Siouxiee 03.06.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 kiedyś to byki były moją mocną stroną! waliło się byki po kilka sztuk niemal dzień w dzień!! ale to było jeszcze w podstawówce i tylko na klasówkach......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.06.2006 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 kiedyś to byki były moją mocną stroną! waliło się byki po kilka sztuk niemal dzień w dzień!! ale to było jeszcze w podstawówce i tylko na klasówkach......... A ja mylałem, że siouxowie na mustangach polowali na byki...może jaki mały układzik zawrzemy i zrobimy country park? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 http://rybnik.naszemiasto.pl/wydarzenia/604745.html Nie ma co sobie kpic i lekcewazyc problemu , jak ktos byka nigdy nie widzial to niech sie nie wypowiada. Z tego artykułu wynika, że są na to jakieś przepisy - może warto pogmerać Mały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.06.2006 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 http://rybnik.naszemiasto.pl/wydarzenia/604745.html Nie ma co sobie kpic i lekcewazyc problemu , jak ktos byka nigdy nie widzial to niech sie nie wypowiada. Z tego artykułu wynika, że są na to jakieś przepisy - może warto pogmerać Mały ? No właśnie są tyle tylko że ... sprzeczne. co innego mówią przepisy w starostwie a co innego w gminie (np) mimo że dotyczą tego samego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 05.06.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam. Tylko niech ktoś nie wymyśli aby z byka zrobić wołu przecież to nieludzkie. To już lepiej niech krową zostanie chociaż nie wiem czy pis na to pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts