Ivonesca 16.08.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 czekam na fotki drzwi i klucza pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 17.08.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 te kolorki na sianach sa zarombiste! co te jest na tym trzecim zdjątku z komodą (piękna!)? to sa płytki na ścianie (bo na drugim zdjeciu sie błyszczą) czy farba?i jeszcze te cegiełki: bo tez bede miec takie w salonie tylko nie wiem czym je pociągnąć, żeby osiągnąć taki efekt jaku Ciebie? cos wspomniałeć o "delfinie" czy to rodzaj lakieru? środka czyszczącego do cegieł? Miedzy cegłami masz zaprawę murarska?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 17.08.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 byłabym wdzięczna (mysle ze inni tez ) za wiecej zdjec: szykuje sie naprawde smaczny wystrój domku!! mozesz sfotografowac (nawet na raty jak masz wykonczony ten murek od góry i od dołu? chodzi mi o połączenie z otynkowaną ścianą doczytałam i domyslam sie ze w łazience na scianie to jest szary gres... co to za producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.08.2007 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Ivonesca drzwi będą, będą a klucz w drzwiach EWAF w łazience jest gres szlifowany prod. polskiej na cegły dany jest Delfin Atlasu - to taki se impregnat a między cegłami jest zwykła zaprawa dzięki za miłe słowa odnośnie wystroju. zdjęcia jakeś tam będą na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 20.08.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 świerczu, parę dni wcześniej lbryndal poruszył temat pieca i zauważyłem, że również interesuje się Stalmarkiem jak i ja wcześniej. Skoro więc jest nas już dwóch zainteresowanych tematem kotłowni pozwolę sobie w imieniu grupy poprosić o zdjęcia tejże. Chodzi mi głównie jak taki piec z podajnikiem mieści się w kotłowni Z14. Przy okazji podaj rozmiary pieca (albo model to już sobie znajdę w necie) i rozmiary kotłowni, bo może coś zmieniałeś w jej wymiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.08.2007 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Aguu ok. Tak zmieniałem wymiary kotłowni - gdzieś o tym pisałem że kosztem łazienki. ale nie wiem czy w dzienniku. postaram się ją wkleić i opsać jak tylko znajdę chwilkę. wybaczcie ale mam mały natłok pracy i do tago jakiś wirus - leniwiec złośliwy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 25.08.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Świerczuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!! jutro niedziela idź do kościółka pomódl się i jak wrócisz do domku to zamieść jakieś zdjęcia tak dawno niczego nie dodałeś a My czekamy strasznie . pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 25.08.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Świerczuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!! jutro niedziela idź do kościółka pomódl się i jak wrócisz do domku to zamieść jakieś zdjęcia tak dawno niczego nie dodałeś a My czekamy strasznie . pozdrawiam ŁukaszRACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 27.08.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Co to za przestoje! Mocy przerobowej brakuje? Czy może Fasolek ujrzał już światło dzienne i ucztujemy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 28.08.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Poproszę o zbliżenie gresu na ścianach . Ciekawi mnie, czy jest tam jakaś fuga? A skoro tutaj dajemy komentarze, to skomentuję łazienkę: SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 28.08.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Czy może Fasolek ujrzał już światło dzienne i ucztujemy?????? Coś się długo świercz nie odzywa Mnie się zdaje, że chyba to już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 29.08.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Świercz, zmiłuj się. Dawaj jakieś neewsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 29.08.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 chyba baluje i racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 29.08.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 świercz! zyjesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 30.08.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Żyje,żyje...pojawia się na chwile i znika Widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 30.08.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 świercz jest jak Yeti. Podobno istnieje, ale nikt go nie widział... Podobno ktoś go widział, ale nie ma dowodu... Tajemnicza sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 31.08.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Mam prośbę do wszystkich Zetowiczów i nie tylko. Czy moglibyście zajrzeć do moich komentarzy i zapoznać się z pomysłem zrobienia wykuszu, a następnie ocenić pomysł? Musimy szybko zdecydować się czy robić go czy nie, a im dłużej zastanawiamy się z żoną tym mniej wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 05.09.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Hej, w jaki sposób zaprojektowałeś dgp? Czy ktoś Ci w tym pomagał, jak jakiś kominkarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 07.09.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 świercz jest jak Yeti. Podobno istnieje, ale nikt go nie widział... Podobno ktoś go widział, ale nie ma dowodu... Tajemnicza sprawa... no dokładnie zima nadchodzi to może się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 10.09.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 a może fasoleczka już na świecie i tatuś tuli swoje małe cudo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts