cioć ja też nie taki znowu wolny :D A rankingu cioć wg mojego gustu nie będę robił, bo jeszcze się któraś obrazi. Poza tym wszystkie cudne i ciężko zdecydować się :D

Z tą kuchnią trochę mnie uspokoiłeś.

Czyżby forum dołączyło się do protestów lekarzy i nauczycieli?