glowac 17.09.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Tak czułam, że niunio już na świecie Bardzo się cieszę Waszym szczęściem i myślę o Was bardzo ciepło i serdecznie. Ciepło myślę także o żonce - szybkiego powrotu do zdrowia życzę Wasz kluseczek jest prześliczny - delekujcie się każdą chwilką bo ten wspaniały czas tak szybko ucieka. Sama dopiero co przytulałam niunię w szpitalu a teraz na wszystko młoda ma odpowiedź "nie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 17.09.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 no proszę: ja tu czekam, czekam, czekam ... a tu taka NIESPODZIANKA!!!Gratulacje i zyczenia szybkiego powrotu do zdrówka małzonki i aby maluch szybko rósł w siłe!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 17.09.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ho, ho, ho jakie tu sensacje, aż mam gęsią skórkę...... GRATULACJE z okazji NARODZIN ANTOSIA. Zobaczysz jeszcze jaki z niego chłop urośnie, i jak komuś po latach powiesz, że on ważył tylko 2500 to ci nikt nie uwierzy Wiem coś o tym. Pozdrowionka http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a170.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 17.09.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Cześć Świerczu! Czytałem dziennik, kurcze, ale jazda! Dobrze, że wszystko zakończyło się pozytywnie i Antek jest już w naszym świecie cały i zdrowy. A My czekamy. Termin był wczoraj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 18.09.2007 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Zje.... miło jest mi ponownie Wam podziękowac! Kurcze.... normalnie się nie spodziewałem.... Dzięki Wszystkim!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.09.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Świercz przypomnij mi proszę jaki model tego classena masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.09.2007 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Świercz przypomnij mi proszę jaki model tego classena masz? model??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.09.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Świercz przypomnij mi proszę jaki model tego classena masz? model??? no dobra które panele wybrałeś jaki kolor i jaką klasę ścieralności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.09.2007 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Świercz przypomnij mi proszę jaki model tego classena masz? model??? no dobra które panele wybrałeś jaki kolor i jaką klasę ścieralności? classena mam Ac3 - wiąz i dęby - bagienny i jakiś tam w gabinecie - teraz nie pamiętam. Polecam bardziej panele clasena od krono - te są poprostu beznadziejne! nawet te super niby wypaśne do salonu marnie się układały... ale sa dużo grubsze i ac4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.09.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 dzięki... a jak Antoś i jego mama? a starszy brat jak się odnalazł w tej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.09.2007 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 dzięki... a jak Antoś i jego mama? a starszy brat jak się odnalazł w tej sytuacji? jutro z Antkiem jedziemy na ważenie sprawdzić czy rośnie starszy brat znosi nas dzielnie i mysle że na razie świetnie znosi nowy dom, nową szkołe i nowego brata i cała tą zadymke.... nasze życie tak wiruje że aż sie dziwie że nie schizuje jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.09.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 no tak.... to faktycznie... starszy brat na medal wszystkim wam się medal należy... daj znać jak tam rodzinka i jak żonka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 20.09.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Swiercz litości ,co z tą kotłownią kiedy fotki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.09.2007 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 maanmy wiem wiem... jakbym miał fotki to bym już dawno ją wkleił. po awarii mojego kompa straciłem je i nie tylko te.... z całej budowy.... nie mam nic dobrze że prowadze ten dziennik to bedzie jakieś wspomnienie... no a obecnie jest tak zawalona po przeprowadzce że póki co nie ma sensu robienie w niej zdjęć... wiem wiem obiecałem posprzątac ale wziąlem sie za garaż. Zabetonowałem kanał po kanalizie i jest ok. Syf był taki że szok. już niedługo już za moment bede wjeżdzał swiom ventkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 20.09.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Hej świerczu, możesz zdradzić jak rozplanowałeś sobie dgp? Ktoś fachowy Cię wspomagał? Miałeś jakieś szczegółowsze instrukcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 20.09.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witaj świercz Piękne zdjęcie wkleiłeś w wątku o gębach Ogromniaste gratulacje z wiadomego powodu Antoś jest cudowny - duuuużo zdróweczka i siły mu życzę Pozdrowienia dla dzielnej mamusi Trzymaj się cieplutko kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 21.09.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 maanmy wiem wiem... jakbym miał fotki to bym już dawno ją wkleił. po awarii mojego kompa straciłem je i nie tylko te.... z całej budowy.... nie mam nic dobrze że prowadze ten dziennik to bedzie jakieś wspomnienie... a co się z kompem stało może da się to jakoś odzyskać ?? są programy i wogóle do odzyskiwania, no chyba że był format, ale jeśli nie to prosta sprawa raczej. no ale zdjęcia to też prosiłbym jakiekolwiek nawet może na poczatek jeśli nie kotłownia to spiżarka, schody cokolwiek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 23.09.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Dopiero dziś przeczytałam posta z tą radosną nowiną. Gratulacje . Dużo zdrówka dla Żony i Antka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 23.09.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 świerczu, takie mam pytanko odnośnie kotła i komina. Najpierw stawiałeś komin w kotłowni, a później kupowałeś kocioł. Nie było problemów z otworem na spaliny w kominie, tzn. z wysokością na jakiej jest umieszczony? Ja jeszcze nie jestem zdecydowany na konkretny kocioł, a wiem, że jedne mają czopuch u góry na wierzchu (idący pionowo w górę), inne z boku. Nie przeszkadza to? Można po prostu podłączyć kocioł do komina jakimiś kształtkami? To połączenie, z tego co wiem, powinno być jak najkrótsze i najlepiej prostoliniowe. Na jakiej wysokości jest u Ciebie umieszczony otwór w kominie do połączenia z kotłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 25.09.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 A to sie naród rozmnarza i dobrze! Gratulacje i zdrowia życzę dla mamusi i synka... i dla Ciebie może też acha! i jeszcze dla was rodziców wytrwałości podpisano: tatuś z doświadczeniem 1x2+1x0,125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts