Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

kasia64 dzięki! tez sie cieszymy że juz na swoim, niezaleznie od tego że niektóre rzeczy jeszcze nie skończone i troche meczą ale po woli i z czasem to zrobimy i bedzie coraz fajniej, a nie jak na wynajmowanym.... coraz gorzej.... tam chyba grzyb i pleśń by nas pożarła a do tego małżowina w 8 miesiącu ciązy... to przewazyło za tym zby juz ruszać na swoje! pozdrawiam serdecznie !

Hmm...te rzeczy niedokończone to takie "małe niedoskonałości" jak je dokończymy to będziemy się nimi podwójnie cieszyć :roll: Przez pierwszy tydzień mieszkania w naszym domku czułam się jak na kampingu :roll: ale już powoli wiem gdzie co mam i znajduję codzień powód do radości gdy pokonujemy "małe niedoskonałości" Pozdrawiam i trzymam kciuki za finisz małżonki . :p

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Świerczu!

Nie odzywasz się wiele, pewnie masz mało czasu.

Wiosną zanudzałam Cię pytaniami o kuchnię i spożarkę, dzisiaj nasz domek już stoi i robią się tynki i wylewki.

Chętnie pochwalę się naszym dziełem, o ile uda mi się wkleić zdjęcie.[/img]

Chyba się nie udało...

Spróbuję innym razem

Pozdrawiam' alt='>Pozdrawiam'>

Uwinąłeś się raz dwa! Gratulacje.

Jeśli można, to mam pytanie co do kotłowni. Z tego, co pamiętam, miała być węglowa, a nie na gaz. Czy w związku z tym dokonywaliście jakichś zmian w pomieszczeniu gospodarczym przy wejściu, czy ono nie jest za małe? Mój mąż niestety też jest pasjonatem pomieszczeń gospodarczych. Dlatego teraz ja oglądam pomieszczenia gospodarcze, które większe. Jak znajdziesz czas, to proszę, napisz coś o swojej kotłowni... Pozdrawiam i życzę kolejnych szczęśliwych rozwiązań. :p

kasia w dzięki.

kasia64 a wiesz! że myślimy podobnie... zachłysnąliśmy się póki co domem, mieszkaniem w nim, ale jeszcze jest dużo do zrobienia i potem każda następna rzecz tez bezie podobnie cieszyć :)

artuross dzięki.

K74 jest super!

ruskowa necik juz mam tylko czasu brak żeby wpisy uzupełnić :roll: zawalony jestem robotą :roll: a małże to juz dawno namawiałem na ujawnienie. jakoś nie pali się....

woody jeszcze nic :oops: :roll: ale potem tak, płynna guma czy coś takiego.... W saonie mamy tylko oświetnienie w rogu (jako to główne) potam dwa kinkiety nad kątem telewizyjnym i potem już w jadalni :)

tabaluga1 dzięki. :)

13091975 kurcze.... wklejanie zdjęć to naprawdę prosta sparaw... poczytaj.. jest wiele wątków gdzie jest to wytłumaczone. naprawde chciałbym zobaczyć twoje dzieło :) co do czasu to obecnie jest z nim masakrycznie. mam tyle zaległości w dziennkiu :roll: :oops: kurcze.... musze sie wreszcie za niego wziąć!

Robin2 dzieki! no goń goń! :)

Hanika pomieszczenie jest powiększone kosztem łazienki. piec już stanął - na eko-groszek i wiesz myślałem że bedzie dużo gorzej. kotłownia wyszła super! już niedługo w dzienniku :oops: :roll:

maanmy :lol: :lol: :lol: oj też są i na swoim :lol: :lol: :lol:

sylvia1 u góry i też na dole będą DRE-Drzwi tylko będą róznić sie modelem. kolor ten sam jasny orzech.

WSZYSTKIM DZIĘKUJE JESZCZE RAZ ZA MIŁE SŁOWA! MIESZKA SIĘ ZAJE....

sylvia1 na górze KANON na dole STYLUS. Napisz później jaką podjełaś decyzje :)

woody Wentylacja... hmm... na dole mam dołożony komin wentylacjyny do salonu. Kuchnia i garaż ma wentylacje przez kominek na dachu. łazenka, pralnia i kotłownia - kominy wentylacyjne. u góry tylko łazienka i garderoba posiada wentylację. Pokoje takowej nie posiadają, wydaje mi się że naprawde ciężko do każdego ją doprowadzić, ale może ci się uda ;) Napisz proszę jak ty to widzisz....