sylvia1 03.08.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 świercz gratuluje obozowisko extra pierwsza klasa dobrze, ze tata wyłapał błąd geodety... a jak zonka sie czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 03.08.2006 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 świercz gratuluje obozowisko extra pierwsza klasa dobrze, ze tata wyłapał błąd geodety... a jak zonka sie czuje? dzięki sylvia. Z Ziutką wszystko dobrze, to mądra dziewczynka - nie powiem było źle ale jest juz OK. dobrze że zaczęła się budowa to jakoś myśli poszły w tę stronę..... a z geodetą naprawde mieliśmy małe spięcie PS. UGASILI JUŻ POŻAR!!!!! ufff .....dziś tam pojedziemy i porobie zdj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.08.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 wiesz akurat madrośc w takich przypadkach nie ma nic do rzeczy ale budowa rzeczywiście ściaga myślenei na inne tory... i to dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 03.08.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Fajnie zacząłeś. Dobrze, że taką wpadkę z geodetą miałeś na początku. Na pewno będziesz wszystko 2 razy sprawdzał. Ja aką potrzebę "odkryLem" niestety trochę później DUŻy plus dla ojca, a pomysł z pawilonem super. Też chyba sobie taki kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izawi 03.08.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Dobrze, że już zacząłeś .Ławy w tym domu są byczaste, weszło 16,5 metra betonu B-20 Link do zdjęć z naszej budowy jest w podpisie, jutro dodam nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ziutka 04.08.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 cześć świerczu ty jeden.... tu tfa Ziutka.WITAM i POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.08.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ziutka Cześć, miło Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.08.2006 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Dobrze, że już zacząłeś .Ławy w tym domu są byczaste, weszło 16,5 metra betonu B-20 Link do zdjęć z naszej budowy jest w podpisie, jutro dodam nowe Iza !!!!!!!! jesteś kochana - nie musze tego liczyć! A chudziaka robiliście??? nam wyszło 5,7 m3 ps witam witam ZIUTKoooooooo http://www.digart.pl/data/img/55/98/miniaturki3/324097.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.08.2006 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 PUSZCZA ZIELONKA SIĘ PALI okazało się że paliły się pola ze zbożem (54ha) i troche lasów - ale te uratowano, ale paliło się tylko 1 km od nas..... tak to mniej więcej wyglądało.... (zdj robione telefonem) http://images3.fotosik.pl/116/31c3c577c7bf4cbe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.08.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 no nie wyglądało to za ciekawie dobrze że ugasili pozdrawiam całą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bleon 04.08.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witaj świercz A miałeś chudziaka w projekcie? Ja się go nie doszukałem i zastanawiam się czy go robić Mnie geodeta zaśpiewał 100 zł za punkt, czyli za cztery rogi 400 zł. Nie wiem jak z gankiem, czy też trzeba go wyznaczać. Geodeta powiedział, że to zależy od tego, czy wykonawca sobie zażyczy Pożar wyglądał naprawdę groźnie! Witam szczególnie Ziutkę! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.08.2006 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witaj świercz A miałeś chudziaka w projekcie? Ja się go nie doszukałem i zastanawiam się czy go robić Mnie geodeta zaśpiewał 100 zł za punkt, czyli za cztery rogi 400 zł. Nie wiem jak z gankiem, czy też trzeba go wyznaczać. Geodeta powiedział, że to zależy od tego, czy wykonawca sobie zażyczy Pożar wyglądał naprawdę groźnie! Witam szczególnie Ziutkę! Pozdrawiam serdecznie! no witam kolege!! jak urlop? udany? u nas w projekcie jest chudziak. szalunki mamy już pod niego przygotowane i w poniedziałek przyjeżdza wywrotka. nie musisz wyznaczać ganku daj spokój!!! to dodatkowe 2 natożniki=200zł drogo u wasz za ten narożnik - ty weź się jeszcze popytaj może gdzieś znajdziesz taniej, u nas 1 naro=50zł Ziutka też dziękuje za powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bleon 04.08.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 no witam kolege!! jak urlop? udany? Urlop udany, ale myślami byłem na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 04.08.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 No, no, takiego zaplecza budowlanego to jeszcze nie widziałam Podłoga lepsza niż w niejednym zamieszkanym domu I witam Ziutkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izawi 04.08.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Chudziaka pod ławy nie wylewaliśmy, bo kierownik powiedział, że to przesada i można bez. Ta nasza glina twardsza niż beton Aaaaaaaa, te 16,5m to razem z garażem. Wy macie zdaje się jeszcze jakiś korytarzyk. Nie pamiętam, czy macie wykusz, bo na to cholerstwo wylazło strasznie dużo. U nas dziś przerwa, bo leje. W przyszłym tygodniu powinien być zalewany strop. A my włóczymy się po firmach produkujących okna i powoli dostajemy kota od tych wszystkich profili, komór i innych szprosów. Pozdrowienia dla Ziutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 04.08.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 HI Nie będziemy się chyba licytować, kto znalazł lepszych "gapciów" fachowców. Ja natomiast nabyłem dziś drogą kupna pawilon ogrodowy, niestety zapłaciłem więcej mimo sezonowych "angebotów". Z uwagą będę śledził wasze osiągnięcia. A stróż obejścia wygląda rewelacyjnie. Musi być z niego niezły spryciarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.08.2006 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Izawi strop??? http://www.animowane-gify.net/gify/1/14.gif GRATULUJE!!!! ZDJECIA BEDA mam nadzeje okna daliscie tak jak w projekcie 150/140 czy standardowe...? A! 16.5 z garażem! no to ok to u nas bedzie ciut wiecej bo tak jak piszesz mamy dodatkowy korytarzyk - po ile jest beton pod Toruniem? u nas w garnicach 198-210zł/m3 netto - cholernie drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.08.2006 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 tabaluga1 Kamil1967 spryciaż i.... okropny uparciuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 05.08.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Psiak boski az chce sie go tulic Gratulacja pradu A ja wlasnie wrocilam ze skroconego urlopu pod namiotem Nas na morzem prtzewialo i na dodatekm gradem bolesnie obilo. A ze ceny koszmarne wrocilismy. Nie ma jak wakacje na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Swiercz, dopiero dzisiaj nadrobiłam zaległości w czytaniu Twojego dziennika, bo tak już mam, że czytam wszystkie po kolei a nie było mnie prawie 2 tygodnie. Strasznie mi przykro z powodu straty Maleństwa a gratulki z powodu zaczęcia budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts