Aguu 06.07.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 świerczu, nie słuchaj ich! Zamiast adoptować lepiej zrób to sam - zainkasujesz tysiaka becikowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 06.07.2007 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Aguu no za dwa miechy wpadnie mi "ligowy" tysiak od giertycha -hmmmm co za niego kupić - vhyba za wszystko kupię pieluchy... ciekawe ile paczek bedzię i na ile styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 06.07.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 świerczu to wyjdzie jakieś 20 paczek Huggiesów Superflexów No może na parę paczek husteczek Wam jeszcze starczy Chyba, ze będziesz taki dziad jak ja i czekał na promocję (zawsze można urwać dychę (10zł) na opakowaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 07.07.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 świerczu, po co pieluchy, samo wyschnie, a inny brud do 1 cm grubości jest niegroźny dla zdrowia, zaś powyżej 1 cm sam odpada Lepiej zainwestować w elewację lub podjazd. Ja osobiście mam zamiar zainkasować 3000 PLN becikowego i zrobić za to okiennice Tylko nie mówcie mojej żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 07.07.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Witaj świercz Widzę, że ty się już przeprowadzasz Czyli jak Antoś się urodzi to będziecie mieszkać już u siebie - super Też tak chcieliśmy, ale będziemy musieli się kilka miesięcy pomęczyć w bloku Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 08.07.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Naprawdę z przyjemnością oglądam Twój dziennik. Każdy detal domu jest tak dopracowany. Pokój fasoli jest w kolorach, które najbardziej lubię bo przynoszą właśnie spokój i relaks nawet w tak deszczowe dni jak ostatnio. A brzozy, to już mi w wyobraźni i tak bujają przed Waszym domkiem. Wszystko git, naprawdę jak czegoś nie wiem to najpierw zaglądam do Ciebie. No i nie zniknij nam, kiedy już bedziesz wykańczał na tip top, bo wtedy to jest tak jakby się dostało deser bez wisienki na szczycie bitej śmietany. Pozdrawiam serdecznie. PS. Nieczęsto się odzywam, ale bez przerwy wertuję Wasz dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 09.07.2007 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 glowac poczekam tez na promocje, a co...! Aguu 3000pln? trojaczki?? kasia w dacie rade! najważeniejsze że idzie do przodu. bp wtedy widać że bliżej domku i serce sie raduje choć do bloku trza wracać. Iwuś znikać nie mam zamiaru, ale z ta wykończeniówką tzn precyzyjniej - umeblowaniem to sam nie wiem... Dzięki Iwuś za tak miłe słowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 09.07.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 No Ty mi piszesz o taaakich zdjęciach, a widzę Świerczu, że Wy się już wprowadzacie Ale fajnie! pozdrawiam ps. Komuś szykują się trojaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 09.07.2007 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 zuczek my już mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 09.07.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Swiercz, gratulacje z okazji przeprowadzki! Zazdroszczę, szczerze zazdroszczę, naprawdę... My nie możemy się juz tego momentu doczkać, ale jeszcze tyle przed nami... Mam prośbę, pewnie w imieniu innych forumowiczów również, pisz jak najwięcej właśnie o zaobserwowanych plusach i minusach, co warto zrobić a czego warto uniknąć. Nam wszystkim, którzy dopiero budują/urządzają bardzo się takie uwagi przydadzą, bo pewne rzeczy trudno samemu przewidzieć, za to doskonale wychodzą w praniu Powodzenia życzę i niech się dobrze mieszka! PS. A jednak Fasolek... Ale u Was facetów teraz będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 09.07.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Cześć Świerszczu! czytam twoj dziennik i lapie natchnienie fajny ten twoj domek.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 09.07.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 zuczek my już mieszkamy Rany Świerczu, cóż za "fo pa" z mojej strony Gratuluję w takim razie przeprowadzki Jak się mieszka na nowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 09.07.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 witam.moja malzonka wpadla na pomysl by sie zapytac czy mozna cie na pare minut odwiedzic!!? i zobaczyc na wlasne oczy jak wyglada ten domek a okazja jest bo za kilka dni jedziemy na urlop i bedziemy w poblizu przejazdem tylko niewiem czy to dobry pomysl pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 09.07.2007 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 AAJ2004 na 100% będę pisał o + i - mieszkania w domu. Póki co mam do uzupełnienia zapuszczone na maxa wydatki... artuross witam! no ty na początku drogi - zapewnę będe sledził jej przebieg pozdro i powodzenia! zuczek póki co cud-miód-malina pomimo wszystko... tzn budowy na parterze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 09.07.2007 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 witam.moja malzonka wpadla na pomysl by sie zapytac czy mozna cie na pare minut odwiedzic!!? i zobaczyc na wlasne oczy jak wyglada ten domek a okazja jest bo za kilka dni jedziemy na urlop i bedziemy w poblizu przejazdem tylko niewiem czy to dobry pomysl pozdrowienia Serdecznie Zapraszam! tylko nie wiem czy wiesz że mieszkamy tylko na górze, na dole budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 09.07.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 bardzo dziekuje oczywiscie,przeciez tu nie chodzi o jakies posiadowki ,noclegi itp.. he he, chcemy tylko zerknac jak ten domek wyglada w realu(sam jestem bardzo ciekaw) kilka minut i jedziemy dalej,nie chcemy przeszkadzac.pozdrawiam(tylko niewiem czy tam trafie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 09.07.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 świerczu, wszyscy jeszcze budujący zazdroszczą Wam wprowadzenia się do domku Co miałeś na myśli pisząc, że plusem jest garderoba? Chodzi Ci o ten kącik w jednym z pokoi na poddaszu określony przez Z500 mianem "garderoby"??? Masz nade mną przewagę, bo przebywasz już w tych pomieszczeniach i widzisz je naocznie, jednakże pozwolę sobie mieć wątpliwości czy to coś nazwane "garderobą" na rzucie poddasza w projekcie jest wogole do czegoś użyteczne. Przecież ten kącik jest mały i w dodatku pod skosem sufitu. Chętnie jednak mile się rozczaruję jeżeli jest inaczej, chyba, że Ty piszesz o zupełnie innym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.07.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ja osobiście mam zamiar zainkasować 3000 PLN becikowego i zrobić za to okiennice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.07.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 świercz - OGROMNE GRATULKI Z OKAZJI PRZEPROWADZKI !!!!!!!!!!! A data fajna wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 09.07.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts