MegDoe 26.05.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Bardzo podoba mi się bezfugowe kładzenie płytek zarówno na ścianch jak i na podłogach. Jednak obawiam się czy nie będą pękać. jak to się sprawdza w nowo wydudowanych domach? Czy mogę prosić o informacje na ten temat. z góry wszystkim dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 26.05.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ciężka sprawa:1. Mogą pękać, szczególnie w nowym budynku.2. Baaaardzo ciężko położyć.3. Musisz kupić bardzo równe (a przeważnie cholernie drogie) płytki. A wygląd... - kwestia gustu. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 26.05.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 jak na podłodze jest ogrzewanie to odpada płytki strasznie drogi a położenie kłopotliwe ( przynajmniej dla moich a dużo potrafia) rozumim ze bezfugowo czyli fuga 1 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzemoBDG 26.05.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Do bezfugowego układania nadają się wyłącznie płytki rektyfikowane. Nie spotkałem jednak wariantu ściennego. Jest sporo wariantów podłogowych, tarasowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 26.05.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Do bezfugowego układania nadają się wyłącznie płytki rektyfikowane. Nie spotkałem jednak wariantu ściennego. Jest sporo wariantów podłogowych, tarasowych. scienne tez - ale ceny od 150zł w gore.... to mnie uspokoilo i kupilem zwykle.... i dobrze bo na smierc zapomnialem o macie grzejnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts