świercz1719500624 02.07.2007 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Aguu lbryndal tak szczerze mówiąc to ja właśnie jestem w trakcie przeprowadzki zaczęła się w piątek i chyba potrwa to środy. musze migiem załatwić sobie net w domu bo będę pracować w domu juz nie mogę sie doczekać... troche nas to wszystko przeraża bo w sumie na dole to jeszcze poprostu budowa.... ps. dzięki za zaproszenie chyba bedziemy sie jakoś wybierać do rodzinki do tarnobrzegu to chetnie byśmy zobaczyli domek ale to odległa przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 02.07.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 świerczu, do Tarnobrzegu???!!! Toż to rzut beretem od nas!!! 11 km!!! Zajrzyjcie koniecznie, bo sie obrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 02.07.2007 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 jesli tylko byśmy sie tam wybierali, to na pewno bym nie omieszkał wstąpić na twoją budowę no i cię przede wszystkim poznać . ale czy nastąpi ten wyjazd i kiedy to nie wiem. ale powodów do obrazy na pewno ci nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 02.07.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 świerczu, wiedziałem, że na Ciebie można zawsze liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 02.07.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 świerczu, grzebałem w starych zdjęciach i znalazłem coś co może Cię zainteresuje, bo zauważyłem, że pasjonuje Cię ogródek. http://www.imagic.pl/files/3407/ogrodek_1.jpg http://www.imagic.pl/files/3407/ogrodek_2.jpg http://www.imagic.pl/files/3407/ogrodek_3.jpg http://www.imagic.pl/files/3407/ogrodek_4.jpg http://www.imagic.pl/files/3407/ogrodek_5.jpg http://www.imagic.pl/files/3407/ogrodek_6.jpg To zeszłoroczne dzieło mojej żony i teściowej. Jest to tylko część ogródka, po drugiej stronie chodniczka jest jeszcze dwa razy tyle plus oczko wodne (zarybione!) oraz przepiękna rabata irysowa (właśnie wczoraj dokupiliśmy jeszcze 9 nowych odmian) i kilka odmian lilii. Miejsca przed i obok nowego domu będziemy mieli w bród, więc moja żona będzie miała pole do popisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 02.07.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 lbryndal, rozpiskę więźby wyślę Ci mailem (tylko daj adres na priv), bo nie chcę jej upubliczniać ze względu na to, że robiłem ją sam (oczywiście z nieocenioną pomocą świercza) uwzględniając swoje zmiany w zadaszeniu i nie chcę brać za nią odpowiedzialności, żeby ktoś kiedyś nie miał pretensji adresik podesłałem na priv dziękuję z góry Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 02.07.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 A czemu zgrzytnęło? Bo łóżka piętrowe trochę przytłaczają wnętrza, zwłaszcza te ze skosami. Ale o tym już było... Ważne, że widoki z okna są cudne . Czy już wiadomo, czy ta śliczna szafeczka będzie dla Fasolki czy Fasolka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 03.07.2007 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Aguu to mnie teraz rozwaliłeś - pogratuluj żonie i teściówce takiego cudeńka! mam nadzieje że za rok ja tez choć w małym stopniu im dorównam... a do tego zauważyłem extra płot ten z dech - w takim stylu planujemy zrobić z naszymi znajomymi No i poprosze o następne zdjęcia - szczególnie oczka wodnego! lbryndal K74 OK ale to chyba pierwsze i ostatnie zdjęcie umeblowanego pokoju. tak jak pisałem wcześniej to jak kto ma umeblowany dom to bardzo indywidualna sprawa i nie każdemu przecież musi się podobać... a szefeczka władowała mi się przypadkowo w kadr. może zrobie wyjątej i pokaże ci starą jak świat komodę zrobiona do kompletu ps. oj wiadomo wiadomo... to fasolek! już na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 03.07.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Taki płot z dech ma mój sąsiad i baaaaardzo mi się podoba. Połączył to z klinkierem i uważam że lepiej wyglądałby z kamieniami polnymi, ale są gusta i guściki.... Sama też taki planuje mieć również ze wzdlędu na koszty- rodzice mają sporo ściętych drzew, które leżakują i czekają na moja budowę . Płot może kiedyś zamieszczę w Twoich komentarzach, ale nie mam cyfrówki Wiedziałam że to będzie Falol!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 03.07.2007 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ruskowa nie trzeba mieć cyfrówki. Robimy sdjęcie, wywołujemy, skanik i wklejanko na forum - czekam! Wiedziałam że to będzie Falol!!!! szczerze?..... tez miałem takie przeczucie.... zrasztą małża też... i za ładnie wygląda na dziołche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 03.07.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Wiem, wiem jak się wkleja zdjęcia z kliszy, ale ja trochę taki leniuszek jestem i jak mam okazję, to wykręcam się różnymi powodami. Obiecuję, że od jutra wezmę się do roboty Dzisiaj już nie, bo pada deszcz , za godzinę pedzę do Torunia na obronę, ale później już pełen luzik i może zdjęcia porobię... Co do potomków, to mam taką intuicję, że sprawdza siew 90%, czyli jestem pewniejsza niż USG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 03.07.2007 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ruskowa no to powodzenia na obronie!!! A! i nie wiedziałem że ty z spod Torunia jesteś! ja tez z tamtych stron pochodzę - powiedzmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 03.07.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Z Włocławka, ale chyba kiedyś na ten temat rozmawialiśmy u Żuczka.Lipno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 03.07.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ruskowa, a niepoczętym też potrafisz wywróżyć płeć? Pytam, bo muszę ten nowy domek zadziecić, a zależałoby mi na córeczce, tak dla odmiany, bo chłopaka już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 03.07.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Wiem co robić , bo pewnie coś tam z biologii pamiętasz. Jak sie zdecydujesz, to daj znać. Ja też muszę zaludnić chałupkę i w zasadzie wszystko jedno jaka to będzie pcia. Mam córke z typowo chłopięcymi zainteresowaniami , ale odwrotnie to chyba bym nie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 03.07.2007 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ruskowa Aaaaa! tak tak teraz juz kojarze Aguu czas na zasiewy... no, no juz wkrótce no jak zapewne już wyczytałeś tez zalezało nam na córce (byłaby tatusia ) no ale teraz będę miał Antka - też musi być tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 03.07.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Wiem co robić , bo pewnie coś tam z biologii pamiętasz. Jak sie zdecydujesz, to daj znać. Ja też muszę zaludnić chałupkę i w zasadzie wszystko jedno jaka to będzie pcia. (...) ruskowa, nie bardzo wiem jak mam to rozumieć... To propozycja? Do tej pory zakładałem, że będzie w tym współuczestniczyć moja małżonka, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 03.07.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Świerczu, do trzech razy sztuka . A Antek na pewno będzie się cieszył z młodszej siostrzyczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 03.07.2007 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 K74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 03.07.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Aguu Oj tam od razu współudział... a co by na to mój mąż powiedział? Jak już będziesz zdecydowany na dziewczynkę to udzielę rad co i kiedy (no może bardziej "kiedy")W zasadzie z ustrzeleniem dziewczynki jest łatwiej, proporcje układają się mniej więcej 2:1. Moja córa chce braciszka Bolka lub siostrzyczkę Helenę . Skąd ona takie imiona wytrzasnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts