Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Seksualni rekordzisci ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 101
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No ja też nie wiem czym ten Pan pociaga kobiety

:roll:

ponoć jest coś takiego jak "dzikość serca" ;) :D

A poważnie - w tamtych [dla mnie szczenięcych] latach z męskich głosów solowych podobały mi się dwa; ich włascicielami byli: Engelbert Humperdinck [fragmenty tutaj i tutaj - z tej samej płytki, ale fragmenty się różnią] oraz Tom Jones [fragmenty tutaj]; tego misia pamiętacie pewnie z hitu "Sexbomb".

Te głosy były nawet trochę podobne (tylko Tom Jones miał ten swój niesamowity "zaśpiew"); nie wiem czy Pumpernikiel śpiewał o trawie, ale Tom Jones na bank. Tym bardziej mnie dziwi, że go nie ma na liście :D

No to pewnie popsuję komuś humor .

Matematycznie rzecz ujmując:

Zawodnik numer 1 - lat 60 - 8000 kobiet.

Zakładając, że pierwszy raz bzyknął w wieku 15 lat wiemy, że ma za sobą 45 letnie bogate życie seksualne.

A to oznacza, że rocznie posiadł 177,7 (zaokrąglamy do 178) kobiet

A to oznacza, że co drugi dzień była nowa panna :)

A ponieważ są to osoby z "grupy ryzyka" możemy założyć, że co najmniej 1/4 dorosłego życia została przysłonięta chlaniem wódy, wciąganiem dragów i/lub leczeniem kaca. Zakładając, że musieli też spać - kolejne 1/4 życia optymistycznie - zostaje niewiele.

A jeszcze kiedyś musili zarabiac pieniądze na które - te panny poleciały.

I chcecie mi powiedzieć, że taki kolo CO DRUGI DZIEŃ bzykał INNĄ PANIENKĘ ??????????

No to ja tym pannom współczuję, bo 5-minutowa akcja nie zasługuje nawet na miano bzykania...

Najbardziej prawdopodobna wydaje się być osoba Odźwiernego z Wenecji - on ze względu na charakter pracy - miał niejako tego typu usługi wpisane w swój zakres obowiązków - i dostęp do "towaru" miał i w ogóle był na najlepszej ( że tak powiem) pozycji.:)

Dlatego uważam, że krowa i tak dalej....

Ach ta wyobraźnia niektórych panów....

:)

ps. jestem humanistką - i dziękuję Ponuremu za kontrolę obliczeń - zmiany wprowadzone :):)

A ponadto jeśli Charlie Sheen miał więcej kobiet od Nicolsona - to te wyniki są dla mnie CAŁKOWICIE NIEWIARYGODNE.

A jak wskazują badania ( zainteresowanym mogę podesłac prezentację na ten temat z Kongresu Badaczy 2005r) wyniki DEKLARACJI odbiegają od faktycznego STANU POSIADANIA o 80 % :):)

A jeśli analizujemy temat "kto ma dłuższego" to obstawiam na 98 %

:):):)

Nefer krowa jak nic :lol:

Ponury 63 Z głosów męskich bardzo podoba mi sie głos wokalisty Sisters of Mercy taki ponury :wink: , ciężki jakby wydobywany gdzieś z głębi ziemi i sexowny (facet sam w sobie srednio sexi moze za czasów młodosci bo teraz to napewno nie :wink: ) i wokalisty Himu szczególnie w jednej piosence. Pozatym ja słucham dziwnej dla co poniektórych muzyki (jak na matke 2 dzieci i mezatke :wink: :lol: ). zachowanie też mam dla co poniektórych niezrozumiałe bo uwielbiam jeździc na koncerty i wystawy psów. To drugie to moja pasja. Ale z domem chyba też daję sobie radę. TZ nie narzeka :wink: :lol:

A jeśli analizujemy temat "kto ma dłuższego" to obstawiam na 98 %

:):):)

:D :D :D

A ponoć "dłuższy nie znaczy lepszy" :wink:

Mój znajomy od kilku lat mi to wmawia :lol: :lol: :lol:

Nie wiem = nie widziałam dlaczego :wink:

Bo ma być sprytniutki a nie długi :):):)

Ponury 63 Z głosów męskich bardzo podoba mi sie głos wokalisty Sisters of Mercy taki ponury :wink: , ciężki jakby wydobywany gdzieś z głębi ziemi i sexowny (facet sam w sobie srednio sexi moze za czasów młodosci bo teraz to napewno nie :wink: ) i wokalisty Himu szczególnie w jednej piosence. Pozatym ja słucham dziwnej dla co poniektórych muzyki (jak na matke 2 dzieci i mezatke :wink: :lol: ).

Bez przesady, przecież nie musisz słuchać Fasolek, "Puszek-Okruszek" i "Co powie tata" :D

Tak... Andrew Eldritch.. masz dobry gust :D

ja zacichnę, bo jak zacznę, to nie skończę :D

tylko coś "w temacie" podrzucę; jeden z moich ulubionych głosów

- Lou Reed i Walk On The Wild Side

[to co prawda jest o drag queens, ale co tam, uczucie jest ważne :D]

A ponoć "dłuższy nie znaczy lepszy" :wink:

Mój znajomy od kilku lat mi to wmawia :lol: :lol: :lol:

Nie wiem = nie widziałam dlaczego :wink:

Bo zobaczyć to ledwo pół sukcesu.

Zrozumieć - o, to jest to ;)

Nefer - Charlie Sheen o ile wiem (z plotkarskich magazynow , hiehie) to glownie kozystal z uslug pań z agencji

Telefonik - i juz...za 10 minut po wszystkim (lacznie z dojazdem rzeczonej Pani) :wink:

A Nicholson - uwodzil babeczki ogolnie wiec pewnie srednio z godzine na jedna musial poswiecic zanim mu uległa :wink:

(tylko ze Sheen mlodszy....hmmm)

ps. halo halo ! to nie watek "najladniejsze piosenki" my o sexie tu gadamy :evil: :lol: :lol: :wink: :lol: :lol: :lol:

A to moze uchylimy rabka tajemnicy co do wlasnych faworytów i opracujemy swoja subiektywna potencjalna liste takich rekordzistów ?

Jakbysmy np musieli obstawiac w zakladach...

Ja bym stawiala na Brada Pita (wiem, wiem ze ojciec rodziny i przykladny mąż a nie zaden playboy ale "urodowo" mi pasuje na pierwsza trojke :wink: :lol: ) tzn. nie mialabym problemow z uwierzeniem ze mial np. 8 tys kobiet :wink:

Nefer - Charlie Sheen o ile wiem (z plotkarskich magazynow , hiehie) to glownie kozystal z uslug pań z agencji

Telefonik - i juz...za 10 minut po wszystkim (lacznie z dojazdem rzeczonej Pani) :wink:

A Nicholson - uwodzil babeczki ogolnie wiec pewnie srednio z godzine na jedna musial poswiecic zanim mu uległa :wink:

(tylko ze Sheen mlodszy....hmmm)

ps. halo halo ! to nie watek "najladniejsze piosenki" my o sexie tu gadamy :evil: :lol: :lol: :wink: :lol: :lol: :lol:

no TO BYŁ EROTOMAN-GAWĘDZIARZ :):) - ja myślę, że Sheenowi się Renia z seksem pomyliła

to się nazywa Wishful Thinking :):)

POwiedzcie drogie Panie (bo to głównie do Pań - aspiracje Panów w tym zakresie mnie nie interesują :))

Czy spotkałyście faceta który w dłuższym okresie czasu (np. 6 miesięcy) kochał się z Wami co drug dzień ???? Ale tak bez przerw na jakieś tam "bóle głowy" czy inne fiu bździu... i piwa z kolegami...

POwiedzcie drogie Panie (bo to głównie do Pań - aspiracje Panów w tym zakresie mnie nie interesują :))

Czy spotkałyście faceta który w dłuższym okresie czasu (np. 6 miesięcy) kochał się z Wami co drug dzień ???? Ale tak bez przerw na jakieś tam "bóle głowy" czy inne fiu bździu... i piwa z kolegami...

yhy..nawet co każdy.... :oops: * (ale o tym Panu to juz bylo tu na forum, wiec zmilcze :oops: )

* ale bylam z nim tylko troszke ponad rok wiec nie wiem co by bylo np. po 3 latach :wink:

yhy..nawet co każdy.... :oops: * (ale o tym Panu to juz bylo tu na forum, wiec zmilcze :oops: )

* ale bylam z nim tylko troszke ponad rok wiec nie wiem co by bylo np. po 3 latach :wink:

Ale tal prze pół roku ? Żadnych przerw ? Jesooooo chyba bym pognała na 4 wiatry ,,,,,,,,, :evil:

Ja w kwestii formalnej

Czy temat "Dochodzą do końca" i "Seksualni rekordziści" to są jakoś spowinowacone ze sobą ? :-)

yhmm

niedopieszczeni wszystkich krajów łączcie się :lol: :lol: :lol:

albo jeszcze inaczej.... hmm gdzieś to czytałem

"zespół chronicznego niedopchnięcia" ... czy jakoś tak :o :o 8)

Nefer to chyba Twoje - kupuję 8)

Ale tal prze pół roku ? Żadnych przerw ? Jesooooo chyba bym pognała na 4 wiatry ,,,,,,,,, :evil:

hmm.. no moze nie tak ze jak rok ma 365 dni ... to codziennie :wink: , bo czasem wyjedzal ... i wtedy 2 czy 3 dnie nie :oops: ale to w inne dni bylo nadrabiane.... :oops: wiec hmm...no nie robillam kresek na scianie nad łózkiem :oops: :lol: ale w sumie mysle ze blilans byl w tych wlasnie okolicach :lol: (ale ok to byla wyjatkowa sytuacja .... :D )

za to teraz mnie pokarało za rozpuste i mam przymusowy celibat co jakis czas na pare miesiecy :evil: :lol: :lol: