Iwuś 13.07.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 No masz rację, to u sąsiadów. A z tatą to może kontaktów nie kończ, tylko nie zaczynaj z nim budowy Głowa do góry, nie słyszałam jeszcze żeby ktoś śpiewająco przeszedł przez budowę własnego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 14.07.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 A ja trzymam kciuki, żeby jednak udało się zacząć jak najszybciej! I oczywiście gratuluję wykonania dobrej roboty (dzidzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 14.07.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Fajny dziennik. Przyjemnie się czyta. Pozdrawiam i życze powodzenia we wszystkim (nie tylko budowaniu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 14.07.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Slodki psiak, na pewno bedzie wspanialym towarzyszem. Z wiekiem wszystkiego sie nauczy, tylko badzcie wobec niego cierpliwi i konsekwentni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.07.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Ja juz pokochalam Barneya! Milo bedzie ogladac jak ze wzrotem wasze domu i on rosnie Ja bym brala tego murarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 17.07.2006 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Fajny dziennik. Przyjemnie się czyta. Pozdrawiam i życze powodzenia we wszystkim (nie tylko budowaniu ) dzięki dzięki - staram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 17.07.2006 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Barney coraz bardziej się rozkręca i staje sie juz taki nasz, jest odważniejszy - troche w nocy nam nie daj spać tak koło 3 a potem 5, ale jeszcze troche... na pewno bede wklejać jego zdjęcia jak bedzie nam rósł z domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 18.07.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Swiercz, dzięki że do nas zajrzałeś. Kaukaz śliczny, my juz mamy sunię, 9 letnią Husky-Hera. Możesz ją zobaczyć w naszym dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 a więc wzięłam się wreszcie przeczytałam cały dziennik z komentarzami po pierwsze - projekt domku superowy no i wiem już chyba gdzie będzie ta glicynia po drugie - bociek dobry znak gratulki i zdrowia dla Fasolki (a pierwsze dziecię duże jest?) po trzecie - pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 18.07.2006 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 a więc wzięłam się wreszcie przeczytałam cały dziennik z komentarzami po pierwsze - projekt domku superowy no i wiem już chyba gdzie będzie ta glicynia po drugie - bociek dobry znak gratulki i zdrowia dla Fasolki (a pierwsze dziecię duże jest?) po trzecie - pozdrawiam serdecznie pierwsze dziecie ma już 8lat wiec to był czas NAJWYŻSZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 a więc wzięłam się wreszcie przeczytałam cały dziennik z komentarzami po pierwsze - projekt domku superowy no i wiem już chyba gdzie będzie ta glicynia po drugie - bociek dobry znak gratulki i zdrowia dla Fasolki (a pierwsze dziecię duże jest?) po trzecie - pozdrawiam serdecznie pierwsze dziecie ma już 8lat wiec to był czas NAJWYŻSZY no to będzie dokładnie taka różnica wieku jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 18.07.2006 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 tak??? i nie jest za duża??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 tak??? i nie jest za duża??? mimo wszystko chyba nie choć są oczywiście plusy i minusy plus to taki że starsze dziecię opiekuje się bardzo (przynajmniej u mnie tak było - mam starszą dziewczynkę) i nie trzeba tłumaczyć po kilka razy żeby nie ściskała za bardzo bo to dziecko a nie lalka można było zostawić na chwilkę dziecko ze starszym i wyjść na zakupy minus - za duża różnica na wspólne zabawy - choc są wyjątki - czasem bawili się świetnie (np. w szkołę - wiadomo kto nauczycielem ), ale też zdarzało się że Karolina chciała poczytać czy uczyć sie a Franek przeszkadzał ale ogólnie nie jest źle - myślałam że będzie gorzej a to właśnie o nich pisałam... http://foto.onet.pl/upload/25/76/_604257_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.07.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 tak??? i nie jest za duża??? mimo wszystko chyba nie choć są oczywiście plusy i minusy plus to taki że starsze dziecię opiekuje się bardzo (przynajmniej u mnie tak było - mam starszą dziewczynkę) i nie trzeba tłumaczyć po kilka razy żeby nie ściskała za bardzo bo to dziecko a nie lalka można było zostawić na chwilkę dziecko ze starszym i wyjść na zakupy minus - za duża różnica na wspólne zabawy - choc są wyjątki - czasem bawili się świetnie (np. w szkołę - wiadomo kto nauczycielem ), ale też zdarzało się że Karolina chciała poczytać czy uczyć sie a Franek przeszkadzał ale ogólnie nie jest źle - myślałam że będzie gorzej a to właśnie o nich pisałam... http://foto.onet.pl/upload/25/76/_604257_n.jpg Świercz, wybacz że się wcisnę z komentarzem, ale Ivonesca Masz świetne dzieciaki! Pozazdrościć Gratulacje świercz, fasolka cudnista rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Aniu - dziękuję chcesz je poznać ? doczytaj wymianę turystyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 18.07.2006 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 super dzieciaki!!!!!! i do tego parka my mamy pierwszego chłopca - a teraz chce żeby fasolka była dziewczynką, bo chyba tak jest że synuś mamusi a córa tatusia a o opiece starszego nad młodszym tez juz myśleliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 fajnie by było gdyby też u Was była parka u moich znajomych był też najpierw chłopak...potem długo nic (10 lat) aż pojawiła się siostrzyczka...jak on się nią opiekował...byłam pod wrażeniem .....a teraz mają jeszcze jednego dzieciaczka - i się śmieją że są rodziną wielodzietną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 18.07.2006 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 my też marzymy o 3 dzieciakach - ale dodatkowo to trzecie chcemy wziąć z domu dziecka - ten temat wałkujemy juz od dobrych kilku lat - i postanowilismy, że jesli się zdecydujemy na 3 dziecko to na pewno bedzie ono z domu dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 szlachetne przedsięwzięcie! ja bym nie dała rady mogę okazywać pomoc dzieciom w inny sposób - ale adopcja odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.07.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 my też marzymy o 3 dzieciakach - ale dodatkowo to trzecie chcemy wziąć z domu dziecka - ten temat wałkujemy juz od dobrych kilku lat - i postanowilismy, że jesli się zdecydujemy na 3 dziecko to na pewno bedzie ono z domu dziecka Świercz, bardzo podoba mi się Twoje myślenie Mam znajomych, którzy nie mogą mieć dzieci - mąż bardzo chce wziać dzieci z domu dziecka, natomiast żona stawia argument "co ludzie powiedzą"... Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts