Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

Dzięki :) Zdążyłeś w ostatniej chwili, bo dzisiaj jedziemy na poszukiwania :)

W międzyczasie poszukiwałam tej lazury w necie i trafiłam na "dąb złocisty" http://www.syntilor.pl/img/bsc/dabzlocisty.jpg, ale Twój odcień wydaje się ładniejszy.

Pewnie kupimy po puszeczce z każdegoi i wypróbujemy :)

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hehe, a więc było tak: pojechaliśmy do Leroy`a i kupiliśmy 2 puszeczki na próbę, V33 "dąb naturalny" i BSC "dąb złocisty".

Wieczorem pomalowaliśmy deseczki. Naturalny wyszedł ciemno szary, zupełnie inny niż na Twoich zdjęciach :(

Złocisty wyszedł... bezbarwny.

A dziś rano niespodzianka. Deska ze "złocistym" nabrała koloru :o Pierwszy raz spotykam się z lakierem z "opóźnionym zapłonem" ;)

Zadzwoniliśmy do przedstawiciela handlowego Syntiloru i zamówiliśmy jednak "dąb złocisty", na dodatek z solidnym upustem, puszki 2,5 l (w Leroy`u nie było większych opakowań niż 0,5 l).

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Ech wy faceci. Powinniście się cieszyć, że potrafimy zadowolić się takimi szmatkami, za 200 zł a nie super ekstra wypasionym furami.

Pokaż co to za szmatka, bo mnie skręca z ciekawości :wink:

:-? Mam małą, maleńką, matutenka prośbę. Podoba mi się Wasz kominek. Zrobiłbyś kilka fotek i umieścił w dzienniku? Please..... :wink:

ruskowa szmatkę oczywiście pokażę ale już zawieszoną w kuchni - wczoraj był montaż - wyszła po naszemu - aż dziw że w takiej małej kuchni wyszła nam stylowa ;) - niebawem ją pkaże :)

Aguu troche późno.... ale napisze ci tylko że w pokojach mamy drzwi 80-ątki, czyli otwory są na 90 cm - czyli zrobiłeś ok :)

magos górna łazienka jest nad kuchnią wiec nie widze problemu :)

edyta_10 :oops: Bardzo Ci dziękuję!!!!!!

Irma łazienka jeszcze znajdzie swój mały wątek w dziennku.... ale lbryndal nie jest jescze ukończona.... :( - brakuje nam oświetlenia (w sensie ładnych lamp) i bidetu oraz rolet i żałuzji... oj jeszcze troche bo piorytety inne a kaske trzeba wydzielać :(