Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

Trochę spóźniona jezdem :oops: ...

Wielkie gratulacje z powodu zamieszkania na swoim !!! 8) :D ... Fajnie tam u Ciebie, a pokój syna normalnie jak z katalogu "jednego sklepu" :wink: :D ...Nie no ..w góle macie cudnie 8) :D ...Czekam tylko na zdjęcia ścianek z cegiełki (moich ulubionych zresztą :wink: :lol: )...mam nadzieję, że coś wrzucisz :-? ...

A co do garderoby, to u mnie będzie tak samo tzn. rozmieszczenie identyczne, z tym, że ciutkę powiekszymy garderobę 2,5 x 3 chyba będzie dobrze :roll: ...

Zamieszczam taki na szybko, poglądowy rysunek wykonany w paint :oops: sory ale naprawde nie mam na razie czasu :-? [/color]

http://images25.fotosik.pl/32/72e9ed31dec353d3med.jpg

Pozdrowionka dla wszystkich świerczów! :D

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

świerczu, komentarz do garderoby będzie jak tylko na dłużej siądę do kompa. Tak na gorąco to rzuca mi się w oczy kiszka w przedpokoju przy wejściu do pokoju i zniknięcie ściany pod kaloryfer na owym przedpokoju (jedno i drugie w związku z powiększeniem garderoby), ale może to tylko przywidzenia :D Może tak jakieś zdjęcia? :D

zojka10 dokładnie... wejście z korytarza jest dużo korzystniejsze. Do tego pokój Fasolka nie mógłby być nasza sypalnią bo jes za mały (12m2) no a jemu musi starczyć :) może później jak podrośnie i zacznie nam zrzędzić że ma taką klitke to zrobimy rewolucje w domu i tata zrobi sobie tam gabinet ;) teraz tu urząduje i nie mogę narzekać :)

b o s k a iga9 dzięki! każde gratulacje są miłe nawet te spóźnione... tyle że ja u ciebie też dawno nie byłem... :oops: zresztą u wielu osób dawno nie byłem, a mój dziennik nawet nie wiem, na której stronie teraz jest :roll: ale dziś sobie zapowiedziałem, że robię wpisy do niego! iga9 napisałas święte słowa!!!! BRAK CZASU W SWOIM DOMU. niby jest pięknie, ptaszki se ćwierkają za oknem, działki zażółciły się na maksa :)

http://images24.fotosik.pl/35/5b0a629e27497e81med.jpg_http://images23.fotosik.pl/35/dc593415cb56656emed.jpg

no i na to wszystko ta masa rzeczy do zrobienia... naprawde nie ma czasu. szczerze to inaczej sobie to wyobrażałem, ale nie narzekam. i tak jest cudnie :) tylko ludzie na mój dziennik narzekają :oops:

lbryndal mieszka się super tylko jak juz pisałem wyżej wciąż jest coś do zrobienia a do tego sprawy zawodowe, też ich masa, ale może dziś się uda coś skrobnąć i wkleić ;)

monikach dzięki! szczególnie za pochlebne słowa co do pokoju Grzdyla. W sumie to najważniejsze że on czuje się w nim dobrze i powiedział że jest szczęśliwy że ma własnie taki pokój :) Co do garderoby to kachana ty nie porównuj... ty to masz więlką chałupe! :) i do tego świetny układ. bardzo mi się u ciebie podoba - zaglądałem do dziennika wieć wiem :)

Aguu wreszcie żeś sie odezwał :) ale spoko ja tez zapracowany jestem i nie mam czasu na wiele rzeczy. Kiszka o której piszesz mnie akurat nie dotyczy ;) Dobrze zauważyłeś że nie ma kaloryfera. Świadomie z niego zrezygonwaliśmy bo jest zupełnie niepotrzebny. Przekonaliśmy się już o tym tej zimy. Ciepło od samego kominka z salonu idze tak w górę, że to było najcieplejsze pomieszczenie na poddaszu. Potem jak już zostało zrobione DGP (w korytarzu jest nawiew) to nie było juz żadnych wątpliwości że kaloryfer jest zupełnie zbędny. OK więc czekam na dalsze komentarze ;) Pozdrawiam serdecznie!

...Wszystkich :)

ps. Aguu ale jakby ci bardzo zależało na umieszczeniu tego grzejnika to miejsce jest jedynie tu :roll:

http://images24.fotosik.pl/35/15d4c94922b968b7.jpg

b o s k a iga9 ja jeszcze ci nie gratulowałem ale zrobie to na łamach Twoich komentarzy. Zacząłem czytać i musze skończyć, przerwałem bo stwierdziłem że może uzupełnie swój dziennik wreszcie - no i się udało cosik gryzdąłem. Mam nadzieje że bedzie coraz lepiej i niektóre fakty (już nie bede się powtarzać) nam tego nie popsują ;)

Robin2 :lol: :lol: :lol: a jednak komuś moj pomysł się spodobał :lol:

sylvia1 tzn? przecież są :wink:

sylvia1 tzn? przecież są :wink:

no bo wkleiłes je 7 minut po moim poście ale ja i tak poproszę o więcej zdjęć może być nawet na maila... :roll: powiedz które panele lepsze classena czy kronopolu? a garderoba cudna... nasze jest dużo mniejsza.... korytarz też mamy 120 cm i jest ok....ech mi to jeszcze tyle brakuje.. ale trudno doczekam się i ja...

sylvia1 doczekasz się, doczekasz :) pomału wszystko ładnie zrobicie :) co do paneli to lepsze są zdecydowanie Classena. Na Krono ojciec tak q.. przy układaniu że szok. Ciekawe jak bedzię u nas z panelami w salonie bo też Krono ale na szczęście takie z wyższej półki. Zdjęcia jeszcze bedą :)

Mmmmm...cegiełka 8) :D ...wygląda zajefajnie... W ogóle wnętrza prezentują się bardzo ładnie...w końcu ma się ten zmysł 8) :D :wink: :lol: ...

Pomysł z paletami pod materacem baaardzo nowatorski :wink: ...i jaki praktyczny...pamiętam, że zanim złożyliśmy rame łóżka (po przeprowadzce) spaliśmy na materacu i było o.k., ale wkrótce przy powiększającym się brzuszku :o :wink: ...wstawanie stało się udręką....myślę, że żonka to docenia :D ...

edytkazet Witam! co do szkalnej póleczki... hmmm. Jeśli chodzi tę ns książki to ona jest metalowa ;) A szafka przy tych cegłach - to obudowa turbiny DGP - jest jaka wąska ;) - w sumie nie miała tam stac ale każdy nam mówi że zajeb... wygląda i tak jakby miał tak być. więc może i tam zostanie :)