Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

te kolorki na sianach sa zarombiste! co te jest na tym trzecim zdjątku z komodą (piękna!)? to sa płytki na ścianie (bo na drugim zdjeciu sie błyszczą) czy farba?

i jeszcze te cegiełki: bo tez bede miec takie w salonie tylko nie wiem czym je pociągnąć, żeby osiągnąć taki efekt jaku Ciebie? cos wspomniałeć o "delfinie" czy to rodzaj lakieru? środka czyszczącego do cegieł? Miedzy cegłami masz zaprawę murarska?

pozdrawiam

byłabym wdzięczna (mysle ze inni tez ) za wiecej zdjec: szykuje sie naprawde smaczny wystrój domku!! :o mozesz sfotografowac (nawet na raty jak masz wykonczony ten murek od góry i od dołu? chodzi mi o połączenie z otynkowaną ścianą :wink:

doczytałam i domyslam sie ze w łazience na scianie to jest szary gres... co to za producent?

Ivonesca drzwi będą, będą a klucz w drzwiach :)

EWAF w łazience jest gres szlifowany prod. polskiej

na cegły dany jest Delfin Atlasu - to taki se impregnat

a między cegłami jest zwykła zaprawa :)

dzięki za miłe słowa odnośnie wystroju. zdjęcia jakeś tam będą na pewno :)

świerczu, parę dni wcześniej lbryndal poruszył temat pieca i zauważyłem, że również interesuje się Stalmarkiem jak i ja wcześniej. Skoro więc jest nas już dwóch zainteresowanych tematem kotłowni pozwolę sobie w imieniu grupy poprosić o zdjęcia tejże. Chodzi mi głównie jak taki piec z podajnikiem mieści się w kotłowni Z14. Przy okazji podaj rozmiary pieca (albo model to już sobie znajdę w necie) i rozmiary kotłowni, bo może coś zmieniałeś w jej wymiarach.