Jasia 25.01.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Świerczu! powodzenia i pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.01.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 piąteczka ! od forumowiczki może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 25.01.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Tryzmam kciuki ya Antka Jak tam brama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.01.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Świercz super że się odezwałeś żałowałam że nie mam numeru tel bo bym zadzwoniła tak się martwiłam trzymamy kciuki kotki zawiązują supełki na ogonach na szczęście będzie dobrze pozytywne myślenie potrafi zdziałać cuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zojka10 25.01.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 ufff, co za ulga...zdrówka dla Antosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 25.01.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze i jak już będzie ok to pozamieszczasz zdjęcia budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 25.01.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 26.01.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Podobno luty ma być ciepły, więc się nie załamuj - ja cały czas żyje tą myślą Teraz, w styczniu - też dużych mrozów nie było, czyli tak jak zapowiadali. Według prognoz wiosna już w marcu Śliczny jest ten twój nowy awatarek - bardzo artystyczne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 28.01.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 świerczu,baaaardzo się cieszymy, że odezwałeś się i, że nie tracicie dobrej myśli. My i sporo osób tutaj naprawdę martwiło się i ciepło o Was myślało. Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 01.02.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 dobrze będzie na 100 procent, byle do przodu. Jak zdrówko mamusi malucha?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 03.02.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Witam Świreszczu ja także bardzo cieszę sie że się odezwałeś gdyż to Twój dziennik był pierwszym, którym czytałam i bardzo mi się podobał - dużo humoru, konkrety jeśli chodzi o ceny a co najważniejsze to że my się budujemy także w Puszczy Zielonce choć wydaje mi się że z jej drugiej strony bo w Czerwonaku. Trzymam kciuki za synka i życzę wszystkiego najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 11.02.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witaj Gratulacje synka i domu, cały czas kobicowałam ci choć z ukrycia mam nadzieję, że jeszcze nam pokażesz co nie co a wcale nie małe - możesz być dumny. Pozdrawiam calą czwórkę bardzo serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonde 15.02.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Hej sąsiady. A jednak zaglądasz świercz do dzienniczka - ciągnie, żal zostawić. I dobrze, bo jak wiesz, dla nas to kopalnia wiedzy, która teraz baaardzo się przyda. Choć faktycznie to wolimy se z wami pogdać bez pośrednictwa mediów. Pozdro http://forum.muratordom.pl/poczatki,t121645.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 16.02.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 ...no nie sposób tu nie zaglądać niby tu nikogo nie znam a czuje sie jak w doborowym towarzystwie i jakbym miał tu samych przyjaciół. Dziennik dostarczył mi tylu miłych chwil i słów że nie mogę go od tak zostawić. Przy okazji jeszcze raz wszystkim dziękuje za tak duży odzew, zainteresowanie i te wszystkie słowa, które naprawde podnosiły na duchu. wiecie jakie to miłe że są ludzie którzy chodż przez sekundę pomyślą o naszej sytuacji, pomyślą serdecznie i miło - to jest po prostu coś niesamowitego. Wszystkim niezmiernie dziekuje! Reaktywacje dziennika oczywiście bedzie. Mam zamiar pokazać jeszcze kilka rzeczy i zrobić pare podsumowań. no a jak już skończymy budowę to zostanie chwalenie sie ogrodem hehehehe pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13091975 26.02.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Witaj Świerczu!! Cieszę się, że czasem coś jeszcze napiszesz, mimo, że budowa już właściwie zakończona. Ach zazdroszczę Wam tych wieczorków w blasku kominka i przestrzeni we własnym domu. Nasza budowa już dobiega końca. teraz malujemy ściany, w kuchni zamontowane są już meble, w ciągu najbliższych kilku może kilkunastu dni będziemy montować podłogi (panele) a przed świętami stolarz obiecał zamontować schody wewnętrzne i drzwi.Nie mamy jeszcze wykonanej elewacji ani podbitki, a podwórko ciągle jest jeszcze placem budowy, ale w domku można by już zamieszkać. No właśnie można by, gdyby nie brak mediów, a dokładniej: brak prądu (własnego - bo na cele budowlano-wykończeniowe pożyczamy), brak wody i kanalizacji - no to powiedzmy jest do załatwienia bo zmuszeni jesteśmy zrobić szmbo. Ale bez wody żyć się nie da! Ulewam sobie żółci. Bardzo Cię przepraszam. Pomyśleć, że budowę rozpoczęliśmy rok temu. Domek już stoi, w środku co raz ładniej, przytulniej - w kominku palimy codziennie.Mam nadzieję, że uda się jakoś rozwiązać te formalne problemy i wykonać w końcu przyłącza. A co u Was? Jak dzidziuś? Zdrowy? Czekam na kolejne Twoje wpisy i ogrodnicze poczynania.Serdecznie pozdrawiam Marta P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 27.02.2008 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 13091975 no to widze że pieknie sie zapowiada wykończenie domu w srodku u pod młotek idze własnie kuchnia. są pieniażki bedzie kuchnia )) yuhu! ubolewamy nad tym iz nie mamy jeszcze wykończonych schodów (wciąż łazimy po betonowych ) no i nie mamy jeszcze elewacji i ogrodzenia. przed zmaganiami ogrodniczymi wrzucę jeszcze do dziennika gabinet, kominek, i może kuchnie jak zdązymy o schodach też coś powiem na łamach dziennika bo mamy już fajną koncepce pozdro! ps. i bede nudny mówiąc że ubolewam nad brakiem zdjęć tfych ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 29.02.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Cześć Świerczu! jak tam twoje zapędy ogrodowe? Ja chyba w poniedziałek wybiorę się do sklepu ogrodniczego, bo od 1.03 znów otwierają. Co to będzie, co to będzie? Planuję drugą brzoskwinię. I pewnie nie obejdzie się bez rzeczy, których nie planowałam Aha - u mnie w komentarzach wrzuciłam zdjęcia winorośli, które planuję u siebie. Jak masz ochotę - zerknij, ciekawe są Jak twoja sosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 02.03.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 No i tak to się toczy... Wy zaczynacie szaleć z ogrodem a my powoli z budową. To znaczy zaczynamy powoli bo jak się potoczy to potem już tchu tak łatwo nie złapię Pozdrawiam serdecznie, miło tak wpaść i nacieszyć oko tym jak macie wszystko na każdym etapie budowy dopieszczone. Niedościgniony ideał, ale się postaram. Wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.03.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Świerczu, mam Twój Dziennik w ulubionych i często do niego zaglądam Teraz próbuję zgapić od Ciebie kolor podbitki i elementów drewnianych zewnętrznych. Pytałam Cię już dawno na privie, czym malowałeś swoje drewno? Wiem że jest to "dąb naturalny", ale prosiłam Cię o więcej szczegółów, tj. jaka marka, czy to lakierobejca, czy impregnat i lakier bezbarwny? Drewno ma śliczny kolor i ładny, matowy połysk. Patrzę do skrzynki, a mój mail do Ciebie wciąż czeka na wysłanie, po tylu miesiącach Napiszesz mi tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.03.2008 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 dominikams już, już mieliśmy jechac do naszej puszczy do arboretum ale coś tam nam wypadło i nie pojechaliśmy ale napalenie było ogromne - ale chyba bardzo dobrze że ten wyjazd się odłożył bo obecnie jest u nas biało!!! i 0st C u nas sa juz dwie brzoskwienie - wiem że sie przyjęły bo pączki już sa obfite ciekawe kiedy bedą owocowac Oto sosna - prawda że biedna i samotna - sióstr potrzebuje na gwałt tylko jakos pogoda nam przeszkadza http://images28.fotosik.pl/171/8edc8eea26438c30med.jpg_http://images33.fotosik.pl/167/786747d7f326cccfmed.jpg Iwuś przestań zobaczysz że bedzie podobnie lub jeszcze lepiej - już się przekonałem o tym. np. Aguu ma piekne krokwie i strasznie mu ich zazdroszcze. Przy okazji serdecznie go pozdrawiam Sloneczko fajnie to słyszczec że lubisz moj dziennik A mnie sie wydawało że juz ci to pisałem - ale okazuje sie że komuś innemu ... bo ludzi pytają - ale do rzczy już sprawdzam co to było chwilka..... ...jestem jest to: LAZURA OCHRONNA firmy 3V3, kolor naturalny dąb mam nadzjeje że zdązyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts