Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

artuross jak juz bedziesz wiedział dokładnie kiedy wyjeżdżacie to daj znac a dam ci namiar na priva bo własnie trafić to nie jest tak latwo.... no w sumie zalezy z ktorej strony bedziesz jechał ;) ale chyba od poznania no nie?

Aguu ja mam garderobę! z wejściem z korytarza, no ona wilekością nie powala na kolana ale jest i taka nam wystarczy. Ale na pewno nie wygląda na kącik i jest inaczej troche rozwiązana niż jak na projekcie! :p tam to faktycznie masakra.... :p :wink:

Ivonesca WIELKIE DZIEKI!

brzydlak dzieki za gratulacje! no i głowa do góry - jeszcze troche i tobie też będę gratulował ;)

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aguu wiesz... żeby dokładnie ci to przedstawić to postaram się na jutro przygotować jakąs poglądówke w skali - co by były proporcje. Dziś mogę ci tylko napisac że pomiejszony został korytarz i pokój Antka. Garderoba ma jakieś 5m2 :roll: no nie wiele... jak pisałem...

na projekcie ona ma 108 cm szerokości i 194cm długości, u nas chyba 165cm szer i 250cm dł, ale dokładnie nie wiem... sprawdze na pewno!

MOJE GRATULACJE!!!

Super, że już mieszkacie :D

Widać, że powiedzenie- nowy domek, nowy potomek- się sprawdza....

u mnie również...ledwie pomyślałam o budowie a już jestem w ciąży :wink: :D

zaczynamy na przyszłą wiosnę i niestety jeszcze trochę będziemy musieli pomęczyć się w blokach :-? Bardzo Ci świerczu zazdroszczę :wink:

Jeżeli chodzi o garderobę, czy mógłbyć nakreślić i wstawić jakiś plan, w jaki sposób rozwiązałeś ów ważne pomieszczenie u siebie??

Pokoje na górze w super kolorkach, a pokój pierworodnego :wink: to marzenie mojego czterolatka :D piętrowe łóżko, to jest to! U nas też będzie, choćby i na suficie :wink:

Swiercz gratulacje z okazji przeprowadzki! :D Zazdroszczę. wyjerzdzamy w sobote kolo 14 w strone Poznania, w poznaniu bedziemy kolo 16.30-17.00 jedziemy obwodnicą w kierunku na konin.tylko niewiem czy w sobote to ci nie przeszkadza( no wiesz jakies grilki i te sprawy :lol: )to moze jak bedziemy wracac tak za 2 tygodnie,oczywiscie wpadniemy doslownie na moment zerknac jak ten fajny domek wyglada w realu i spadamy dalej :lol: .pozdrowienia :D

Wczoraj mieli mi założyć net i nie założyli... :evil: :evil: :evil: dziś jestem w firmie i mam ograniczony dostęp do netu więc nie bede się rozpisywac...

Posłuchajcie jak mnie kołowali... rano mieli zadzwonić, nie zadzwonili... do południa próbowałem się dodzwonić, dopiero koło 13 ktoś odebrał i poinformował że jednak nie bo ktoś tam wyjechał i pan jest sam. Za pól godziny zadzwonił pan, że mogą dziś jednak przyjechać i bedą koło 15. Tyle że o 15 zadzwonił inny pan, że jednak nie przyjadą bo czegoś tam im nie dowieżli.... niezła kołomyja nie? Więc ostateczy teraz termin to czwartek 10 rano. :evil:

zojka10 dzieki za gratulacje i miłe słowa odnośnie pokojow. Co do łózka piętrowego to Grzdyl jest tak szczęsliwy że nie wychodzi za wiele z pokoju :o wciąż czyta i rysuje. Popostu nie ma dziecka ;) spokój i cisza :) Jeśli chodzi o graderobę to cierpliwości jutro postaram śie coś nagryzdać i wkleje w komentarzach. Już obciecałem też Aguu wiec bedzie taki szkic na 100%.

pozdrawiam cie sredecznie i do usłyszenia :)

ruskowa zaskoczenie? hmmm... a to czemu? Co do taty to już jest adoptowany i to z warunkami ;)

artuross myślę że pomysł z odwiedzinami w drodze powrotnej jest bardzo dobry! bedziemy już bardziej zaaklimatyzowani i zorientowani w tym co tam jest i gdzie jest... bo póki co to masakra z szukaniem niektórych rzeczy... a z moim zakręceniem to juz jest po prostu sajgon ;) małża nieraz wymięka. na priv napisze ci koma to odezwij się z 2 dni przed przyjazdem :lol:

MaEmi tak, tak tylko i wyłącznie z na budową, ale szczerze.... kurzi pył na górze jednak nieunikniony, ale to i tak lepsze niż mieszkanie u Pażdziocha. dzieki za gratulacje!

lbryndal opinie bedę z czasem... to chyuba zrozumiałe, nie wszystko odrazu da się wychwycić ;) a doskonale sobie zdaje sprawę że takie wskazówki bedą dla wszystkich z14-kowców bardzo cenne ;). dzieki za gratulacjei pozdrawiam serdecznie :)

...a miałem sie nie rozpisywać ;)

kasia64 dzięki! tez sie cieszymy że juz na swoim, niezaleznie od tego że niektóre rzeczy jeszcze nie skończone i troche meczą ale po woli i z czasem to zrobimy i bedzie coraz fajniej, a nie jak na wynajmowanym.... coraz gorzej.... tam chyba grzyb i pleśń by nas pożarła a do tego małżowina w 8 miesiącu ciązy... to przewazyło za tym zby juz ruszać na swoje! pozdrawiam serdecznie !

krys1 jest cudownie!

ale szczerze... tak naprawde jeszcze nie czujemy tego, że tam naprawdę mieszkamy... właśnie o tym wczoraj rozmawialiśmy :wink:

caly czas mamy wrażenie że jesteśmy tu na długi weekend i zaraz wracamy do Poznania :lol: chyba bardzo przyzwyczailiśmy się do takich sytuacji :) ale z czasem zapewne to minie i poczujemy pełnym tchem nasz dom :)