Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Seksualni rekordzisci ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 101
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

śliczne :) I jakie życiowe :)

Mój też informatyk - to se sam instaluje i odistalowuje różne rzeczy.

A ostatnio Totalna Bezradność:

- zadzwoń do administracji po elektryka

- dzwonili ze szkoły - w poniedziałek zebranie

itp....

O to nasi Panowie by mieli tematy do rozmowy. Powiedz mi czy Ty rozumiesz jak Twój zaczyna mówić "językiem" informatyków? Bo ja nie umiem się przez 9 lat nauczyc tego "języka" i dla mnie to chińska magia :-?

Z głosów (ale abssssolutnie nie z wyglądu) to Iggy Pop. :wink:

I może Nick Cave (głos + wygląd).

Nefer uwielbiam Twój chłodny racjonalizm :wink:

Zawsze do usług :):) nie lubię jak mi kto pierdoły wciska :):)

:o :o To drobnymi literkami :o :o Mówiłam poważnie... :(

A jasne Kofi - sorry źle się wyraziłam - dążenie do prawdy wyzwala mój racjonalizm. A dążę do prawdy gdyż nie lubię jak mi kto ciemnotę wciska (np. cytat z Superxpresu: 3" - dniowe niemowlę w szpitalu podłączyło samodzielnie kroplówkę, która została źle założona przez pielęgniarkę !!!" cytat autentyczny) Podobnie z kolega Sheenem - którego kijem od szczotki bym nie tknęła w przeciwieństwie do kolegi Jacka N. :):) Stąd moje racjonalne wywody.

A tak w ogóle to ja strrrrrrrasznie czuję się połłłłłłechtana, jak ktoś tak do mnie - no wiesz- że uwielbia jak ja coś.... no tak to jest z babami :oops: :oops: :oops: :oops: i baaaaardzo mi miło :):)

O to nasi Panowie by mieli tematy do rozmowy. Powiedz mi czy Ty rozumiesz jak Twój zaczyna mówić "językiem" informatyków? Bo ja nie umiem się przez 9 lat nauczyc tego "języka" i dla mnie to chińska magia :-?

Nic a nic - a u mnie do tego rzadko po polsku - to jest dopiero ciekawe :):)

Z głosów (ale abssssolutnie nie z wyglądu) to Iggy Pop. :wink:

I może Nick Cave (głos + wygląd).

Nefer uwielbiam Twój chłodny racjonalizm :wink:

Zawsze do usług :):) nie lubię jak mi kto pierdoły wciska :):)

:o :o To drobnymi literkami :o :o Mówiłam poważnie... :(

A jasne Kofi - sorry źle się wyraziłam - dążenie do prawdy wyzwala mój racjonalizm. A dążę do prawdy gdyż nie lubię jak mi kto ciemnotę wciska (np. cytat z Superxpresu: 3" - dniowe niemowlę w szpitalu podłączyło samodzielnie kroplówkę, która została źle założona przez pielęgniarkę !!!" cytat autentyczny) Podobnie z kolega Sheenem - którego kijem od szczotki bym nie tknęła w przeciwieństwie do kolegi Jacka N. :):) Stąd moje racjonalne wywody.

A tak w ogóle to ja strrrrrrrasznie czuję się połłłłłłechtana, jak ktoś tak do mnie - no wiesz- że uwielbia jak ja coś.... no tak to jest z babami :oops: :oops: :oops: :oops: i baaaaardzo mi miło :):)

Sorry, sorry, ale jestem głupia :oops: :oops: , dopiero przed chwilą zajarzyłam i musiałam wrócić, żeby to napisać :oops: :oops: (bo myślałam, że to do mnie te...) :oops: :oops: