lbryndal 19.08.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Witaj Świerczu!!!!!!! Jakże miło widzieć, że żyjesz i masz się dobrze. Często zaglądam na forum Muratora, a Ciebie nie było i nie było.... Już myślałam, że masz jakieś kłopoty z młodszym synkiem i nie masz czasu na pisanie, a tu zwyczajne lenistwo!!!!! Lepiej, że taka jest przyczyna Twojego milczenia. Muszę Ci się pochwalić, że ja już mieszkam w swoim domku (brak umiejętności wklejania zdjęć doskwiera mi nadal). Przeprowadziliśmy się w czerwcu - pod koniec. Wprawdzie nie mamy jeszcze elewacji ani podbitki, schody zewnętrzne też nie są obłożone, ale środek jest już wykończony. Mieszka się wspaniale. Przestrzeń, awoboda i co najważniejsze - wreszcie jesteśmy u siebie. Pozdrawiam Cię serdecznie Marta P. no to ja gratuluję pierwszy bo jest czego, fajnie że się udało i powodzenia z dalszymi pracami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 19.08.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Zmobilizujmy świercza wszyscy razem:świerczu... świerczu... świerczu...Ukaż na swe oblicze (awatar), uracz mądrością i doświadczeniem mieszkania w Z14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 19.08.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Zmobilizujmy świercza wszyscy razem: świerczu... świerczu... świerczu... Ukaż na swe oblicze (awatar), uracz mądrością i doświadczeniem mieszkania w Z14. no dokładnie same obiecanki nam nie wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 14.09.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Już chyba kiedyś pisałam że bardzo mi się tu podoba ale to nic powtórzę jeszcze raz domek super chętnie bym w nim pomieszkała Z niecierpliwością czekam na obiecane zdjęcia kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena3312 16.09.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 I tak nagle urwałeś Wrzuć coś jeszcze, nie daj się prosić.... Jak wygląda wasza kuchnia? Bo ja stoję przed decyzją o zakupie mebli i co spojrze na tą naszą kuchnię, to się zastanawiam, gdzie mam te meble zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anastek77 04.11.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Witam...Swierszczu jestem zainteresowana budowa tego domu ale przed ku[nem projektu chcialabym go obejrzec na zywo . Czy istnieje mozliwosc spotkania sie i obejrzenia domku ,ktory wyglada u Ciebie wspaniale?????Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.11.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 hej i cóż tam slychać u kolegi ??? opusciłam się z forum ale widzę że Ty również zaglądnij tu i coś nasrob jak się mieszka... pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 08.11.2008 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Hej świerczu Jak tam Antoś, jak się mieszka??? My jesteśmy na swoim od miesiąca i już widzę, że pisanie w okresie budowy było o wiele łatwiejsze. No ale Ty to masz zaległości, że ho ho Skrobnij coś czasem.... Pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 12.12.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Witam wszystkich. jestem i żyje sobie w Świerczówce. Zbieram się żeby coś skrobnąć ale włśnie zmieniłem prace i handluje teraz kamieniem naturalnym wiecie jakby co to wiadomo do kogo macie się zgłosić Ja planuje schody w kamieniu - najchetniej czerwonym. Wciąż u nas za wiele sie nie dzieje no ale zaległości mam ogrone. Pozdrawiam wszystkich mocno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 13.12.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Witam wszystkich. jestem i żyje sobie w Świerczówce. Zbieram się żeby coś skrobnąć ale włśnie zmieniłem prace i handluje teraz kamieniem naturalnym wiecie jakby co to wiadomo do kogo macie się zgłosić Ja planuje schody w kamieniu - najchetniej czerwonym. Wciąż u nas za wiele sie nie dzieje no ale zaległości mam ogrone. Pozdrawiam wszystkich mocno!!!! no to ja czekam na te zaległości choć w kilku zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.12.2008 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 A ja chętnie zobaczę kamienne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 15.12.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Przynajmniej wiadomo, że świercz żyje, to już coś, bo podejrzewałem, że jak ktoś wybuduje Z14 i w nim zamieszka, to dom go wykańcza z zemsty za schrzanioną przez projektanta spiżarkę, spartolone przez murarzy schody i oszczędności inwestora na materiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.12.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Słyszysz jak wiatr życzenia niesie?Hula po polach i szumi w lesie,Jak stuka w okna, wchodzi w kominyI obserwuje dziecięce miny?Jeśli to słyszysz, to zamknij oczy,Niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy.http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/tr/carteneige005.gifZ najlepszymi życzeniami Świątecznymi i Noworocznymi -Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 23.12.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.empikfoto.pl/albumy35/115019/724446/previews/22851362_kartka3.jpg Życzą Glowace z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 24.12.2008 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/s/4/0/2/40925529_d.jpg Smacznego barszczyku, wyśmienitego karpia, pysznej kapusty i tylko trafionych prezentów pod pachnącą choinką. No i przede wszystkim miłości... dużo miłości, która przetrwa wszystko, pogody ducha, uśmiechu i samych pięknych dni w nowym 2009 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 29.12.2008 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Hej. Kurcze, po tak długiej nieobecności nawet ktoś o mnie pamiętał, he he, że istnieje. Bardzo dziękuje! i życzę Wszystkim forumowiczom dobrego roku 2009. Bo ja liczę na dobry,gdyż końcówka starego nieciekawa i pewno ten przyszły też zacznie się nieciekawie...... Ale głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ida89 08.02.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 WitamDoczytałam się w dzienniku, że piec macie na eko groszek i jest on z Pleszewa, ale z jakiej dokładnie firmy i o jakiej mocy? Każda firma podaje orientacyjną moc potrzebną do ogrzania powierzchni domu, no i jest oczywiście jeszcze projekt instalacji, jaki został wykonany pod nasze potrzeby, ale sa duże rozbierzności. Producenci pieców podają, że piec o danej mocy wystarczy na większą powierzchnię niż to co mam podane w projekcie. Jak to było u Was? Pozdrawiam i życzę dalszego miłego mieszkania w wymarzonym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 25.02.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 UDZIELAM PISEMNEJ NAGANY ZA ZANIEDBYWANIE WŁASNEGO DZIENNIKA!!!!!!!! A teraz do rzeczy : Co zo za rura (elastyczna), którą łączyłeś przewód wentylacyjny z kominkiem wentylacyjnym (dachówką). Poproszę o zdjęcia domu i nie wymiguj się nową pracą ! Nawiasem mówiąc, szkoda że Włocławek jest tak daleko od Poznania, bo przydałoby się trochę kamienia na komiek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.03.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A ja nie widzę zdjęć A tak chętnie bym nadrobiła zaległości i zobaczyła co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zojka10 11.04.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://images40.fotosik.pl/98/ae959bc9bcc0ecda.jpg ŚWIERCZ skrobnij coś nie coś...mam nadzieję, że u Was wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts