Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

GRATULKI PRZEOGROMNE dla całej rodzinki !

http://student-kmt.hku.nl/~giel/blog/Blog/Images/AnneGeddes.jpeg

jak dobrze że się wszystko poukładało i mama i dziecię czują się lepiej :-)

bardzo ładne imię wybraliście :-)

teraz sie nie przejmuj że dziennik nie uzupełniony - są rzeczy wazniejsze !

a jak starszy brat?

Świerczu WIELKIE GRATULACJE Z OKAZJI NARODZIN ANTOSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

http://www.twojekwiaty.pl/photo/848.jpg

Współczuję "tych" trudnych chwil :( :( ...jak dobrze, że macie to już za sobą :roll: ... Świerczu dużo zdrówka dla żony i maleństwa, a także duuuużo siły i wytrwałości dla ciebie, abyś był dla nich oparciem :) .

Serdeczne pozdrowionka!! :D

no to chyba tylko jeszcze ja zostałem.

Gratuluję

wiem jaka to radość bo mam syna 9 miesięcznego i na szczęście wszystko poszło podczas porodu ok, ale biorąc pod uwagę, że był poobwijany pępowiną, a nikt nie zrobił usg przed porodem to mogło się to skończyć źle. poprostu mieliśmy szczęście. acha tak tylko dodam że pępowiną miał obwiniętą szyję 2 razy i potem szła jakoś pod rękami jedną i drugą no wyglądało to jakby miał szelki od plecaka założone. oczywiście obwinął siębo był bardzo ruchliwy i jest taki cały czas.

pozdrawiam i dużo zdrowia dla Was wszystkich

Witaj Świerczu!

Gratuluję narodzin synka! Masz rację - teraz może być już tylko dobrze. Wprawdzie piszę niewiele, więc nie mieliśmy okazji bliżej się tutaj poznać, ale wierz mi często zaglądam do Twojego dzinnika. Nistety ciągle nie potrafie wklejać zdjęć - więc nie mogę się pochwalić naszymi budowlanymi osiągnięciami. Mamy już wykonane tynki wewnętrzne i wylewki, założone są drzwi zewnętrzne. W przyszłym tygodni ma być montowany kominek, oraz ocieplane poddasze. Ale co tam budowa.

Najważniejsze jest dziecko! Jeszcze raz gratuluję, trzymam kciuki za Maleństwo i Żonę. Pozdrawiam serdecznie.

P.S. też chcielibyśmy mieć drugie dziecko... nie jest to jednak takie proste.

Ale może w nowym domku będzie nowy potomek?...

Jeszcze raz pozdrawiam.

13091975 witam i dziekuje. może i nie piszesz często ale ja cię doskonale pamiętam :) szkoda że nie wklejasz żadnych zdjęć, postaraj się ;) :)

A tak w ogóle to chyba masz dziś urodziny hmmm? bo wydaje mi sie że twój login na to wsazuje ;) czy się mylę? jesli nie to wszystkiego najlepszego! a jeśli chcecie mieć taką niunie to oczywiście powodzenia, bo wiem że to nieraz problem... choć nas akurat w tym temacie niedotyczący :oops:

pozdrawiam i do usłyszenia!

Witam ponownie!

Ależ mnie zaskoczyłeś! Masz rację, mam dzisiaj urodziny. Dziękuję za życzenia - bardzo to miłe z Twojej strony. Szczerze mówiąc miałam nadzieję że taki podpis pozwoli mi zachować anonimowość a tymczasem... Niemniej jednak bardzo mi miło.

Nad umiejętnością wklejania zdjęć jeszcze popracuję, ala mam mało czasu (wiadomo-budowa) więc nie wiem kiedy mi się to uda. Jeszcze raz pozdrawiam i dziękuję.

Marta

Chciałbym jeszcze napisac tak ogólnie do wszystkich.... Zawsze w swoich komentarzach miałem tradycje odpowiadania każdem z kolei... wybaczcie że teraz tego nie zrobiłem - chodzi mi przede wszystkim o te zapytania stricte budowlane. Jeżeli któreś z nich jest jeszcze aktualne to bardzo proszę o powtórke i na pewno już odpowiedzi będą indywidualne ;) :)

Gratulacje, gratulacje, gratulacje, i bbbbaaaaarrrrrrddddzzzzooooo dużo zdrowia dla Antosia i żonki.

Ps. Małą wagą Antosia nie martw się moja siostra powila dziecię o wadze 2100 teoretycznie po normalnej ciązy a dziś mała jest chmm.... dwa razy tak duza jak moja córka wtym samym wieku.

A o zonkę zadbaj i koniecznie zróbcie wszystkie badania.

http://images28.fotosik.pl/81/324ad7457e0e6bc2.gif

Wszystkiego naj, naj....

Trzymaj się dzielnie...

Bardzo sie przejęłam Waszą sytuacją, tym bardziej, że niedługo również zostanę poraz drugi mamą...i też się boję.

Pozdrów żonkę i ucałuj dzieciaki, i uwierz, że wszystko będzie dobrze :)