Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam.Mam do ułożenia 210m2 dachówki cementowej Euronit profil S.Chciałbym się dowiedziec ile biorą fachmani za ułożenie m2.Proszę o kontakt i odpowiedż .mój nr: gg 6332655....kontakt dopiero wieczorem koło 20-21.

Dzięki za odpowiedź.

https://forum.murator.pl/topic/54665-us%C5%82uga-ile-kosztuje-u%C5%82o%C5%BCenie-m2-dach%C3%B3wki-cementowej/

Witam.Mam do ułożenia 210m2 dachówki cementowej Euronit profil S.Chciałbym się dowiedziec ile biorą fachmani za ułożenie m2.Proszę o kontakt i odpowiedż .mój nr: gg 6332655....kontakt dopiero wieczorem koło 20-21.

Dzięki za odpowiedź.

tupeciaż ........... mamy za niego poszukać :evil:

tak na moje oko to biorą tyle ile sobie zaspiewają...ale moge sie mylić

jak zanucą np cztrech pancernych to 4 stówki za metr

gorzej jak zanucą parszywą dwunastkę :lol:

Facet pojawił się na forum po raz pierwszy i chyba ostatni :D :D

najważniejsze jest wejście i pierwsze wrazenie :lol: ............ no cóż ważne by nadal kupował MURATORA bo nas redakcja zbanuje za zrażanie nowych

Dzieki WAM WSZYSTKIM ZA ODPOWIEDŹ .Widocznie źle trafiłem .Pozdrawiam uczynnych i wszytko wiedzących ....Nie mam czasu na dalsza polemike ....jestem w trakcie budowy oraz przeżywam problemy rodzinne związane z chorobą ojca.....no cóż pisałem prosze , napisze i dziękuję .

Pozdrawiam .

Dzieki WAM WSZYSTKIM ZA ODPOWIEDŹ .Widocznie źle trafiłem .Pozdrawiam uczynnych i wszytko wiedzących ....Nie mam czasu na dalsza polemike ....jestem w trakcie budowy oraz przeżywam problemy rodzinne związane z chorobą ojca.....no cóż pisałem prosze , napisze i dziękuję .

Pozdrawiam .

każdy z nas buduje dom i ma swoje problemy na plecach .... czasami większe czasami mniejsze

Dlaczego ktoś miałby wysilać się i pisac tobi jakię newsy na GG skoro tobie nie chce się nawet przeszukac zawartych info na forum

na tak postwione pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi więc z braku innych dodatkowych informacji pożartowaliśmy sobie ...... ale na codzień jesteśmy całkiem normalni i poważni (mówię za siebie :lol: :lol: :lol: )

folia czy deskowanie , sama dachówka to nie wszystko, jaki rejon polski, etc ? ? ?

Ok.Macie racje ...Wporządku......Moja wina....sorki jak kogos obraziłem...rozumiem każdy ma swoje problemy....większe mniejsze....dzięki za dobre intencje....trudno mi jest sie skupić .

Poszukam odpowiedzi na forum z wolnej chwili.

Cześć.

niech strace :lol:

montaz wiezby 17zł /m2

krycie dachowką 18zł/m2

montaz rynien 8zł /mb

montaz okna dachowego 120zł/1 szt.

drewno 570zl/m3

podbitka 20zł /m2

impregnacja 50 zł/m3

plus Twoje nerwy ..trudne do wycenienia :lol: