Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika świercza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

świercz gratuluje obozowisko extra pierwsza klasa dobrze, ze tata wyłapał błąd geodety... a jak zonka sie czuje?

dzięki sylvia. Z Ziutką wszystko dobrze, to mądra dziewczynka - nie powiem było źle ale jest juz OK. dobrze że zaczęła się budowa to jakoś myśli poszły w tę stronę.....

a z geodetą naprawde mieliśmy małe spięcie

PS. UGASILI JUŻ POŻAR!!!!! ufff :roll:

.....dziś tam pojedziemy i porobie zdj

Dobrze, że już zacząłeś :D .Ławy w tym domu są byczaste, weszło 16,5 metra betonu B-20 :o

Link do zdjęć z naszej budowy jest w podpisie, jutro dodam nowe :lol:

Iza !!!!!!!! jesteś kochana - nie musze tego liczyć! :oops: :roll:

A chudziaka robiliście??? nam wyszło 5,7 m3

ps witam witam ZIUTKoooooooo

http://www.digart.pl/data/img/55/98/miniaturki3/324097.jpg

PUSZCZA ZIELONKA SIĘ PALI

okazało się że paliły się pola ze zbożem (54ha) i troche lasów - ale te uratowano, ale paliło się tylko 1 km od nas..... :-?

tak to mniej więcej wyglądało.... (zdj robione telefonem) :(

http://images3.fotosik.pl/116/31c3c577c7bf4cbe.jpg

Witaj świercz

A miałeś chudziaka w projekcie? Ja się go nie doszukałem i zastanawiam się czy go robić :roll:

Mnie geodeta zaśpiewał 100 zł za punkt, czyli za cztery rogi 400 zł. Nie wiem jak z gankiem, czy też trzeba go wyznaczać. Geodeta powiedział, że to zależy od tego, czy wykonawca sobie zażyczy :-?

Pożar wyglądał naprawdę groźnie! :o

Witam szczególnie Ziutkę! Pozdrawiam serdecznie!

Witaj świercz

A miałeś chudziaka w projekcie? Ja się go nie doszukałem i zastanawiam się czy go robić :roll:

Mnie geodeta zaśpiewał 100 zł za punkt, czyli za cztery rogi 400 zł. Nie wiem jak z gankiem, czy też trzeba go wyznaczać. Geodeta powiedział, że to zależy od tego, czy wykonawca sobie zażyczy :-?

Pożar wyglądał naprawdę groźnie! :o

Witam szczególnie Ziutkę! Pozdrawiam serdecznie!

no witam kolege!!

jak urlop? udany?

u nas w projekcie jest chudziak. szalunki mamy już pod niego przygotowane i w poniedziałek przyjeżdza wywrotka.

nie musisz wyznaczać ganku daj spokój!!! to dodatkowe 2 natożniki=200zł

drogo u wasz za ten narożnik :o - ty weź się jeszcze popytaj może gdzieś znajdziesz taniej, u nas 1 naro=50zł

Ziutka też dziękuje za powitanie :)

Chudziaka pod ławy nie wylewaliśmy, bo kierownik powiedział, że to przesada i można bez. Ta nasza glina twardsza niż beton :wink:

Aaaaaaaa, te 16,5m to razem z garażem. Wy macie zdaje się jeszcze jakiś korytarzyk. Nie pamiętam, czy macie wykusz, bo na to cholerstwo wylazło strasznie dużo.

U nas dziś przerwa, bo leje. W przyszłym tygodniu powinien być zalewany strop. A my włóczymy się po firmach produkujących okna i powoli dostajemy kota od tych wszystkich profili, komór i innych szprosów.

Pozdrowienia dla Ziutki :D

HI

Nie będziemy się chyba licytować, kto znalazł lepszych "gapciów" fachowców. :D :D :D

Ja natomiast nabyłem dziś drogą kupna pawilon ogrodowy, niestety zapłaciłem więcej mimo sezonowych "angebotów".

Z uwagą będę śledził wasze osiągnięcia.

A stróż obejścia wygląda rewelacyjnie. Musi być z niego niezły spryciarz.

:D

Izawi strop??? http://www.animowane-gify.net/gify/1/14.gif :o :o :o :o GRATULUJE!!!!

ZDJECIA BEDA mam nadzeje :)

okna daliscie tak jak w projekcie 150/140 czy standardowe...?

A! 16.5 z garażem! no to ok to u nas bedzie ciut wiecej bo tak jak piszesz mamy dodatkowy korytarzyk - po ile jest beton pod Toruniem? u nas w garnicach 198-210zł/m3 netto - cholernie drogo :evil:

Swiercz, dopiero dzisiaj nadrobiłam zaległości w czytaniu Twojego dziennika, bo tak już mam, że czytam wszystkie po kolei a nie było mnie prawie 2 tygodnie. Strasznie mi przykro z powodu straty Maleństwa a gratulki z powodu zaczęcia budowy.