editta 10.09.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 a może fasoleczka już na świecie i tatuś tuli swoje małe cudo ??? tak właśnie myślę. tylko czekać na zdjęcia nowego lokatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 11.09.2007 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Puk,puk świerczu napisz chociaż co słychać, prosimy, czekamy, czekamy, czekamy, niedługo zasypie nas śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 11.09.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Zgodnie z moimi obliczeniami , rodzina już się powiększyła, dlatego Świerczu- GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.09.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 czekamy na wieści.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 12.09.2007 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Hej, zostańmy wszyscy forumowymi rodzicami chrzestnymi! Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 12.09.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 chyba na tym zakonczyl dziennik zaraz bedzie miesiac jak sie nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.09.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 W kulki se leci ....nie ma co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 12.09.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Kilka postów temu pisał, że łapie go wirus-leniwiec złośliwy. Chyba biedaczek rozłożył się na amen.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 12.09.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Witam Wszystkich!!! Nawet nie wiecie jak miło to wszystko czytać. Nie ma mnie na forum a ludzie pamietaja i coś tam gryzdają. Dzięki serdeczne! Jak to dobrze zauważyła ruskowa rodzinka już nam sie powiększyła Antoni urodził sie dwa tygodnie przed terminem, ale uwierzcie mi nie było dobrze... było bardzo źle ale na szczęście moje skarby zdrowieją. Na razie jestem na opiece nad żoną - jest strasznie wyczerpana ale nie porodem i nie małym tylko tym wszystkim co się działo przed cięciem. Jeśli stwierdzicie to za stosowne to w najbliższym czesie napisze bardzo króciutko o tych przeżycia. Zawsze dobrze si wygadać.... Pozdrawiam Wszyskich i każdego po kolei!!!! Dzięki za odwiedziny i pamięć!!!!!! I nawet te oznaki nerwów z braku mojej obecności są niezmiernie miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 12.09.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Gratulacje! Życzenia zdrowia dla Mamy i Dzidziusia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 12.09.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Acidtea dzięki serdeczne! A zdrówka nam potrzeba duuuużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 12.09.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Świerczu, łezka mi się w oku zakręciła, bo ja takie chwile ostatnio przezywalem przed ponad 13-tu laty... Aż mi się zachciało jeszcze raz takiego, malusieńkiego, ech... Zdrowia, maluszkowi (ex-Fasoli), zonie i Tobie. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 12.09.2007 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Aż mi się zachciało jeszcze raz takiego, malusieńkiego, ech... ...ino się brać do roboty Dzieki za miłe słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.09.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 świercz pozdrawiam Twoją nową, kolejną miłość mam dzieci, wiem, pamietam ten stan radosci,miłości i szczęścia które towarzyszy nam w dniu ich przyjścia na świat. Cieszę się z Tobą trzymam za Was kciuki, szczególnie za zdrowie Twojej żony i wierzę, że wszystko dobrze sie skończy zbieraj siły świerczu Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 13.09.2007 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 no to zdrowka i szczescia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 13.09.2007 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 świerczu, trudne chwile, jak piszesz, były minęły. Najważniejsze, że teraz jesteście szczęśliwi. Teraz już będzie tylko lepiej Ładne imię wybraliście. My z żoną planujemy dla córki Antonina Pozdrowienia dla Ciebie, Żony i Pociech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 13.09.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Swiercz Przyjmij i moje serdeczne gratulacje Jak czytałem co napisałeś to aż mi się łza w oku zakręciła (wielkiemu staremu facetowi) Dzidziuś fantastyczny - życzę dużo zdrowia i radości z maleństwa No i przekaż gorące gratulacje dla dzielnej mamy (kwiatki oczywiście dla niej ) http://www.albumik.pl/albumy/secam/foto-magic/1452233452644.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 13.09.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Gratulacje świerczu!!! Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło i świetlana przyszłość już teraz tylko przed Wami, opiekuj się nimi i dbaj o siebie. Piękny pokoik doczekał się na swojego lokatora Pozdrowienia i uściski dla Was wszystkich i słowa uznania dla żony Lenka Jak odsapniesz, to napisz kilka słów i miło, że się odezwałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 13.09.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Oczywiście gratulacje Swiercz . z tego co wychodzi wg projektu to macie jeszcze jeden wolny pokój . wiec moze kiedyś .......... ale ty się fajnie cieszysz . pozdrawiam maanmy ps podejrzewałem ze pewnie coś nie gra z małżą i dlatego zamilkłeś , ale juz jest ok to najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 13.09.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Świerczu! Gratulacje z okazji narodzin Antka Bez dzieci to jakoś nie tak, dzieci wnoszą radość. Niech rośnie zdrowo a żona niech dochodzi do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts