Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

Tak czułam, że niunio już na świecie :D

Bardzo się cieszę Waszym szczęściem i myślę o Was bardzo ciepło i serdecznie.

Ciepło myślę także o żonce - szybkiego powrotu do zdrowia życzę :)

Wasz kluseczek jest prześliczny - delekujcie się każdą chwilką bo ten wspaniały czas tak szybko ucieka.

Sama dopiero co przytulałam niunię w szpitalu a teraz na wszystko młoda ma odpowiedź "nie" :lol:

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ho, ho, ho jakie tu sensacje, aż mam gęsią skórkę...... GRATULACJE z okazji NARODZIN ANTOSIA. Zobaczysz jeszcze jaki z niego chłop urośnie, i jak komuś po latach powiesz, że on ważył tylko 2500 to ci nikt nie uwierzy :D

Wiem coś o tym. Pozdrowionka

http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a170.gif

Świercz przypomnij mi proszę jaki model tego classena masz?

model???

no dobra które panele wybrałeś jaki kolor i jaką klasę ścieralności? :roll: :lol:

classena mam Ac3 - wiąz i dęby - bagienny i jakiś tam w gabinecie - teraz nie pamiętam. Polecam bardziej panele clasena od krono - te są poprostu beznadziejne! nawet te super niby wypaśne do salonu marnie się układały... :roll: ale sa dużo grubsze i ac4

dzięki...

a jak Antoś i jego mama?

a starszy brat jak się odnalazł w tej sytuacji?

jutro z Antkiem jedziemy na ważenie sprawdzić czy rośnie ;) starszy brat znosi nas dzielnie i mysle że na razie świetnie znosi nowy dom, nową szkołe i nowego brata i cała tą zadymke.... nasze życie tak wiruje że aż sie dziwie że nie schizuje jak ja ;) :lol:

maanmy wiem wiem... :oops: jakbym miał fotki to bym już dawno ją wkleił. po awarii mojego kompa straciłem je i nie tylko te.... z całej budowy.... nie mam nic :cry: dobrze że prowadze ten dziennik to bedzie jakieś wspomnienie... no a obecnie jest tak zawalona po przeprowadzce że póki co nie ma sensu robienie w niej zdjęć... :roll: wiem wiem obiecałem posprzątac ale wziąlem sie za garaż. Zabetonowałem kanał po kanalizie i jest ok. Syf był taki że szok. już niedługo już za moment bede wjeżdzał swiom ventkiem :)

maanmy wiem wiem... :oops: jakbym miał fotki to bym już dawno ją wkleił. po awarii mojego kompa straciłem je i nie tylko te.... z całej budowy.... nie mam nic :cry: dobrze że prowadze ten dziennik to bedzie jakieś wspomnienie...

a co się z kompem stało może da się to jakoś odzyskać ?? są programy i wogóle do odzyskiwania, no chyba że był format, ale jeśli nie to prosta sprawa raczej.

no ale zdjęcia to też prosiłbym jakiekolwiek nawet może na poczatek jeśli nie kotłownia to spiżarka, schody cokolwiek ?

świerczu, takie mam pytanko odnośnie kotła i komina. Najpierw stawiałeś komin w kotłowni, a później kupowałeś kocioł. Nie było problemów z otworem na spaliny w kominie, tzn. z wysokością na jakiej jest umieszczony? Ja jeszcze nie jestem zdecydowany na konkretny kocioł, a wiem, że jedne mają czopuch u góry na wierzchu (idący pionowo w górę), inne z boku. Nie przeszkadza to? Można po prostu podłączyć kocioł do komina jakimiś kształtkami? To połączenie, z tego co wiem, powinno być jak najkrótsze i najlepiej prostoliniowe. Na jakiej wysokości jest u Ciebie umieszczony otwór w kominie do połączenia z kotłem?