lbryndal 16.04.2008 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 świerczu, dzięki za utwierdzenie w słuszności decyzji A tak na marginesie to masz zajefajny awatar. Taki... twarzowy Korzystając z okazji chciałbym poinformować, że jaxmdl będzie budował Z14 w konstrukcji szkieletowej. o kurczę szkieletowy Z14, oby tylko dziennik powstał, to będzie co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 16.04.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Dziennik do szkieletowego Z14 jest tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 16.04.2008 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Aguu dzieki za namiar na dziennik jaxmdl fajnie popatrzeć na to samo w troche innym wydaniu . A! no i fajnie że wreszcie coś napisałeś w dzienniku - strasznie jestem ciekaw jai u ciebie bedzie efekt końcowy. Bo przez te krokwie twoje to nie moge spac że takie ładne a umnie spier.... pozdrawiam serdeczniew i do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 01.05.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Bardzo ładny dom a okolica super.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 02.05.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 ...a mnie nadal intryguje Twój kominek.... dlaczego komin jest taki wąski? a może ja czegoś nie widzę (chodzi mi o otwory odprowadzające ciepłe powietrze do góry) widzę jedynie rurę do spalin i to wszystko Chciałabym mieć taki sam, ale mój murarz nie robił nigdy komina pod DGP w piętrowym domu i boję sie, że coś mu nie wyjdzie. Domyślam się, że nie dysponujesz dużą ilością wolnego czasu, ale może objaśnisz conieco laikowi? Pozdrawiam i przy okazji czekam na zdjęcia wiosennego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 06.05.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Zaglądam do dziennika świercza codziennie jak tylko jestem na forum i w zasadzie za każdym razem widzę to samo. Żadnych nowych postów, żadnych nowych komentarzy... Jakoś tak smutno się zrobiło, gdy dziennik umarł śmiercią naturalną wraz z zamieszkaniem przez świercza i jego rodzinkę w wybudowanym Zecie. Nie mam mu tego, broń Boże, za złe! Ale z przysłowiową łezką w oku wspominam czasy, gdy dziennik i komentarze tętniły życiem. Z niecierpliwością logowałem się na forum w oczekiwaniu co też nowego, ciekawego wydarzyło się na budowie, jakie problemy zaprzątały świercza i innych budujących. Zawsze można było liczyć na fachową poradę i ciekawą dyskusję. Mój Z14 nie byłby tym Zetem, którym teraz jest bez świercza i jego dziennika. Cieszy tylko, że są kontynuatorzy, spadkobiercy idei budowy Zetów Czternastych jak lbryndal, maanmy oraz nowe pokolenie w osobach kopciuszki czy e.jacek, jak również eksperymentatorzy jak jaxmdl, który buduje w technologii szkieletu drewnianego. Ale ponieważ amatorzy Z14 to ludzie radośni, śmiali i przedsiębiorczy, kończę ze smętami Budujmy te nasze gniazdka i zamieszkajmy w nich jak najszybciej, by nie zazdrościć świerczowi i jego najbliższym lecz dzielić wspólnie radość mieszkania we własnym domu, we własnym Z14 A za 10-20 lat świercz założy nowy dziennik: "Z14 - dziennik remontu" i wszyscy znowu się tu spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 06.05.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Zaglądam do dziennika świercza codziennie jak tylko jestem na forum i w zasadzie za każdym razem widzę to samo. Żadnych nowych postów, żadnych nowych komentarzy... Jakoś tak smutno się zrobiło, gdy dziennik umarł śmiercią naturalną wraz z zamieszkaniem przez świercza i jego rodzinkę w wybudowanym Zecie. Nie mam mu tego, broń Boże, za złe! Ale z przysłowiową łezką w oku wspominam czasy, gdy dziennik i komentarze tętniły życiem. Z niecierpliwością logowałem się na forum w oczekiwaniu co też nowego, ciekawego wydarzyło się na budowie, jakie problemy zaprzątały świercza i innych budujących. Zawsze można było liczyć na fachową poradę i ciekawą dyskusję. Mój Z14 nie byłby tym Zetem, którym teraz jest bez świercza i jego dziennika. Cieszy tylko, że są kontynuatorzy, spadkobiercy idei budowy Zetów Czternastych jak lbryndal, maanmy oraz nowe pokolenie w osobach kopciuszki czy e.jacek, jak również eksperymentatorzy jak jaxmdl, który buduje w technologii szkieletu drewnianego. Ale ponieważ amatorzy Z14 to ludzie radośni, śmiali i przedsiębiorczy, kończę ze smętami Budujmy te nasze gniazdka i zamieszkajmy w nich jak najszybciej, by nie zazdrościć świerczowi i jego najbliższym lecz dzielić wspólnie radość mieszkania we własnym domu, we własnym Z14 A za 10-20 lat świercz założy nowy dziennik: "Z14 - dziennik remontu" i wszyscy znowu się tu spotkamy święta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 09.05.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Świerczu do tablicy !!!!!!!!!!!!! Ile ma ten twój piecyk kW ?? Mam właśnie na tapecie instalację c.o. i wody i planuję włożyć Opala z firmy Sekom bo chyba tylko ten piec z podajnikiem mi się zmieści w kotłowni ale on ma 25kW i nie wiem czy to nie za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylabi 09.05.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Witam, Ale super domek, no i jadalnia jaki styl! Mam pytanko dotyczace tych dzialek, jesli mozesz przeslac jakies info na [email protected] byloby super. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 05.06.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Świercz, przywołuję Cię do porządku!!!!!!!!!!!! Wracaj na forum, ale już!!!!!!!!!!!! Gdzie te obiecane firanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 05.06.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Właśnie! Dobrze mówi ruskowa. Nie wolno nas tak zostawiać! Teraz należą nam się relacje z zamieszkiwania domku. Apeluje do Twojego sumienia - wróć do nas, pisz, a my będziemy czytać i chłonąć każdą Twoją myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 15.06.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 witam jakie kolory masz w jadalni? śliczne są.. no i żyrandol.. PIĘKNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.08.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam wszystkich!!!!!! strasznie zaniedbałem swój dziennik ale wiecie? mam takiego lenia.... pogoda piękna i staram sie jak najwięcej wykorzystać jej w ogrodzie, choć nie można tego jeszcze nazwać ogrodem. obecuje ze napisze i to dużo jak tylko najdzie mnie wena a mam czym sie pochwalić. dzieki wszystkim za miłe słowa! a tak w ogóle to zaglądam tu bo nasi znajomi przeciez budują obok i maja tez dziennik pozdro basiula_81 cudny avatar! a kolor to książycowy pył Magantu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 05.08.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam wszystkich!!!!!! strasznie zaniedbałem swój dziennik ale wiecie? mam takiego lenia.... pogoda piękna i staram sie jak najwięcej wykorzystać jej w ogrodzie, choć nie można tego jeszcze nazwać ogrodem. obecuje ze napisze i to dużo jak tylko najdzie mnie wena a mam czym sie pochwalić. dzieki wszystkim za miłe słowa! a tak w ogóle to zaglądam tu bo nasi znajomi przeciez budują obok i maja tez dziennik pozdro basiula_81 cudny avatar! a kolor to książycowy pył Magantu ukazał się i są nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 05.08.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 He is live!!! Świercz żyje!!! Ukazał się, nawiedził!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 05.08.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 basiula_81 cudny avatar! a kolor to książycowy pył Magantu Piękny jest, bardzo mi się podoba, a Twój avatar widzę, że zmieniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 05.08.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Jak już się pojawiłeś to może jakieś zdjęcia z postępów prac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.08.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 hehehe najpierw musze cosik napisać w dzienniku, bo rok juz stuknął jak mieszkam w zecie14, a tak suchych zdjęć wklejac nie bede... Avatar nie zmieniony.... to mój jeden z pierwszych którego miałem najdłużej i chyba ulubiony. wkleiłem z nadzieją na rychły powrót do pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 06.08.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 A niech mnie "dunder świśnie", najstarszy świerszcz tego lata raczył się ujawnić. AAA... co?! Wyszło się z norki łapki pogrzać na słoneczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13091975 19.08.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Witaj Świerczu!!!!!!! Jakże miło widzieć, że żyjesz i masz się dobrze. Często zaglądam na forum Muratora, a Ciebie nie było i nie było....Już myślałam, że masz jakieś kłopoty z młodszym synkiem i nie masz czasu na pisanie, a tu zwyczajne lenistwo!!!!!Lepiej, że taka jest przyczyna Twojego milczenia. Muszę Ci się pochwalić, że ja już mieszkam w swoim domku (brak umiejętności wklejania zdjęć doskwiera mi nadal).Przeprowadziliśmy się w czerwcu - pod koniec. Wprawdzie nie mamy jeszcze elewacji ani podbitki, schody zewnętrzne też nie są obłożone, ale środek jest już wykończony. Mieszka się wspaniale. Przestrzeń, awoboda i co najważniejsze - wreszcie jesteśmy u siebie. Pozdrawiam Cię serdecznie Marta P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts