Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ruskowa a ja to wiem że chłopca łatwiej... :roll: ciekawe co ty wiesz czego może ja nie wiem :lol:

ps. a imiona oldschoolowe!

Jasia milo mi cię powitać, ciesze się że podoba ci się mój dziennik. co do środka to będe wklejać zdjącia z wykończeniówek, co do umeblowanych pomieszczeń to nie martw się tak "sucho" nię będzie ;)

swiercz - bardzo ładny pokój Fasolkowy :-) chciałam napisać że moja córka też wybrała żółcie.....ale teraz skoro wiadomo że to Fasolek juz obojetne ;-) :lol:

Antek bardzo ładne imię :-) u nas jest Franek :-)

Aguu - piękny ogródek - takie lubię - nie tylko trawa a w rogach iglaki ;-)

Swierczu, ależ Twoje wpisy są soczyste i zajmujące. Dziwił mnie brak aktywności ze strony innych Bobów Budowniczych. Czyżby już wszyscy wszystko wiedzieli? Ja obecnie posiadłem wiedzę potrzebną mi do stanu surowego otwartego, w czym miałeś spory udział, i na razie czuję się usatysfakcjonowany :D

fajnie, wiesz... człowiek tak dobrze się czuje jak komus pomoże... a mi dobry humor ostatnio jest potrzebny co by nie popaść w czarną dziurę.... :-? :roll: za dużo zawala mi się na głowe.... marze tylko zeby juz zakonczyć przeprowadzkę - wtedy odpocznę... bo ostatnio śpie na stojąco a efektem ubocznym jest moje ogóle pokur...w...i....ni....e. Wczoraj pokłóciłem sie z ojcem :roll: .... ale po wszystkim stwierdziłem że chyba przesadziłemmmmm :oops: :oops: :oops:

a na to wszystko ta popier... pogoda! :evil: :evil: :evil: :evil:

Oj, mocno piękny ten twój dziennik i domek, aż miło czytać, mimo, że się nie wpisuję to często tu zaglądam. Staram się nigdy niczego i nikomu nie zazdrościć ale jak przeglądam twój dziennik to chciałabym być na twoim etapie, malować ściany itp. Poza tym twój dziennik to taki mały przewodnik budowlany i to przez ciebie jesteśmy "skrzywieni" jeśli chodzi o ławy, też chcemy mieć takie równe :wink: Pozdrawiam. M.

Oj, mocno piękny ten twój dziennik i domek, aż miło czytać, mimo, że się nie wpisuję to często tu zaglądam. Staram się nigdy niczego i nikomu nie zazdrościć ale jak przeglądam twój dziennik to chciałabym być na twoim etapie, malować ściany itp. Poza tym twój dziennik to taki mały przewodnik budowlany i to przez ciebie jesteśmy "skrzywieni" jeśli chodzi o ławy, też chcemy mieć takie równe :wink: Pozdrawiam. M.

ja też zazdraszam i poproszę takie piękne ławy

ale ja nie mam takiego cud taty :roll: :lol:

Pokoje dla dziedziców cud miód - ech a ten dla fasolinki - bardzo mnie urzekł.

Moje kochanie lubi błękity i motywy marynistyczne więc dla niego będzie pokój błękitny :lol:

Jednym słowem świerczu ZAADOPTUJ NAS :wink: :lol: :lol: :lol: bo nam strasznie ciasno w naszym jednym pokoiku - a u Was tak uroczo :p