świercz1719500624 13.08.2007 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 sylvia1 to jakie te drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.08.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 sylvia1 to jakie te drzwi? info w moim dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 13.08.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Moskitiery są cool -szczególnie na wsi (coś o tym wiem...) Acha! Proszę mnie tu nie straszyć cenami itp. bo również mam ograniczone i raczej ubogie środki Mój małż twierdzi, że zbyt optymistycznie do tego podchodzę i żebym przypadkiem się nie zdziwiła No to się zdziwię, i co??? O Fasolka się nie martw. Moja córa też miała być malutka, no może bardziej chudziutka (ale patrząc na moja posturę nie można było się spodziewać grubaska) I co? mała, mała... a urodziła się 3120. Jak na mnie to kolos Ważne, żeby był zdrowy, a urosnąć zawsze zdąży. Barszo mi sie podoba okno w Twojej łazience. Tez takie chciałam, ale małż oczywiście stwierdził, że sąsiedzi widzieliby go w całej okazałości, i że się wstydzi ( Za oknem mamy tylko pole i łąkę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 13.08.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Swiercz od dziś oglądam sam twój dziennik , żona jak zobaczyła łazienkę az jej oczy zabłyszczały ( o reszczie nie wspominam) pozdrawiam maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 13.08.2007 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 sylvia1 zajrzałem no bardzo podobne kolor ten sam my n dole mamy stylusy. kanony jakoś za nowoczesne ruskowa dzięki za uspokojenie. jeszcze chwila, jeszcze moment... 3 tyg i bedzie fasolek. Najważniejsze żeby tylko wykończeniówke w domu zakończyć przed jego przyjściem bo na razie to budowa... wczoraj ojciec właśnie zakończył kominek. niedługo w dzienniku oj coś duże te zaległości mi się robią. ale nic na to nie poradze... jak tylko uspokoi mi się sytuacje w firmie to mam nadzieje że się poprawię Co do okna w łazience to faktycznie wygląda imponująco i nietypowo. nie każy ma wyjście na balkon z łazienki no nie? a sąsiedzi nie są pruderyjni... my zresztą tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 13.08.2007 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Swiercz od dziś oglądam sam twój dziennik , żona jak zobaczyła łazienkę az jej oczy zabłyszczały ( o reszczie nie wspominam) pozdrawiam maanmy dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.08.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 świercz - ja rolety na okna połaciowe kupiłam przez allegro w firmie http://www.verti-line.pl - takie najprostsze, dla nas najwazniejsza była ochrona przed słońcem (na komary Rajd)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 13.08.2007 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Ivonesca dzięki wielkie za namiar! włąsnie o to mi chodziło! na połaciówki to tylko i wyłącznie jak ochrona przed słońcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 13.08.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Za 3 tygodnie dzidziuś??????? To już..... Tak szybko.... No to trzymam mocno kciuki za żoneczkę Pozdrawiam Was cieplutko kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 13.08.2007 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 szybko??? kasiu to już prawie 9 miesięcy minęło dzięki za kciukasy na pewno się przydadza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 13.08.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 szybko??? kasiu to już prawie 9 miesięcy minęło dzięki za kciukasy na pewno się przydadza!!! Czas niesamowicie leci to fakt Ja już mam półmetek, a jak sobie przypomnę to jescze niedawno się staraliśmy Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 13.08.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Witaj świerczu, witajcie wszyscy maniacy Z14 i budowania! Ja również troszeczkę, podobnie jak świercz, odpuściłem forum, ale nadrabiam teraz expresowo zaległości w dzienniku, zatem zapraszam do poczytania i zapowiadam niedługo pierwsze relacje z robót, które nareszcie ruszyły świerczu, cieszy mnie, że zapowiedziałeś kotłownię, na którą czekam z niecierpliwością. Ładnie wykańczasz wnętrza. Widać, że z głową, z pomysłem. Kłania się tutaj chyba Twoje artystyczne zacięcie Przypadła mi do gustu łazienka, taka solidna, a nie żadne kolorowe fiu-bździu, ale to już zależy co się komu podoba. Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 14.08.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 chciałbym wrócić do sprawy kotłowni, a że Świerczu będzie swoją "pokazywał" to może też doda coś od Siebie.znalazłem takie kotły miałowe http://www.stalmark.pl sprzedają je tutaj w promocji http://www.kotly.com co myślicie o nich ? chodzi mi dokladnie o kocioł na miał bo eko-groszek ma już cenę nie za niską, a miał to jeszcze jest jak dotąd alternatywa jakaś.no czekam na opinie a może już ktos ma taki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 14.08.2007 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 kasia w Aguu no wreszcie się pojawiłeś mam nadzieje że odpoczynek od forum nie był z podobnego względu co u mnie ale to nie ważne... Chciałem zajrzeć do dziennika ale chyba jeszczen nie masz go uzupełnionego szkoda ale poczekamy cierpliwie... Co do wnętrz to póki co nie mamy problemu - na razie wychodzi tak jak chcemy pozdro i daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 14.08.2007 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 lbryndal już niebawem... muszę tam poprostu tylko posprzątać ale powiem że piec jest już zamontowany ale nie był jeszcze odpalony! . nie mam jeszcze zamontowanych grzejników w łazienkach wiec nie mam w CO jeszcze wody. jakoś to wszystko sie strasznie ślimaczy... Sam jestem niecierpliwy ale jakoś musze sie powstrzywać nad rzucaniem mięsem. Ostatnio na wszystko jestem wk...wiony mam nadzieje, że niebawem mi to minie, ale zaczyna mnie to wszystko męczyć, a dokładnie budowa na dole.... Co do stelmarka hm.. to dobry piec! ma on napęd tłokowy i podobno to lepsze niż ślimakowy. byłem na niego napalony i brałem go bardzo poduwagę. był w czołówce. ze wzgledu na husteczkowate ustawienie nie pasował w kotłowni.... ale polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 14.08.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 świerczu, jak to nie uzupełniony Uzupełniony wczoraj w nocy! Dzisiaj jeszcze zrelacjonuję przebieg dotychczasowych prac. Racja, że dopiero teraz zacznie dziać się coś ciekawego i w dzienniku i na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 14.08.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 świerczu, dzięki za przeczytanie ostatniego postu w moim dzienniku i za wpis w moich komentarzach. Taki gość jak Ty bardzo podnosi prestiż moich wypocin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 14.08.2007 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Aguu nie przesadzaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlodyga 15.08.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 oglądając dzisiaj w rzeczywistości Twoja łazieneczkę muszę przyznać że zdjęcia tego zupełnie nie oddają ... a tak ogólnie duuuużo rzeczy mi sie podoba od klimatu położenia domku aż po położenie dachu zdrówko i dzięki za gościnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 15.08.2007 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 mlodyga dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts