dexior 25.05.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Witam. Z kolegami robimy mały remont. Mamy mało czasu i pieniędzy a musimy zabudować szpetne ściany pod i nad oknami. Wybór padł na płyty bo tego co jest na ścianach (kable, nieczynne grzejniki) nie możemy ruszać. Moje pytanie jest spowodowane maksymalnym obniżeniem kosztów. Proszę was, nie mówcie mi żebym znalazł trochę pieniędzy, bo reprezentuje dopiero powstające stowarzyszenie młodych ludzi, które ma wiele kosztów i dla nas każda złotówa się liczy. A mianowicie chodzi mi o to, czy możemy konstrukcję pod te płyty wykonać z 3cm profili. to nie są jakieś wielkie płaszczyzny. Pod oknem 115 cm wysokości, a nad oknem 40 cm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 01.06.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Możecie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wełna 17.07.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Klejcie na placki. Zamiast stelaza wykozystajcie zcinki z płyt i klejcie klejem do tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts