magalena 13.11.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Świerszczu pięknie!! Świerszczówka wiedziaałm, że uroczo sie zapowiada - ale nigdy nie wiadomo jak w praniu wyjdzie. Na zdjęciach nie ma niczego co by mi sie nie podobało. Meble Grzdyla są super - zawsze w Ikei przed tym łóżkiem stawałam i z westchnieniem szłam dalej. Teraz staję przed nim z moim synem (11Lat) i wzdychamy razem... Ups, przypomniało mi to , że mam sprawdzić totka, może już mam forsę na to łóżko i parę innych mebli Jak wam się nadal mieszka? - no to wasze osiedle takie ...hm... bardziej na uboczu. No i GRATULACJE Fasolek-Antek wyszedł wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 13.11.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Wykusz widzę, że jednak to jest to, no ale niestety jak sie nie ma co się lubi to się lubi co się ma. dużo zdrówka dla Antka, my mamy podobny problem z Kubą ma katarek, którego nie możemy się pozbyć u niego, lekarka twierdzi, że to żłobkowy taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 13.11.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 świercz dawno mnie nie było, ale tak to juz bywa jak się człowiek buduje ciągły brak czasu to już norma. Bardzo Ci dziękuję za wyczerpującą odpowiedź odnośnie docieplenia domu. Rozwiałeś moje wątpliwości, a co najważniejsze zrobiłeś to na wielki "+". Z mężem tak sobie planowaliśmy, że na tą zimę nie ocieplimy naszego domu żeby sprawdzić czy jest ciepło i dopiero podejmiemy decyzję co robić. Jednak po Twojej odpowiedzi już wiemy co zrobimy - wielkie DZIĘKI! P.S. Jadalnia prezentuje się rewelacyjnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 14.11.2007 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 sylvia1 wielkie dzięki! Zadzwonię jakby co, ale najpierw chce być po badaniach Antka i wizycie u lekarza. Dziękuje Ci za tak wielkie serducho!!! http://republika.pl/blog_dn_514935/970492/tr/1.gif magalena dokładnie jak piszesz... nigdy nie wiadomo jak to w praniu wyjdzie. jak zaczeliśmy wykańczac salon i założyliśmy podłogi w nim kuchni i korytarzu to troche się przeraziliśmy że połączenie ciemno szarych kamiennych płytek z panelami dośc jasnymi choć świetnie imitującymi dechy wyszło koszmarnie... ale po woli zaczął ten kontrast się zacirać i bedzie tak dalej... jak przyszły kolory na ścianie, jakieś meble itp... coraz bardziej jest ok. kolor na ścianach fajnie połączył to zastawienie. nie wiem czy na fotkach jest widoczne... ps. też gram i czekam na wyganą z utęsnieniem lbryndal no fajna sprawa ten wykusz. tylko szkoda że sasiedzi tak blisko Renata27 polecam sie na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonde 17.11.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 No "Sąsiady" - trochę się nie widzieliśmy a tu takie hece. Oj uciekniecie nam tak z wystrojem, że nie damy rady dogonić choćby nie wiem co. Klimat jak marzenie, teraz nie da się chyba nie małpować Salon rewela. No ale przede wszystkim życzymy Wam ZDROWIA!!! (trochę utknęliśmy przy projekcie prądu-może w przyszłym tygodniu zakończymy tę nierówną walkę i zaczniemy kolejną - z czasem i urzędem powiatowym) Bonde i Cina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 18.11.2007 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Łeeeee no nie moge Bondziaki! ...jakoś trudno nam się spotkać ale tak to bywa. Póki co my żyjemy na podwyższonych obrotach bo Antek znowu w szpitalu Pojechaliśmy z bakteriami w moczu i podejrzeniem zapalenia układu moczowego a wylądował na bezobjawowe zapalenie płuc Byliśmy w szoku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 18.11.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Trzymam kciuki za Antosia w domku masz coraz ładniej, u nas instalatorzy mecza się z rozpaleniem pieca (gaśnie im ), w domu zimno więc i roboty ida wolniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zojka10 18.11.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Przykro mi z powodu Waszego Antosia, choć z drugiej strony dobrze, że szybko rozpoznanao u niego infekcję i już jest leczony...gorzej gdyby w porę tego nie wykryto Domek nabiera kolorytu i rodzinnego ciepła bardzo u Was miło W jadalni aż się kawkę chce wypić , kotłownia super (jak czyściutko i estetycznie!) a pomysł z luksferami (albo z szybą mleczną) wdrożę też u siebie Narazie rozmawiamy z architektem od adaptacji, zastanawiamy się z mężem nad przeniesieniem kotłowni do garażu ale nie wiemy jak rozwiązać kwestię komina (na zewnątrz jak u izawi) czy w budynku. No i nie mam pojęcia co wtedy z wentylacją dolnej łazienki...jak to rozwiazać? Pozdrawiam świerczu całą Twoją rodzinkę i życzę zdrówka Antkowi. Trzymajcie się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.11.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Świercz dużo zdrówka dla Antosia zap. płuc bezobjawowe - paskudna rzecz dobrze że przypadkiem trafiliście do szpitala... będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 19.11.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Przy tych wiadomościach o Antku to ta kotłownia nie cieszy tak bardzo Dużo zdrówka dla Antka A kotłownia fajna i nawet widzę miejsce jest na przejście swobodne. Gdzieś ten model widziałem kotła hmmmm. Wyczystki są tylko z czoła kotła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.11.2007 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 ave! wielkie dzięki! jak może w piecu gasnąć , a co ty masz za piec jeśli można wiedziec hm? u nas jest tak goroąco że przy tych temperaturach piec chodzi tylko na 35st C bo przy większej nie da się wytrzymać - piec na ekogroszek to poprostu rewelacja!!!! na razie tak mówie - zobaczymy co dalej... zojka10 myśle że komin nie jest tu dużym problemem... raczej zastanowił bym sie nad kwestią wody użytkowej.... zapewne bedziecie robić cyrkulacje... na niej są duże srtaty ciepła ale wygoda niesamowita. pomyślcie nad drogą wody ciepłej. Wentylacja dolnej łazienki bezwzgędnie konieczna!!!. co do luksferów to jak widzisz u nas zostało jak w projekcie - ciemna łazienka - ale pomysł z luksferami był doskonały - przy zachodzie słońca w ogóle nie zapalamy światła sylvia1 sory że nie dzwoniłem już ale tok spraw tak się szybko i zaskakująco potoczył że pozapominałem o dużo rzeczach To naprawde wstrętne zapalenie wciąz nie ma objawów - a musi zacząć kaszleć!!! póki co nic... a wiesz po czym lekarz je na początku zdiagnozował??? po lekko zasiniony ustach - byliśmy w szoku... no i metoda prześwietlenia płuc u takiego malucha dała nam po zaworach - ja nigdy w życiu nie widziałem czegoś takiego...................... lbryndal kotłownia wyszła rewelacyjnie! po dwóch tygdniach ogrzewania piecem mam kilka spostrzeżeń ale onich bede pisać w dzienniku. WSZYSTKIM DZIĘKUJE ZA DOBRE SŁOWO! NIECH WAM BOZIA W DZIECIACH WYNAGRODZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 21.11.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Świerszczu bardzo mi przykro, że Wasz niunio chory. Marynia miała to samo, lekki katarek, żadnych innch objawów a na RTG wyszło, że jedno płuco już zajęte - SZOK!!! W szpitalu powiedziano nam, że teraz jest epidemia - życzę zdróweczka dla Antosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.11.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 o epidemii tego zap. płuc słyszałam też...świercz niech malutki się trzyma... mocno...jak sobie radzicie? ważne, że jest pod dobrą opieką... BĘDZIE DOBRZE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 23.11.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 świerczu, jadalnia powaliła mnie na kolana, a kotłownia rozłożyła na łopatki Jeszcze parę takich prezentacji i będę pisać spod poziomu gruntu W oczy rzuca się przemyślany całokształt i szczegóły rozwiązań. Masz chłopie łeb A z dziećmi to już tak bywa. Całe życie człowiek o nie dba i się zamartwia. Będzie dobrze Obiecuję modlitwę o zdrowie Antosia. Tyle mogę zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 23.11.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 świerczu, jadalnia powaliła mnie na kolana, a kotłownia rozłożyła na łopatki Jeszcze parę takich prezentacji i będę pisać spod poziomu gruntu W oczy rzuca się przemyślany całokształt i szczegóły rozwiązań. Masz chłopie łeb A z dziećmi to już tak bywa. Całe życie człowiek o nie dba i się zamartwia. Będzie dobrze Obiecuję modlitwę o zdrowie Antosia. Tyle mogę zrobić. mnie powalił pomysł z luxferami no poprostu niezły pomysł nawet nie pomyślałem o tym, że tak by można i wstawiłem okno poprostu w ścianie bo nie mam garażu. a co do dzieci to mój Kuba chodzi do żłobka i to jest dopiero sajgon bo w takim skupisku to wszystko przenosi się z jednego na drugiego. tyle tylko dobrze że miasto Kraków fundnęło dzieciakom szczepienia na menigokoki. szczepienie w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 23.11.2007 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ...własnie dostałem informacje ze szpitala WADA SERCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 23.11.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 co by nie powiedzieć, zabrzmi nijak, w kazdym razie całą rodziną jesteśmy z Wami. Trzymajcie się - dzisiesza medycyna da radę! p.s. wpadłam min., żeby powiedziec , że w swoim domku mam już ciepło - piec ekotech ze Stąporkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.11.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 świercz dzisiejsza medycyna jest wielka.. będzie dobrze sama mam kilka znajomych którym jako dzieci wykryto wady serca- napisz co to za wada i trzymamy kciuki za Antosia.. mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 23.11.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 trzymajcie się ciepło, dużo siły, jesteśmy z wami!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zb64 24.11.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Cokolwiek napiszę będzie nie tak.Życzenia dużo sił od pięcioosobowej rodziny z małopolski.BęDZIE DOBRZE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts