Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://www.imagic.pl/files/3407/christmas.JPG

świerczu, życzymy Wam świąt wieloprzymiotnikowych, że wymienimy tylko tradycyjnie radosnych, zdrowych, sytych, rodzinnych, śnieżnych, spokojnych... lecz przede wszystkim prawdziwych. I niech Boża Dziecina błogosławi Wam i Waszej "stajeneczce" :)

Składając życzenia świąteczne nie mogliśmy nie zajrzeć do Was.

Kochani zastanawiałam się czego Wam życzyć?

Może to banalne ale życzę Wam przede wszystkim zdrowia dla Was i wszystkich Waszych najbliższych.

Jeśli wszyscy, których kochamy są zdrowi wszystko inne samo się ułoży.

Życzymy Wam sił w walce z codziennością, uśmiechu na codzień, ludzkiej życzliwości i miłości, która potrafi przenosić góry.

Wielu ludzi myśli o Was bardzo ciepło więc musi być naprawdę dobrze.

Pamiętajcie, że dobro okazane ludziom powraca ze zdwojoną siłą.

Zdrowych, rodzinnych i pełnych uniesień Świąt dla całej Waszej RODZINY.

AMM Głowaccy

http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg

'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,

oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały'

życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku

dla Ciebie i całej rodzinki składa Maksiu z rodziną

http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpg

Przepis na Dobry Rok : (autor - Miłka)

Bierzemy 12 miesięcy

oczyszczamy je dokładnie

z goryczy, chciwości, małostkowości i lęku,

po czym rozkładamy każdy miesiąc

na 30 lub 31 części tak, aby zapasu

wystarczyło dokładnie na cały rok.

Każdy dzień przyrządzamy osobno

z jednego kawałka pracy

i dwóch kawałków pogody i humoru.

Do tego dodajemy trzy duże łyżki

nagromadzonego optymizmu,

łyżeczkę tolerancji, pół kwaterki marzeń,

ziarenko ironii i odrobinę taktu.

Następnie całą masę polewamy dokładnie

dużą ilością miłości. Gotową potrawę

przyozdabiamy bukietem uprzejmości

i podajemy codziennie z radością

i filiżanką dobrej, orzeźwiającej herbaty.

Życzę pięknego 2008 roku

• 2 weeks później...

1. Twojemu synkowi zdrowia i siły i tego by trafił na najlepszą opieką medyczną i nie tylko, a Tobie i Twej żonie pokoju ducha optymizmu wytrwałości i też zdrowia.

2. Jadalnia: bardzo stylowa, rzekłbym rustykalna, naprawdę ładnie skomponowane wnętrze

3. Nie miałeś w warunkach zabudowy wykluczenia kotłów na paliwo stałe? Bo ja miałem. Przejrzyście wykonana ta cała instalacja, tylko proszę powiedz mi co to jest ten dyngs wystający ze ściany na lewo od naczynia wzbiorczego? wygląda jakby uziom

Kurcze, świerczu, zanikłeś, jak widzę :( Mam tylko nadzieję, że to nie z powodów rodziny i ze żona i synek mają się dobrze :roll:

Chciałam wyrazić zachwyt waszymi wnętrzami - Boże, ale ten dom się zmienił!!! Powiedz tylko, jaki kolorek macie w salonie? Wygląda mi na beż.

No i łazienka zapowiada się miodzio! Po prostu rewelacja. Też mnie swojego czasu kusiło, że by zrobić taką rustykalną, ale czy w nowoczesnym domu to nie będzie idiotycznie kontrastowało? :roll:

...jestem, jestem :lol: :lol: :lol: :lol:

Na początek musze wszystkim podziękować za życzenia i te świąteczne i noworoczne. Dla nas to był dość trudny okres ze wzglądu na Antka - kolejny szpital a potem dom jako twierdza-szpital.

No a tak w ogóle to zaglądam tu ale na razie nic nie pisze w dzienniku bo w sprawach budowlanych niewiele sie dzieje. a tez nie chce robić z tego dziennika jakiegoś babystory :)) bo tak już sie zaczynało robić.

Antek ma sie dobrze ale doszła kolejna wada. mimo wszystko jesteśmy dobrej myśli.

Obiecuje póki nie zaczniemy znowu wykończeniówki odzywać sie na kometarzach!!! Muszę też odwiedzić oczywiście znajomych forumowiczów bo strasznie jestem ciekaw jak to u Was wygląda. mam nadzieje że od wiosny moja aktywnośc budowlana i ogrodnicza wzrośnie na maxa i bedzie o czym pisać. Póki co to delektuje sie mieszkaniem w domku - jest poprostu bosko!!!!

Buziaki dla forumowiczek i pątka dla forumowiczów :)))))