Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moskitiery są cool :lol: -szczególnie na wsi (coś o tym wiem...)

Acha! Proszę mnie tu nie straszyć cenami itp. bo również mam ograniczone i raczej ubogie środki :( Mój małż twierdzi, że zbyt optymistycznie do tego podchodzę i żebym przypadkiem się nie zdziwiła :-? No to się zdziwię, i co??? :lol:

O Fasolka się nie martw. Moja córa też miała być malutka, no może bardziej chudziutka (ale patrząc na moja posturę nie można było się spodziewać grubaska) I co? mała, mała... a urodziła się 3120. Jak na mnie to kolos :o :lol:

Ważne, żeby był zdrowy, a urosnąć zawsze zdąży.

Barszo mi sie podoba okno w Twojej łazience. Tez takie chciałam, ale małż oczywiście stwierdził, że sąsiedzi widzieliby go w całej okazałości, i że się wstydzi :oops: ( :o Za oknem mamy tylko pole i łąkę :wink: )

sylvia1 zajrzałem :) no bardzo podobne :) kolor ten sam :) my n dole mamy stylusy. kanony jakoś za nowoczesne :roll: :)

ruskowa dzięki za uspokojenie. jeszcze chwila, jeszcze moment... 3 tyg :) i bedzie fasolek. Najważniejsze żeby tylko wykończeniówke w domu zakończyć przed jego przyjściem :roll: bo na razie to budowa... wczoraj ojciec właśnie zakończył kominek. :) niedługo w dzienniku :) oj coś duże te zaległości mi się robią. ale nic na to nie poradze... jak tylko uspokoi mi się sytuacje w firmie to mam nadzieje że się poprawię :)

Co do okna w łazience to faktycznie wygląda imponująco i nietypowo. nie każy ma wyjście na balkon z łazienki no nie? a sąsiedzi nie są pruderyjni... my zresztą tez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Witaj świerczu, witajcie wszyscy maniacy Z14 i budowania!

Ja również troszeczkę, podobnie jak świercz, odpuściłem forum, ale nadrabiam teraz expresowo zaległości w dzienniku, zatem zapraszam do poczytania i zapowiadam niedługo pierwsze relacje z robót, które nareszcie ruszyły :D

świerczu, cieszy mnie, że zapowiedziałeś kotłownię, na którą czekam z niecierpliwością. Ładnie wykańczasz wnętrza. Widać, że z głową, z pomysłem. Kłania się tutaj chyba Twoje artystyczne zacięcie :D Przypadła mi do gustu łazienka, taka solidna, a nie żadne kolorowe fiu-bździu, ale to już zależy co się komu podoba. Mnie się podoba.

chciałbym wrócić do sprawy kotłowni, a że Świerczu będzie swoją "pokazywał" to może też doda coś od Siebie.

znalazłem takie kotły miałowe http://www.stalmark.pl sprzedają je tutaj w promocji http://www.kotly.com co myślicie o nich ?

chodzi mi dokladnie o kocioł na miał bo eko-groszek ma już cenę nie za niską, a miał to jeszcze jest jak dotąd alternatywa jakaś.

no czekam na opinie a może już ktos ma taki ?

kasia w :D

Aguu no wreszcie się pojawiłeś :) mam nadzieje że odpoczynek od forum nie był z podobnego względu co u mnie ;) ale to nie ważne...

Chciałem zajrzeć do dziennika ale chyba jeszczen nie masz go uzupełnionego :-? szkoda ale poczekamy :) cierpliwie... ;)

Co do wnętrz to póki co nie mamy problemu - na razie wychodzi tak jak chcemy ;) pozdro i daj znać

lbryndal :) już niebawem... muszę tam poprostu tylko posprzątać :) ale powiem że piec jest już zamontowany ale nie był jeszcze odpalony! :-? :( . nie mam jeszcze zamontowanych grzejników w łazienkach wiec nie mam w CO jeszcze wody. jakoś to wszystko sie strasznie ślimaczy... :roll:

Sam jestem niecierpliwy ale jakoś musze sie powstrzywać nad rzucaniem mięsem. Ostatnio na wszystko jestem wk...wiony mam nadzieje, że niebawem mi to minie, ale zaczyna mnie to wszystko męczyć, a dokładnie budowa na dole....

Co do stelmarka hm.. to dobry piec! ma on napęd tłokowy i podobno to lepsze niż ślimakowy. byłem na niego napalony i brałem go bardzo poduwagę. był w czołówce. ze wzgledu na husteczkowate ustawienie nie pasował w kotłowni.... :roll: ale polecam!