Nefer 26.05.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Miras - to prawda - to termin medyczny często przeze mnie używany :) Bo często występuje w przyrodzie :)(nie wiedzieć czemu najczęsciej w gminie, w biurze podawczym....) Zielonooka nic Cię nie pokarało - będziesz miała co na łożu śmierci wspominać :)- ja już za stara jestem na takie tempo :) co drugi dzień - ok, ale codziennie o nieeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 26.05.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ja w kwestii formalnej Czy temat "Dochodzą do końca" i "Seksualni rekordziści" to są jakoś spowinowacone ze sobą ? czemu? To zapytam tak: Czy "Seksualni rekordziści" "Dochodzą do końca" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Zielonooka nic Cię nie pokarało - będziesz miała co na łożu śmierci wspominać :)- ja już za stara jestem na takie tempo :) co drugi dzień - ok, ale codziennie o nieeeeee hmmm no bylo minelo i se nie wrati wnukom opowiem na stare lata , niech sie zaczerwienia a co! Miras w szpitaliku leczymy ...z napiecia stresu i roznych takich, nie wolno wysmiewac tak zacnej inicjatywy.... a tak wogole - wracajac do tematu ...ciekawe czemu takiego rankingu Pań nikt nie zrobił ??? Moze - tu skłaniłabym sie ku zdaniu Nefer- jak juz, to panie to robią, a nie sie chwala na łamach gazet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ja w kwestii formalnej Czy temat "Dochodzą do końca" i "Seksualni rekordziści" to są jakoś spowinowacone ze sobą ? czemu? To zapytam tak: Czy "Seksualni rekordziści" "Dochodzą do końca" ? hmmm to tych seksualnych rekordzistó nalezalo by sie spytac..... moze sie ujawnia? na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 A propos dyskryminacji w rankingach : Facet, który miał 8000 kobiet to niezły ogier i Casanova Ale kobieta, która miała 8000 facetów to po prostu dziwka Tak to już jest Dlatego nie ma rankingu Pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 A propos dyskryminacji w rankingach : Facet, który miał 8000 kobiet to niezły ogier i Casanova Ale kobieta, która miała 8000 facetów to po prostu dziwka Tak to już jest Dlatego nie ma rankingu Pań choc tak w praktyce łatwiej by bylo Pani "zaliczyc" tylu mężczyzn , niz Panu kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 A propos dyskryminacji w rankingach : Facet, który miał 8000 kobiet to niezły ogier i Casanova Ale kobieta, która miała 8000 facetów to po prostu dziwka Tak to już jest Dlatego nie ma rankingu Pań choc tak w praktyce łatwiej by bylo Pani "zaliczyc" tylu mężczyzn , niz Panu kobiet Od strony techniczno - fizjologicznej - z całą pewnością - panie z naszego Pigalaka wciągną pana z Wenecji nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.05.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 ps. halo halo ! to nie watek "najladniejsze piosenki" my o sexie tu gadamy To nie o piosenkach, tylko o ciepłych, seksownych głosach było Mężczyźni zakochują się patrząc na kobiety, kobiety - słuchając mężczyzn Posłuchajta Barry White'a i nie narzekajta Ale to ciekawe, że w tej dziesiątce jest aż 4 śpiewajacych panów... Chociaż kochanki pana Gene Simmons'a z KISS jestem w stanie zrozumieć... http://img511.imageshack.us/img511/9775/kisssimm6ft.jpg choć w cywilu wygląda normalnie http://img456.imageshack.us/img456/5485/kisgsimm2zk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Mężczyźni zakochują się patrząc na kobiety, kobiety - słuchając mężczyzn] aa... tu sie podpisuje 4 parami kopytek.... a propos "Jęzora" z KISS on mial doszyty kawalek jezyka? (cos mi sie o uszy obilo) czy tak juz od urodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 http://img511.imageshack.us/img511/9775/kisssimm6ft.jpg choć w cywilu wygląda normalnie http://img456.imageshack.us/img456/5485/kisgsimm2zk.jpg Przypuszczam, ze wolały go w mundurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Mężczyźni zakochują się patrząc na kobiety, kobiety - słuchając mężczyzn] aa... tu sie podpisuje 4 parami kopytek.... a propos "Jęzora" z KISS on mial doszyty kawalek jezyka? (cos mi sie o uszy obilo) czy tak juz od urodzenia? No tak.... pieszczoszka ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 26.05.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 dwa - jakies przemyslenia a propos? (nie mowie zeby tu sie zaczac licytowac ) Tak na szybko - jedni biją rekordy w bzykaniu, inni w jedzeniu pierogów. Jak dla mnie oba rodzaje rekordów są porównywalnie emocjonujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.05.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ktoś tu chyba ma braki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 26.05.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 dwa - jakies przemyslenia a propos? (nie mowie zeby tu sie zaczac licytowac ) Tak na szybko - jedni biją rekordy w bzykaniu, inni w jedzeniu pierogów. Jak dla mnie oba rodzaje rekordów są porównywalnie emocjonujące. Mhhh... nie ma to jak smakowity "pierożek"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ktoś tu chyba ma braki... to do mnie? niii skaaaad!!!! ja tylko tak czysto naukowo sie tym interesuje - nic co ludzkie itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 26.05.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Z pamiętnika rekordzisty... . http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1274933 P.S. Jak byłem w armii pamiętam dyskusję na temat: ile numerków w jedną noc: żołnierz z największą wyobraźną doszedł do 9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.05.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ktoś tu chyba ma braki... to do mnie? niii skaaaad!!!! ja tylko tak czysto naukowo sie tym interesuje - nic co ludzkie itd Tia...niektórzy czysto naukowo sprawdzają swoje możliwości... . W końcu życie jest jedno...ale mogę się mylić. Zresztą wcześniej napisałem gdzieś "lepiej dać chłopakom niż robakom" co się tyczy obu stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 26.05.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 To nie o piosenkach, tylko o ciepłych, seksownych głosach było Dokładnie Mężczyźni zakochują się patrząc na kobiety, kobiety - słuchając mężczyzn Czy ja wiem Chociaż kochanki pana Gene Simmons'a z KISS jestem w stanie zrozumieć... Ja poniekąd rozumiem i zważywszy na słowa Nefer rzeczywiście chyba w mundurku bo normalnie to nic ciekawego a język hmmmmmmm dla mnie atutem tego Pana nie jest. A co Wy na tego Pana? http://img157.imageshack.us/img157/227/snakebuster1large5cv.th.jpg http://img68.imageshack.us/img68/1198/poskramiacz20weabfy13kp.jpg i na jego węża pomijając oczywiscie harleya Oczywiście chodzi o doznania wizualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 nooo tak 20 lat wczesniej...i 20 tatuazy mniej..... to (chocbym pewnie nalegala na zgolenie wasow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.05.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 ciekawe czy ten gościu od 8 tys... wszystkie kochał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts