kasia64 11.07.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 kasia64 dzięki! tez sie cieszymy że juz na swoim, niezaleznie od tego że niektóre rzeczy jeszcze nie skończone i troche meczą ale po woli i z czasem to zrobimy i bedzie coraz fajniej, a nie jak na wynajmowanym.... coraz gorzej.... tam chyba grzyb i pleśń by nas pożarła a do tego małżowina w 8 miesiącu ciązy... to przewazyło za tym zby juz ruszać na swoje! pozdrawiam serdecznie ! Hmm...te rzeczy niedokończone to takie "małe niedoskonałości" jak je dokończymy to będziemy się nimi podwójnie cieszyć Przez pierwszy tydzień mieszkania w naszym domku czułam się jak na kampingu ale już powoli wiem gdzie co mam i znajduję codzień powód do radości gdy pokonujemy "małe niedoskonałości" Pozdrawiam i trzymam kciuki za finisz małżonki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 12.07.2007 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 tez tak mysle milego mieszkania.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 12.07.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Super, że jesteście już u siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 12.07.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Jak już będziesz miał necik w domu, to może w końcu poznamy małżonkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woody 13.07.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Fajnie Macie Ma pytanko czy Robiłeś coś z balkonem nad wykuszem, jakąś hydroizolację ocieplenie itp. Czy Możesz pokazać jakieś zdjęcia z parteru, szczególnie interesuje mnie salon, i jego elektryka. Nie wiem ile dać punktów świetlnych w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.07.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 świercz gratuluję zamieszkania w domciu. No i oczywiście życzę samych dobrych i szczęśliwych chwil, pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13091975 13.07.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witaj Świerczu! Nie odzywasz się wiele, pewnie masz mało czasu. Wiosną zanudzałam Cię pytaniami o kuchnię i spożarkę, dzisiaj nasz domek już stoi i robią się tynki i wylewki. Chętnie pochwalę się naszym dziełem, o ile uda mi się wkleić zdjęcie.[/img]Chyba się nie udało... Spróbuję innym razemPozdrawiam' alt='>Pozdrawiam'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 13.07.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 No, kolego, Gratulacje!!! Mam nadzieję, że niedługo pójde w Twoje ślady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanika 13.07.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Uwinąłeś się raz dwa! Gratulacje. Jeśli można, to mam pytanie co do kotłowni. Z tego, co pamiętam, miała być węglowa, a nie na gaz. Czy w związku z tym dokonywaliście jakichś zmian w pomieszczeniu gospodarczym przy wejściu, czy ono nie jest za małe? Mój mąż niestety też jest pasjonatem pomieszczeń gospodarczych. Dlatego teraz ja oglądam pomieszczenia gospodarcze, które większe. Jak znajdziesz czas, to proszę, napisz coś o swojej kotłowni... Pozdrawiam i życzę kolejnych szczęśliwych rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 15.07.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 fajnie świercz ze juz na swoim jesteście . żal tylko kacoranków co ??? pozdrawiam maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.07.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 przypomnij mi proszę jakie masz drzwi na górze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 15.07.2007 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 kasia w dzięki. kasia64 a wiesz! że myślimy podobnie... zachłysnąliśmy się póki co domem, mieszkaniem w nim, ale jeszcze jest dużo do zrobienia i potem każda następna rzecz tez bezie podobnie cieszyć artuross dzięki. K74 jest super! ruskowa necik juz mam tylko czasu brak żeby wpisy uzupełnić zawalony jestem robotą a małże to juz dawno namawiałem na ujawnienie. jakoś nie pali się.... woody jeszcze nic ale potem tak, płynna guma czy coś takiego.... W saonie mamy tylko oświetnienie w rogu (jako to główne) potam dwa kinkiety nad kątem telewizyjnym i potem już w jadalni tabaluga1 dzięki. 13091975 kurcze.... wklejanie zdjęć to naprawdę prosta sparaw... poczytaj.. jest wiele wątków gdzie jest to wytłumaczone. naprawde chciałbym zobaczyć twoje dzieło co do czasu to obecnie jest z nim masakrycznie. mam tyle zaległości w dziennkiu kurcze.... musze sie wreszcie za niego wziąć! Robin2 dzieki! no goń goń! Hanika pomieszczenie jest powiększone kosztem łazienki. piec już stanął - na eko-groszek i wiesz myślałem że bedzie dużo gorzej. kotłownia wyszła super! już niedługo w dzienniku maanmy oj też są i na swoim sylvia1 u góry i też na dole będą DRE-Drzwi tylko będą róznić sie modelem. kolor ten sam jasny orzech. WSZYSTKIM DZIĘKUJE JESZCZE RAZ ZA MIŁE SŁOWA! MIESZKA SIĘ ZAJE.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.07.2007 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 sylvia1 u góry i też na dole będą DRE-Drzwi tylko będą róznić sie modelem. kolor ten sam jasny orzech. a model??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woody 16.07.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Mam jeszcze jedną prośbę Możesz mi opisać jak masz zrobioną wentylacjęKtóry komin obsługuje które pomieszczenie i jakie pokoje są podłączone do kominków dachowych.A i najważniejsze dla mnie jak rozwiązałeś temat wentylacji pokoi na poddaszu.Bardzo proszę o opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 16.07.2007 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 sylvia1 na górze KANON na dole STYLUS. Napisz później jaką podjełaś decyzje woody Wentylacja... hmm... na dole mam dołożony komin wentylacjyny do salonu. Kuchnia i garaż ma wentylacje przez kominek na dachu. łazenka, pralnia i kotłownia - kominy wentylacyjne. u góry tylko łazienka i garderoba posiada wentylację. Pokoje takowej nie posiadają, wydaje mi się że naprawde ciężko do każdego ją doprowadzić, ale może ci się uda Napisz proszę jak ty to widzisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woody 16.07.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Zrobiłem z tego wątek liczę również na Twoją pomoc http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1918006#1918006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 16.07.2007 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 zapomniałem dodać że górna łazienka ma dodany komin wentylacyjny a nie kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.07.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 WSZYSTKIM DZIĘKUJE JESZCZE RAZ ZA MIŁE SŁOWA! MIESZKA SIĘ ZAJE.... NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 16.07.2007 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 kasia64 a wyłapałaś juz jakies rzeczy które byś zminiła, zrobiła inaczej, lepiej...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.07.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 ja do tej pory wyłapuję takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts