kasia64 16.07.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Hej Świerczu Drogi Na pewno za mały jest garaż ( za wąski ) i należało zrobić zmianę w projekcie i wydłużyć też i była by jedna bryła budynku.Mam też watpliwości co do otwartej kuchni Poza tym jest OK i skupiamy się na powolnym wykańczaniu.I właściwie na razie nic mnie nie rusza bo jestem na etapie zachłystywania się domem,otoczeniem i mam miastowstręt.Pozdrawiam serdecznie (szczególne ukłony dla żonki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 16.07.2007 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ivonesca jestem tego świadom, ale tak jak pisze kasia64 podobnie jak ona jestem zachłyśniety tym wszystkim, choć juz o plusach i minusach zauważonych pisałem... jednym z nich jest własnie klatka schodowa, ale musze tez dodać że do wchodzenia i schodzenia jest OK. Jej minus widoczny jest teraz podczas wnoszenia wszelkich rzeczy... potem mam nadzieje nie będzie to tak uciążliwe Ivonesca a co u ciebie jest z grubszych rzeczy nie tak jak byś teraz chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.07.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Ivonesca a co u ciebie jest z grubszych rzeczy nie tak jak byś teraz chciała a jest kilka takich rzeczy, może nie są aż tak bardzo istotne, ale w nowym domu bym zmieniła np.: - w innym miejscu okno tarasowe - drzwi z drugiej strony domu - ogrodowe - inaczej rozplanowany przedpokój - brodzik/ kabina murowane - zamiast kompaktu kibelek podwieszany - gniazdka w innych miejscach - wyłączniki od świateł w innych miejscach - kaloryfer spod okna połaciowego na klatce schodowej bym wywaliła - mocniejsze kafle na podłodze w kuchni i przedpokoju to kilka rzeczy które mi sie przypomniały tak na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 17.07.2007 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 zaintrygował mnie ten brodzik/kabina murowana.... masz brodzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.07.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 w dolnej łazience mam prysznic. teraz bym wymurowała cały brodzik (tzn.odpowiednio wyprofilowana podłoga zamiast brodzika, z łatwym podejściem do kratki ściekowej) _ wymurowana ścianka + drzwi teraz mam niziutki brodzik do kabiny Kabi Pablo II - wymarzyłam sobie ten niziutki brodzik (ale go już zdążyłąm przeklnąć ), ale jak sie okazało on ma taki jakiś inny syfon - no i zeby go wyczyścić trzeba całośc odkręcić.....przy długich włosach mojej córki (i moich odrastających ) trzeba to robić często - a gwint jest plastikowy i już zaczyna gdzieś nie trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 17.07.2007 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 ja myślałem wczesniej o murowanej kabinie, potem był w palnach brodzik a teraz znów murowana kabina tylko właśnie jest problem z syfonem... bo albo kuć w posadzce albo zrobić wyżej podłoge brodzika... albo zostanie jednak zwykły brodzik... sam już nie wiem co lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.07.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 świercz widzę, ze masz ten sam problem z brodzikiem co ja... nie chce nam się podkuwać posadzki więc chyba zostanie zwykły brodzik i kabina.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 17.07.2007 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 sylvia1 no dokładnie...a masz już wybrane drzwi zewnętrzne??? ja własnie ślęcze na allegro i jakos trudno mi coś wybrać.... jakby co to daj jakiś namiar. A! dodam tylko że szukam metalowych, drewniane odpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.07.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 mam drzwi zewn od .. marca....gerda... sx20 antywłamaniowehttp://www.domar.biz.pl/images/sx/p46.jpg tylko białena czas budowy zamek tymczasowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 18.07.2007 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 no fajne! ciekawe ile kosztowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.07.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 no fajne! ciekawe ile kosztowały odpowiedź poszła na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.07.2007 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 no fajne! ciekawe ile kosztowały odpowiedź poszła na priva dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 19.07.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 świerczu, pozwolę sobie nieśmiało przypomnieć o garderobie Tzn. nie chodzi mi o to w co się ubierasz, tylko gdzie wieszasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.07.2007 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Aguu sorka... ale juz piszę. jast tak: korytarz został pomniejszony do 1.2 sama garderoba tym samym wydłużona, lekko poszerzona kosztem pokoju ale jednak nie chcialiśmy pokoju/miniaturki wiec zostawiliśmy w nim małą wnęke. jesli chodzi o samą garderobą to wierz mi nie jest wielka ale super funkcjonalna. póki co weszło juz do niej 7 worków ubrań a jeszcze jest miejsce jasteśmy z niej bardzo bardzo zadowoleni! że w ogóle jest Zamieszczam taki na szybko, poglądowy rysunek wykonany w paint sory ale naprawde nie mam na razie czasu http://images25.fotosik.pl/32/72e9ed31dec353d3med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlodyga 20.07.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 że sie wtrącę tylko i wyłącznie zewn.GERDA tylko różnica w cenach jest zadziwiająca.. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 20.07.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 świerczu, wielkie dzięki. Ten rysunek i opis w zupełności mi wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.07.2007 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Aguu yyyyy... a jakiś coment...? dobrze, źle, masakra, beznadzieja, super, ku.. cos ty zrobił, ale pomysł!, żenada, super rozwiązanie, daj spokój..., z gówna rózy nie zrobisz... itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zojka10 21.07.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 myślę, że rozwiązanie jest super, sama podobnie chciałam zrobić tylko wejście miałoby być od pokoju, teraz widzę, że ze strony korytarza jest lepiej. Mogą korzystać z niej wszyscy, nie przeszkadzając sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.07.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Spóznione ale naszczersze gratulacje zamieszkania! Tez moge przyznac, ze mieszka sie super!!! Ale zastanawiajacy jest en brak czasu- w domu po zamieszkaniu jest taka masa do rzobienia Ciagle sie sprzata. Juz nawet o ogrodzie nie wspomiajac Ale radosc macie pewnie wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 22.07.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Świerczu mieszka już więc super tylko szkoda, że fotek nie zamieszcza żadnych pewnie zapracowany strasznie. Może kiedyś odpocznie na dzień lub dwa i zamieści coś , poczekamy zobaczymy ale aż nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts