CCI 26.05.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Nie wiem, czym pociągają panie niektórzy z tych mistrzów erotyki a to Lemuś w akcji [trza kliknąć, by podziwiać ] http://www.geocities.com/SunsetStrip/Towers/1628/gallery02/smotor210.jpg więcej fotek tutaj No ja też nie wiem czym ten Pan pociaga kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 ....dziewczynki ...tak? słońce Ty, naszych oczu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.05.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 No ja też nie wiem czym ten Pan pociaga kobiety ponoć jest coś takiego jak "dzikość serca" A poważnie - w tamtych [dla mnie szczenięcych] latach z męskich głosów solowych podobały mi się dwa; ich włascicielami byli: Engelbert Humperdinck [fragmenty tutaj i tutaj - z tej samej płytki, ale fragmenty się różnią] oraz Tom Jones [fragmenty tutaj]; tego misia pamiętacie pewnie z hitu "Sexbomb". Te głosy były nawet trochę podobne (tylko Tom Jones miał ten swój niesamowity "zaśpiew"); nie wiem czy Pumpernikiel śpiewał o trawie, ale Tom Jones na bank. Tym bardziej mnie dziwi, że go nie ma na liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 No to pewnie popsuję komuś humor . Matematycznie rzecz ujmując: Zawodnik numer 1 - lat 60 - 8000 kobiet. Zakładając, że pierwszy raz bzyknął w wieku 15 lat wiemy, że ma za sobą 45 letnie bogate życie seksualne. A to oznacza, że rocznie posiadł 177,7 (zaokrąglamy do 178) kobiet A to oznacza, że co drugi dzień była nowa panna A ponieważ są to osoby z "grupy ryzyka" możemy założyć, że co najmniej 1/4 dorosłego życia została przysłonięta chlaniem wódy, wciąganiem dragów i/lub leczeniem kaca. Zakładając, że musieli też spać - kolejne 1/4 życia optymistycznie - zostaje niewiele. A jeszcze kiedyś musili zarabiac pieniądze na które - te panny poleciały. I chcecie mi powiedzieć, że taki kolo CO DRUGI DZIEŃ bzykał INNĄ PANIENKĘ ?????????? No to ja tym pannom współczuję, bo 5-minutowa akcja nie zasługuje nawet na miano bzykania... Najbardziej prawdopodobna wydaje się być osoba Odźwiernego z Wenecji - on ze względu na charakter pracy - miał niejako tego typu usługi wpisane w swój zakres obowiązków - i dostęp do "towaru" miał i w ogóle był na najlepszej ( że tak powiem) pozycji. Dlatego uważam, że krowa i tak dalej.... Ach ta wyobraźnia niektórych panów.... ps. jestem humanistką - i dziękuję Ponuremu za kontrolę obliczeń - zmiany wprowadzone :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 A ponadto jeśli Charlie Sheen miał więcej kobiet od Nicolsona - to te wyniki są dla mnie CAŁKOWICIE NIEWIARYGODNE. A jak wskazują badania ( zainteresowanym mogę podesłac prezentację na ten temat z Kongresu Badaczy 2005r) wyniki DEKLARACJI odbiegają od faktycznego STANU POSIADANIA o 80 % :) A jeśli analizujemy temat "kto ma dłuższego" to obstawiam na 98 % :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 26.05.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Nefer krowa jak nic Ponury 63 Z głosów męskich bardzo podoba mi sie głos wokalisty Sisters of Mercy taki ponury , ciężki jakby wydobywany gdzieś z głębi ziemi i sexowny (facet sam w sobie srednio sexi moze za czasów młodosci bo teraz to napewno nie ) i wokalisty Himu szczególnie w jednej piosence. Pozatym ja słucham dziwnej dla co poniektórych muzyki (jak na matke 2 dzieci i mezatke ). zachowanie też mam dla co poniektórych niezrozumiałe bo uwielbiam jeździc na koncerty i wystawy psów. To drugie to moja pasja. Ale z domem chyba też daję sobie radę. TZ nie narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 26.05.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 A jeśli analizujemy temat "kto ma dłuższego" to obstawiam na 98 % :) A ponoć "dłuższy nie znaczy lepszy" Mój znajomy od kilku lat mi to wmawia Nie wiem = nie widziałam dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 A jeśli analizujemy temat "kto ma dłuższego" to obstawiam na 98 % :) A ponoć "dłuższy nie znaczy lepszy" Mój znajomy od kilku lat mi to wmawia Nie wiem = nie widziałam dlaczego Bo ma być sprytniutki a nie długi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 26.05.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 A jeśli analizujemy temat "kto ma dłuższego" to obstawiam na 98 % :) A ponoć "dłuższy nie znaczy lepszy" Mój znajomy od kilku lat mi to wmawia Nie wiem = nie widziałam dlaczego Bo ma być sprytniutki a nie długi :) Umrę ze śmiechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.05.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ponury 63 Z głosów męskich bardzo podoba mi sie głos wokalisty Sisters of Mercy taki ponury , ciężki jakby wydobywany gdzieś z głębi ziemi i sexowny (facet sam w sobie srednio sexi moze za czasów młodosci bo teraz to napewno nie ) i wokalisty Himu szczególnie w jednej piosence. Pozatym ja słucham dziwnej dla co poniektórych muzyki (jak na matke 2 dzieci i mezatke ). Bez przesady, przecież nie musisz słuchać Fasolek, "Puszek-Okruszek" i "Co powie tata" Tak... Andrew Eldritch.. masz dobry gust ja zacichnę, bo jak zacznę, to nie skończę tylko coś "w temacie" podrzucę; jeden z moich ulubionych głosów - Lou Reed i Walk On The Wild Side [to co prawda jest o drag queens, ale co tam, uczucie jest ważne ] A ponoć "dłuższy nie znaczy lepszy" Mój znajomy od kilku lat mi to wmawia Nie wiem = nie widziałam dlaczego Bo zobaczyć to ledwo pół sukcesu. Zrozumieć - o, to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 26.05.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Tak... Andrew Eldritch.. masz dobry gust ja zacichnę, bo jak zacznę, to nie skończę tylko coś "w temacie" podrzucę; jeden z moich ulubionych głosów - Lou Reed i Walk On The Wild Side [to co prawda jest o drag queens, ale co tam, uczucie jest ważne ] Nie cichnij prosze wreszcie pokrewna dusza Masz priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Nefer - Charlie Sheen o ile wiem (z plotkarskich magazynow , hiehie) to glownie kozystal z uslug pań z agencji Telefonik - i juz...za 10 minut po wszystkim (lacznie z dojazdem rzeczonej Pani) A Nicholson - uwodzil babeczki ogolnie wiec pewnie srednio z godzine na jedna musial poswiecic zanim mu uległa (tylko ze Sheen mlodszy....hmmm) ps. halo halo ! to nie watek "najladniejsze piosenki" my o sexie tu gadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 A to moze uchylimy rabka tajemnicy co do wlasnych faworytów i opracujemy swoja subiektywna potencjalna liste takich rekordzistów ? Jakbysmy np musieli obstawiac w zakladach... Ja bym stawiala na Brada Pita (wiem, wiem ze ojciec rodziny i przykladny mąż a nie zaden playboy ale "urodowo" mi pasuje na pierwsza trojke ) tzn. nie mialabym problemow z uwierzeniem ze mial np. 8 tys kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Nefer - Charlie Sheen o ile wiem (z plotkarskich magazynow , hiehie) to glownie kozystal z uslug pań z agencji Telefonik - i juz...za 10 minut po wszystkim (lacznie z dojazdem rzeczonej Pani) A Nicholson - uwodzil babeczki ogolnie wiec pewnie srednio z godzine na jedna musial poswiecic zanim mu uległa (tylko ze Sheen mlodszy....hmmm) ps. halo halo ! to nie watek "najladniejsze piosenki" my o sexie tu gadamy no TO BYŁ EROTOMAN-GAWĘDZIARZ :) - ja myślę, że Sheenowi się Renia z seksem pomyliła to się nazywa Wishful Thinking :) POwiedzcie drogie Panie (bo to głównie do Pań - aspiracje Panów w tym zakresie mnie nie interesują ) Czy spotkałyście faceta który w dłuższym okresie czasu (np. 6 miesięcy) kochał się z Wami co drug dzień ???? Ale tak bez przerw na jakieś tam "bóle głowy" czy inne fiu bździu... i piwa z kolegami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 POwiedzcie drogie Panie (bo to głównie do Pań - aspiracje Panów w tym zakresie mnie nie interesują ) Czy spotkałyście faceta który w dłuższym okresie czasu (np. 6 miesięcy) kochał się z Wami co drug dzień ???? Ale tak bez przerw na jakieś tam "bóle głowy" czy inne fiu bździu... i piwa z kolegami... yhy..nawet co każdy.... * (ale o tym Panu to juz bylo tu na forum, wiec zmilcze ) * ale bylam z nim tylko troszke ponad rok wiec nie wiem co by bylo np. po 3 latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 POwiedzcie drogie Panie (bo to głównie do Pań - aspiracje Panów w tym zakresie mnie nie interesują ) Czy spotkałyście faceta który w dłuższym okresie czasu (np. 6 miesięcy) kochał się z Wami co drug dzień ???? Ale tak bez przerw na jakieś tam "bóle głowy" czy inne fiu bździu... i piwa z kolegami... yhy..nawet co każdy.... * (ale o tym Panu to juz bylo tu na forum, wiec zmilcze ) * ale bylam z nim tylko troszke ponad rok wiec nie wiem co by bylo np. po 3 latach Ale tal prze pół roku ? Żadnych przerw ? Jesooooo chyba bym pognała na 4 wiatry ,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 26.05.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ja w kwestii formalnej Czy temat "Dochodzą do końca" i "Seksualni rekordziści" to są jakoś spowinowacone ze sobą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ja w kwestii formalnej Czy temat "Dochodzą do końca" i "Seksualni rekordziści" to są jakoś spowinowacone ze sobą ? czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 26.05.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ja w kwestii formalnej Czy temat "Dochodzą do końca" i "Seksualni rekordziści" to są jakoś spowinowacone ze sobą ? yhmm niedopieszczeni wszystkich krajów łączcie się albo jeszcze inaczej.... hmm gdzieś to czytałem "zespół chronicznego niedopchnięcia" ... czy jakoś tak Nefer to chyba Twoje - kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 POwiedzcie drogie Panie (bo to głównie do Pań - aspiracje Panów w tym zakresie mnie nie interesują ) Czy spotkałyście faceta który w dłuższym okresie czasu (np. 6 miesięcy) kochał się z Wami co drug dzień ???? Ale tak bez przerw na jakieś tam "bóle głowy" czy inne fiu bździu... i piwa z kolegami... yhy..nawet co każdy.... * (ale o tym Panu to juz bylo tu na forum, wiec zmilcze ) * ale bylam z nim tylko troszke ponad rok wiec nie wiem co by bylo np. po 3 latach Ale tal prze pół roku ? Żadnych przerw ? Jesooooo chyba bym pognała na 4 wiatry ,,,,,,,,, hmm.. no moze nie tak ze jak rok ma 365 dni ... to codziennie , bo czasem wyjedzal ... i wtedy 2 czy 3 dnie nie ale to w inne dni bylo nadrabiane.... wiec hmm...no nie robillam kresek na scianie nad łózkiem ale w sumie mysle ze blilans byl w tych wlasnie okolicach (ale ok to byla wyjatkowa sytuacja .... ) za to teraz mnie pokarało za rozpuste i mam przymusowy celibat co jakis czas na pare miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts