ave 21.12.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Zdrowych, zdrowych Świąt, pogodnych, pogodnych ŚwiątQ.B.F.F.F.S.Ewa z rodzinąhttp://images26.fotosik.pl/129/f23f9c47a1911763.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.12.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, Świąt mile spędzonych, karnawalu szalonego, roku bardzo udanego http://kartki.onet.pl/_i/d/mikolaje_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 22.12.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://www.imagic.pl/files/3407/christmas.JPG świerczu, życzymy Wam świąt wieloprzymiotnikowych, że wymienimy tylko tradycyjnie radosnych, zdrowych, sytych, rodzinnych, śnieżnych, spokojnych... lecz przede wszystkim prawdziwych. I niech Boża Dziecina błogosławi Wam i Waszej "stajeneczce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 22.12.2007 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://kartki.net.pl/kartki/4/115.gif Spokojnych, pełnych miłości i pogody ducha świąt Bożego Narodzenia i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń w nadchodzącym roku 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 24.12.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEJ RODZINY, DUŻO UŚMIECHU, RADOŚCI, SZCZĘŚCIA, MIŁOŚCI, POMYŚLNOŚCI I ZDROWIA- NAJWIĘCEJ DLA ANTOSIA. NA PEWNO PRZYDA SIĘ DUŻO WYTRWAŁOŚCI I SIŁ W POKONYWANIU TRUDNOŚCI, ALE MIAŁAM PRZECIEK, ŻE W NOWY ROK MA PRZYNIEŚĆ WIELE DOBREGO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 24.12.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Składając życzenia świąteczne nie mogliśmy nie zajrzeć do Was.Kochani zastanawiałam się czego Wam życzyć?Może to banalne ale życzę Wam przede wszystkim zdrowia dla Was i wszystkich Waszych najbliższych.Jeśli wszyscy, których kochamy są zdrowi wszystko inne samo się ułoży.Życzymy Wam sił w walce z codziennością, uśmiechu na codzień, ludzkiej życzliwości i miłości, która potrafi przenosić góry.Wielu ludzi myśli o Was bardzo ciepło więc musi być naprawdę dobrze.Pamiętajcie, że dobro okazane ludziom powraca ze zdwojoną siłą.Zdrowych, rodzinnych i pełnych uniesień Świąt dla całej Waszej RODZINY.AMM Głowaccy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.12.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku dla Ciebie i całej rodzinki składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 24.12.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości, dużo zdrówka oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego Roku życzy Ala, Łukasz i Jakub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 31.12.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 http://www.albumik.pl/albumy/secam/forum/2001184305396.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpgPrzepis na Dobry Rok : (autor - Miłka) Bierzemy 12 miesięcy oczyszczamy je dokładnie z goryczy, chciwości, małostkowości i lęku, po czym rozkładamy każdy miesiąc na 30 lub 31 części tak, aby zapasu wystarczyło dokładnie na cały rok. Każdy dzień przyrządzamy osobno z jednego kawałka pracy i dwóch kawałków pogody i humoru. Do tego dodajemy trzy duże łyżki nagromadzonego optymizmu, łyżeczkę tolerancji, pół kwaterki marzeń, ziarenko ironii i odrobinę taktu. Następnie całą masę polewamy dokładnie dużą ilością miłości. Gotową potrawę przyozdabiamy bukietem uprzejmości i podajemy codziennie z radością i filiżanką dobrej, orzeźwiającej herbaty. Życzę pięknego 2008 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 02.01.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Świercz, odezwij się, bo zaczynamy się niepokoić W 2008r. ZYCZĘ DLA CIEBIE I RODZINKI SAMYCH DOBRYCH DNI, DOBRYCH WIEŚCI I POGODY DUCHA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.01.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku świerczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 13.01.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 1. Twojemu synkowi zdrowia i siły i tego by trafił na najlepszą opieką medyczną i nie tylko, a Tobie i Twej żonie pokoju ducha optymizmu wytrwałości i też zdrowia.2. Jadalnia: bardzo stylowa, rzekłbym rustykalna, naprawdę ładnie skomponowane wnętrze3. Nie miałeś w warunkach zabudowy wykluczenia kotłów na paliwo stałe? Bo ja miałem. Przejrzyście wykonana ta cała instalacja, tylko proszę powiedz mi co to jest ten dyngs wystający ze ściany na lewo od naczynia wzbiorczego? wygląda jakby uziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 15.01.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Kurcze, świerczu, zanikłeś, jak widzę Mam tylko nadzieję, że to nie z powodów rodziny i ze żona i synek mają się dobrze Chciałam wyrazić zachwyt waszymi wnętrzami - Boże, ale ten dom się zmienił!!! Powiedz tylko, jaki kolorek macie w salonie? Wygląda mi na beż. No i łazienka zapowiada się miodzio! Po prostu rewelacja. Też mnie swojego czasu kusiło, że by zrobić taką rustykalną, ale czy w nowoczesnym domu to nie będzie idiotycznie kontrastowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 23.01.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 ja uwazam, ze lazienki Świercza maja swoj smaczek i sa uniwersalne przez połaczenie ładnego wzornictwa z popularnym ostatnio drewnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 23.01.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Świerczu chyba się na Nas obraził albo bierze Nas na przetrwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 23.01.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 24.01.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 mam nadzieję, że to tylko obrażanie Oby nic gorszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 24.01.2008 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 ...jestem, jestem Na początek musze wszystkim podziękować za życzenia i te świąteczne i noworoczne. Dla nas to był dość trudny okres ze wzglądu na Antka - kolejny szpital a potem dom jako twierdza-szpital. No a tak w ogóle to zaglądam tu ale na razie nic nie pisze w dzienniku bo w sprawach budowlanych niewiele sie dzieje. a tez nie chce robić z tego dziennika jakiegoś babystory ) bo tak już sie zaczynało robić. Antek ma sie dobrze ale doszła kolejna wada. mimo wszystko jesteśmy dobrej myśli. Obiecuje póki nie zaczniemy znowu wykończeniówki odzywać sie na kometarzach!!! Muszę też odwiedzić oczywiście znajomych forumowiczów bo strasznie jestem ciekaw jak to u Was wygląda. mam nadzieje że od wiosny moja aktywnośc budowlana i ogrodnicza wzrośnie na maxa i bedzie o czym pisać. Póki co to delektuje sie mieszkaniem w domku - jest poprostu bosko!!!! Buziaki dla forumowiczek i pątka dla forumowiczów )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 24.01.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 No super, super że się odezwałeś! Trzymam za was kciuki, najważniejszy synek teraz. I bardzo się cieszę, że wam się dobrze mieszka. Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts