świercz1719500624 09.07.2007 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 artuross jak juz bedziesz wiedział dokładnie kiedy wyjeżdżacie to daj znac a dam ci namiar na priva bo własnie trafić to nie jest tak latwo.... no w sumie zalezy z ktorej strony bedziesz jechał ale chyba od poznania no nie? Aguu ja mam garderobę! z wejściem z korytarza, no ona wilekością nie powala na kolana ale jest i taka nam wystarczy. Ale na pewno nie wygląda na kącik i jest inaczej troche rozwiązana niż jak na projekcie! tam to faktycznie masakra.... Ivonesca WIELKIE DZIEKI! brzydlak dzieki za gratulacje! no i głowa do góry - jeszcze troche i tobie też będę gratulował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 09.07.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 świerczu, ale gdzie konkretnie ją masz i jak ją wygospodarowałeś? Jestem żywo zainteresowany tym tematem, bo uważam garderobę za niezbędną i doceniam jej użyteczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 09.07.2007 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Aguu wiesz... żeby dokładnie ci to przedstawić to postaram się na jutro przygotować jakąs poglądówke w skali - co by były proporcje. Dziś mogę ci tylko napisac że pomiejszony został korytarz i pokój Antka. Garderoba ma jakieś 5m2 no nie wiele... jak pisałem... na projekcie ona ma 108 cm szerokości i 194cm długości, u nas chyba 165cm szer i 250cm dł, ale dokładnie nie wiem... sprawdze na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Gratuluje przeprowadzki.. teraz już bliżej jak dalej pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.07.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 GRATULACJE a zdjęcia tej wanny to można? Cobym nie popełniła tego samego błędu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 09.07.2007 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 WOW! kogo ja to witam u siebie maksia !!! dzieki za odwiedziny! no i dzieki za gertulacje! sylvia1 dzięki! oczywiście... wanna będzie, będzie... cierpliwości, już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zojka10 09.07.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 MOJE GRATULACJE!!! Super, że już mieszkacie Widać, że powiedzenie- nowy domek, nowy potomek- się sprawdza.... u mnie również...ledwie pomyślałam o budowie a już jestem w ciąży zaczynamy na przyszłą wiosnę i niestety jeszcze trochę będziemy musieli pomęczyć się w blokach Bardzo Ci świerczu zazdroszczę Jeżeli chodzi o garderobę, czy mógłbyć nakreślić i wstawić jakiś plan, w jaki sposób rozwiązałeś ów ważne pomieszczenie u siebie?? Pokoje na górze w super kolorkach, a pokój pierworodnego to marzenie mojego czterolatka piętrowe łóżko, to jest to! U nas też będzie, choćby i na suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 09.07.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Cieszę się, że już mieszkacie. Ale zaskoczenie! Życzę Wam szczęścia. Świercz-ja chcę zaadoptować Twojego tatę. Ma jakieś warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 09.07.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Swiercz gratulacje z okazji przeprowadzki! Zazdroszczę. wyjerzdzamy w sobote kolo 14 w strone Poznania, w poznaniu bedziemy kolo 16.30-17.00 jedziemy obwodnicą w kierunku na konin.tylko niewiem czy w sobote to ci nie przeszkadza( no wiesz jakies grilki i te sprawy )to moze jak bedziemy wracac tak za 2 tygodnie,oczywiscie wpadniemy doslownie na moment zerknac jak ten fajny domek wyglada w realu i spadamy dalej .pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 09.07.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 P.S jakies tam mapki mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 10.07.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Świerczu - ogromne ukłony i gratulacje.Pomysł z budową nad budową a nie pod jak najbardziej trafny (zwłaszcza z punktu widzenia sprzątającego).Dużo zdrowka dla całej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 11.07.