Jasia 04.07.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Cześć Świerszczu! Poczytałam sobie Twój dziennik i powiem, że mi się Wasz dom bardzo podoba! Chętnie obejrzałabym również środek, kiedy już będzie gotowy, ale wyczytałam, że nie będziesz tego pokazywał? Byłoby szkoda... no i udanego zamieszkania życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.07.2007 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 ruskowa a ja to wiem że chłopca łatwiej... ciekawe co ty wiesz czego może ja nie wiem ps. a imiona oldschoolowe! Jasia milo mi cię powitać, ciesze się że podoba ci się mój dziennik. co do środka to będe wklejać zdjącia z wykończeniówek, co do umeblowanych pomieszczeń to nie martw się tak "sucho" nię będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 04.07.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 ruskowa, wiem, wiem - dziewczynki są wytrzymalsze, a chłopczyki szybsze, więc wszystko zależy kiedy się "strzela" Ale nie odbiegajmy od tematu budowlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.07.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 swiercz - bardzo ładny pokój Fasolkowy chciałam napisać że moja córka też wybrała żółcie.....ale teraz skoro wiadomo że to Fasolek juz obojetne Antek bardzo ładne imię u nas jest Franek Aguu - piękny ogródek - takie lubię - nie tylko trawa a w rogach iglaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.07.2007 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Aguu no tak masz racje, ale takie bla, bla, bla... tez sie przyda Ivonesca dzięki! mam nadzieje że Antoś będzie zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.07.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 co do środka to będe wklejać zdjącia z wykończeniówek, co do umeblowanych pomieszczeń to nie martw się tak "sucho" nię będzie no to git że tak powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 05.07.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Halo! Już południe, a jeszcze nikt nic nie napisał. Co się dzieje? Nienormalna sytuacja To może korzystając z okazji zaproszę na swój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.07.2007 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Aguu ostatnio mój dziennik przeżywa besse i to z mojej strony jak i komentatorów. Nowe i obfite wpisy obecuje po zamieszkaniu już w domku - przeprowadzka trwa i oraz nawał pracy w firmie także... więc dlatego wpisy są z lekka suche i mało przyciągające... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 05.07.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Swierczu, ależ Twoje wpisy są soczyste i zajmujące. Dziwił mnie brak aktywności ze strony innych Bobów Budowniczych. Czyżby już wszyscy wszystko wiedzieli? Ja obecnie posiadłem wiedzę potrzebną mi do stanu surowego otwartego, w czym miałeś spory udział, i na razie czuję się usatysfakcjonowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.07.2007 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 fajnie, wiesz... człowiek tak dobrze się czuje jak komus pomoże... a mi dobry humor ostatnio jest potrzebny co by nie popaść w czarną dziurę.... za dużo zawala mi się na głowe.... marze tylko zeby juz zakonczyć przeprowadzkę - wtedy odpocznę... bo ostatnio śpie na stojąco a efektem ubocznym jest moje ogóle pokur...w...i....ni....e. Wczoraj pokłóciłem sie z ojcem .... ale po wszystkim stwierdziłem że chyba przesadziłemmmmm a na to wszystko ta popier... pogoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 05.07.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 świerczu, ale pomyśl, że masz już bliżej niż dalej do końca Dasz radę, to widać po lekturze całego Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.07.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 no rzeczywiście chyba jesteś podkurzony pogoda jak to pogoda...nie mamy na nią wpływu.....choć też bym chciała aby było cieplej (ale max 25) i bez deszczu - mogłabym pogrzebac coś w ogródku pozdrawiam słonecznie http://hornwellness.sote.pl/photo/404.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 06.07.2007 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ivonesca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.07.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 o- podziałało słoneczko uśmiechnąłeś się....nawet od ucha do ucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 06.07.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Oj, mocno piękny ten twój dziennik i domek, aż miło czytać, mimo, że się nie wpisuję to często tu zaglądam. Staram się nigdy niczego i nikomu nie zazdrościć ale jak przeglądam twój dziennik to chciałabym być na twoim etapie, malować ściany itp. Poza tym twój dziennik to taki mały przewodnik budowlany i to przez ciebie jesteśmy "skrzywieni" jeśli chodzi o ławy, też chcemy mieć takie równe Pozdrawiam. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 06.07.2007 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ivonesca http://www.cosgan.de/images/more/bigs/i070.gif krys1 http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c017.gif jakież to miłe co piszesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.07.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ivonesca http://www.cosgan.de/images/more/bigs/i070.gif i tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 06.07.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Oj, mocno piękny ten twój dziennik i domek, aż miło czytać, mimo, że się nie wpisuję to często tu zaglądam. Staram się nigdy niczego i nikomu nie zazdrościć ale jak przeglądam twój dziennik to chciałabym być na twoim etapie, malować ściany itp. Poza tym twój dziennik to taki mały przewodnik budowlany i to przez ciebie jesteśmy "skrzywieni" jeśli chodzi o ławy, też chcemy mieć takie równe Pozdrawiam. M. ja też zazdraszam i poproszę takie piękne ławy ale ja nie mam takiego cud taty Pokoje dla dziedziców cud miód - ech a ten dla fasolinki - bardzo mnie urzekł. Moje kochanie lubi błękity i motywy marynistyczne więc dla niego będzie pokój błękitny Jednym słowem świerczu ZAADOPTUJ NAS bo nam strasznie ciasno w naszym jednym pokoiku - a u Was tak uroczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 06.07.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Jednym słowem świerczu ZAADOPTUJ NAS Mnie też, mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 06.07.2007 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 po takich postach odrazu lepiej się człowiekowi robi! DZIEKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts