Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

świerczu, po co pieluchy, samo wyschnie, a inny brud do 1 cm grubości jest niegroźny dla zdrowia, zaś powyżej 1 cm sam odpada :D Lepiej zainwestować w elewację lub podjazd. Ja osobiście mam zamiar zainkasować 3000 PLN becikowego i zrobić za to okiennice :D Tylko nie mówcie mojej żonie ;)

Naprawdę z przyjemnością oglądam Twój dziennik. Każdy detal domu jest tak dopracowany. :roll: Pokój fasoli jest w kolorach, które najbardziej lubię bo przynoszą właśnie spokój i relaks nawet w tak deszczowe dni jak ostatnio. A brzozy, to już mi w wyobraźni i tak bujają przed Waszym domkiem. Wszystko git, naprawdę jak czegoś nie wiem to najpierw zaglądam do Ciebie. 8) No i nie zniknij nam, kiedy już bedziesz wykańczał na tip top, bo wtedy to jest tak jakby się dostało deser bez wisienki na szczycie bitej śmietany.

Pozdrawiam serdecznie.

PS. Nieczęsto się odzywam, ale bez przerwy wertuję Wasz dziennik. :D :D :D

glowac poczekam tez na promocje, a co...!

:wink: :lol: :lol: :lol:

Aguu 3000pln? trojaczki?? :o :o :o

kasia w dacie rade! najważeniejsze że idzie do przodu. bp wtedy widać że bliżej domku i serce sie raduje choć do bloku trza wracać.

Iwuś znikać nie mam zamiaru, ale z ta wykończeniówką tzn precyzyjniej - umeblowaniem to sam nie wiem... :-? Dzięki Iwuś za tak miłe słowa!!! :oops:

Swiercz, gratulacje z okazji przeprowadzki! Zazdroszczę, szczerze zazdroszczę, naprawdę... My nie możemy się juz tego momentu doczkać, ale jeszcze tyle przed nami...

Mam prośbę, pewnie w imieniu innych forumowiczów również, pisz jak najwięcej właśnie o zaobserwowanych plusach i minusach, co warto zrobić a czego warto uniknąć. Nam wszystkim, którzy dopiero budują/urządzają bardzo się takie uwagi przydadzą, bo pewne rzeczy trudno samemu przewidzieć, za to doskonale wychodzą w praniu :)

Powodzenia życzę i niech się dobrze mieszka!

PS. A jednak Fasolek... Ale u Was facetów teraz będzie... :)

AAJ2004 na 100% będę pisał o + i - mieszkania w domu. Póki co mam do uzupełnienia zapuszczone na maxa wydatki... :oops: :roll:

artuross witam!

no ty na początku drogi - zapewnę będe sledził jej przebieg :)

pozdro i powodzenia!

zuczek póki co cud-miód-malina pomimo wszystko... tzn budowy na parterze... :roll:

witam.moja malzonka wpadla na pomysl by sie zapytac czy mozna cie na pare minut odwiedzic!!? :D i zobaczyc na wlasne oczy jak wyglada ten domek :D a okazja jest bo za kilka dni jedziemy na urlop i bedziemy w poblizu przejazdem :D tylko niewiem czy to dobry pomysl :lol: pozdrowienia

Serdecznie Zapraszam! tylko nie wiem czy wiesz że mieszkamy tylko na górze, na dole budowa :roll: :-?

świerczu, wszyscy jeszcze budujący zazdroszczą Wam wprowadzenia się do domku :D Co miałeś na myśli pisząc, że plusem jest garderoba? Chodzi Ci o ten kącik w jednym z pokoi na poddaszu określony przez Z500 mianem "garderoby"??? Masz nade mną przewagę, bo przebywasz już w tych pomieszczeniach i widzisz je naocznie, jednakże pozwolę sobie mieć wątpliwości czy to coś nazwane "garderobą" na rzucie poddasza w projekcie jest wogole do czegoś użyteczne. Przecież ten kącik jest mały i w dodatku pod skosem sufitu. Chętnie jednak mile się rozczaruję jeżeli jest inaczej, chyba, że Ty piszesz o zupełnie innym miejscu.