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 GRATULUJĘ przeprowadzki.Tak jak pozostali czekam na opinie co do mieszkania i wskazówki co by można było zmienić. Część tak jak ja jeszcze nie zaczęła budowy więc te wskazówki będą napewno cenne.No i oczywiście czekamy na zdjęcia i koszty przynajmniej ja.pozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 11.07.2007 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Wczoraj mieli mi założyć net i nie założyli... dziś jestem w firmie i mam ograniczony dostęp do netu więc nie bede się rozpisywac... Posłuchajcie jak mnie kołowali... rano mieli zadzwonić, nie zadzwonili... do południa próbowałem się dodzwonić, dopiero koło 13 ktoś odebrał i poinformował że jednak nie bo ktoś tam wyjechał i pan jest sam. Za pól godziny zadzwonił pan, że mogą dziś jednak przyjechać i bedą koło 15. Tyle że o 15 zadzwonił inny pan, że jednak nie przyjadą bo czegoś tam im nie dowieżli.... niezła kołomyja nie? Więc ostateczy teraz termin to czwartek 10 rano. zojka10 dzieki za gratulacje i miłe słowa odnośnie pokojow. Co do łózka piętrowego to Grzdyl jest tak szczęsliwy że nie wychodzi za wiele z pokoju wciąż czyta i rysuje. Popostu nie ma dziecka spokój i cisza Jeśli chodzi o graderobę to cierpliwości jutro postaram śie coś nagryzdać i wkleje w komentarzach. Już obciecałem też Aguu wiec bedzie taki szkic na 100%. pozdrawiam cie sredecznie i do usłyszenia ruskowa zaskoczenie? hmmm... a to czemu? Co do taty to już jest adoptowany i to z warunkami artuross myślę że pomysł z odwiedzinami w drodze powrotnej jest bardzo dobry! bedziemy już bardziej zaaklimatyzowani i zorientowani w tym co tam jest i gdzie jest... bo póki co to masakra z szukaniem niektórych rzeczy... a z moim zakręceniem to juz jest po prostu sajgon małża nieraz wymięka. na priv napisze ci koma to odezwij się z 2 dni przed przyjazdem MaEmi tak, tak tylko i wyłącznie z na budową, ale szczerze.... kurzi pył na górze jednak nieunikniony, ale to i tak lepsze niż mieszkanie u Pażdziocha. dzieki za gratulacje! lbryndal opinie bedę z czasem... to chyuba zrozumiałe, nie wszystko odrazu da się wychwycić a doskonale sobie zdaje sprawę że takie wskazówki bedą dla wszystkich z14-kowców bardzo cenne . dzieki za gratulacjei pozdrawiam serdecznie ...a miałem sie nie rozpisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13091975 11.07.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witaj Świerczu!Próbuję coś zapisać , może tym razem się uda.Dziękuję za odpowiedź na moją wiadomość.Pozdrawiam ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 11.07.2007 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 13091975 no widzisz! udało się! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.07.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 GRATULACJE PRZEPROWADZKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CZAS MIJAł A MY DALIśMY RADę I JAESTEśMY W NASZYCH DOMKACH POZDRAWIAM CAłą RODZINKę I SAMYCH RADOSNYCH CHWIL żYCZę W NOWYM DOMKU!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 11.07.2007 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 kasia64 dzięki! tez sie cieszymy że juz na swoim, niezaleznie od tego że niektóre rzeczy jeszcze nie skończone i troche meczą ale po woli i z czasem to zrobimy i bedzie coraz fajniej, a nie jak na wynajmowanym.... coraz gorzej.... tam chyba grzyb i pleśń by nas pożarła a do tego małżowina w 8 miesiącu ciązy... to przewazyło za tym zby juz ruszać na swoje! pozdrawiam serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 11.07.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Dołączam się do gratulacji,http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif to musi być cudowne uczucie mieszkać już na swoim, spróbuję to sobie wyobrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 11.07.2007 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 krys1 jest cudownie! ale szczerze... tak naprawde jeszcze nie czujemy tego, że tam naprawdę mieszkamy... właśnie o tym wczoraj rozmawialiśmy caly czas mamy wrażenie że jesteśmy tu na długi weekend i zaraz wracamy do Poznania chyba bardzo przyzwyczailiśmy się do takich sytuacji ale z czasem zapewne to minie i poczujemy pełnym tchem nasz dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 11.07.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witaj świercz Niech Wam się dobrze i szczęśliwie mieszka Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts