tczarek 21.03.2003 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 Ja to kupowałem jako gruz. Za całość zapłaciłem w zeszłym roku około 700 pln. A płyt wystarczyło na ułożenie około 50 m drogi. Płyty układane były w dwa ślady na koła pojazdu a w środku jest wsypany żwir z gruzem itp. Warto czasami pojeździć po budowach i popytać. W tej cenie był dowóz na moją działkę.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 26.03.2003 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 A ja sypałem tak:- duży budowalny gruz- piach- mniejszy budowlany gruz- piach- drobniutki gruzik pomieszany z drobniutko polamana dachowka- piach- dachowka cementowa w calosci lub polamana, swiezo zrzucona z dachu, potem rozgrabiona i polamana dodatkowo metalowym slupkiem od ogrodzenia.Juz mozna jezdzic, ale planuje na to teraz bardziej wiazacy piach, moze kliniec i ewentualnie plyty jombo (dla osi), reszta bedzie obsiana trawka Moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.12.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzy789 08.05.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 mam podobny problemz drogą jak Ty ale dla zabawy spadek drogi wynosi coś koło 10 stopni i to wszystko na doskonałej jakości glinie obecnie na drodze są prze[iękne fale co co chila trzeba je korygować prawdopodobnie poprzedni właściciel nie zagęścił odopowiednio podkładu i zastanawiam się jak to poprawić a żeby było jeszcze weselej to ta droga to naturalne ujście wód gróntowych z całego niemałego ogrodu też na wspaniałej glinie i co z tym cholerstwem robić teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzy789 08.05.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 mam problemy drogą niewłaściwie zagęszczoną ( prawdopodobnie) i żeby nie było za łatwo to spadek drogi wynosi coś koło 10 stopni i to wszystko na doskonałej jakości glinie obecnie na drodze są przepiękne fale i co chwila trzeba je korygować zastanawiam się jak to poprawić a żeby było jeszcze weselej to ta droga to naturalne ujście wód gróntowych z całego niemałego ogrodu też na wspaniałej glinie i co z tym cholerstwem robić teraz? ach ogród ogrodzony jest betonowym pgrodzeniem na fundamencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts