geguś 26.05.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witam ciekawe czy ten gościu od 8 tys... wszystkie kochał ?? Pewnie! Przez pieć długich minut . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 26.05.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Mały napisał: Ktoś tu chyba ma braki... to do mnie? niii skaaaad!!!! ja tylko tak czysto naukowo sie tym interesuje - nic co ludzkie itd Hi, hi - jak Y szybko nie wróci to mamy szansę na następnego Nobla dla Polaka (Polki właściwie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.05.2006 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 eee...i... sie nabijacie... i cicho! ja jestem zdrowa i normalna i nie smiac mi sie tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 26.05.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 nooo tak 20 lat wczesniej...i 20 tatuazy mniej..... to (chocbym pewnie nalegala na zgolenie wasow) O tak wąsy zdecydowanie do zgolenia plus 20 lat mniej ale tatuaże zostaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 26.05.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Z głosów (ale abssssolutnie nie z wyglądu) to Iggy Pop. I może Nick Cave (głos + wygląd). Nefer uwielbiam Twój chłodny racjonalizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Z głosów (ale abssssolutnie nie z wyglądu) to Iggy Pop. I może Nick Cave (głos + wygląd). Nefer uwielbiam Twój chłodny racjonalizm Zawsze do usług :) nie lubię jak mi kto pierdoły wciska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 26.05.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 I może Nick Cave (głos). /quote] O fakt tu sie zgodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 26.05.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 http://foto.onet.pl/upload/36/92/_603057_n.jpgtak dla humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 26.05.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Daj więcej ale sie uśmiałam Zważywszy ze mój TZ jest informatykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 śliczne I jakie życiowe Mój też informatyk - to se sam instaluje i odistalowuje różne rzeczy. A ostatnio Totalna Bezradność: - zadzwoń do administracji po elektryka - dzwonili ze szkoły - w poniedziałek zebranie itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 26.05.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 to tak apropo wydajnosci było (ogolnej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 26.05.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Z głosów (ale abssssolutnie nie z wyglądu) to Iggy Pop. I może Nick Cave (głos + wygląd). Nefer uwielbiam Twój chłodny racjonalizm Zawsze do usług :) nie lubię jak mi kto pierdoły wciska :) To drobnymi literkami Mówiłam poważnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 26.05.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Mój też informatyk - to se sam instaluje i odistalowuje różne rzeczy. O to nasi Panowie by mieli tematy do rozmowy. Powiedz mi czy Ty rozumiesz jak Twój zaczyna mówić "językiem" informatyków? Bo ja nie umiem się przez 9 lat nauczyc tego "języka" i dla mnie to chińska magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 26.05.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 głosu to moze on i nie ma ale za to jakie wdzieki.....http://foto.onet.pl/upload/21/14/_603064_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Z głosów (ale abssssolutnie nie z wyglądu) to Iggy Pop. I może Nick Cave (głos + wygląd). Nefer uwielbiam Twój chłodny racjonalizm Zawsze do usług :) nie lubię jak mi kto pierdoły wciska :) To drobnymi literkami Mówiłam poważnie... A jasne Kofi - sorry źle się wyraziłam - dążenie do prawdy wyzwala mój racjonalizm. A dążę do prawdy gdyż nie lubię jak mi kto ciemnotę wciska (np. cytat z Superxpresu: 3" - dniowe niemowlę w szpitalu podłączyło samodzielnie kroplówkę, która została źle założona przez pielęgniarkę !!!" cytat autentyczny) Podobnie z kolega Sheenem - którego kijem od szczotki bym nie tknęła w przeciwieństwie do kolegi Jacka N. :) Stąd moje racjonalne wywody. A tak w ogóle to ja strrrrrrrasznie czuję się połłłłłłechtana, jak ktoś tak do mnie - no wiesz- że uwielbia jak ja coś.... no tak to jest z babami i baaaaardzo mi miło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 26.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 głosu to moze on i nie ma ale za to jakie wdzieki.....http://foto.onet.pl/upload/21/14/_603064_n.jpg Fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Mój też informatyk - to se sam instaluje i odistalowuje różne rzeczy. O to nasi Panowie by mieli tematy do rozmowy. Powiedz mi czy Ty rozumiesz jak Twój zaczyna mówić "językiem" informatyków? Bo ja nie umiem się przez 9 lat nauczyc tego "języka" i dla mnie to chińska magia Nic a nic - a u mnie do tego rzadko po polsku - to jest dopiero ciekawe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 26.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Nic a nic - a u mnie do tego rzadko po polsku - to jest dopiero ciekawe :) O masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 26.05.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Z głosów (ale abssssolutnie nie z wyglądu) to Iggy Pop. I może Nick Cave (głos + wygląd). Nefer uwielbiam Twój chłodny racjonalizm Zawsze do usług :) nie lubię jak mi kto pierdoły wciska :) To drobnymi literkami Mówiłam poważnie... A jasne Kofi - sorry źle się wyraziłam - dążenie do prawdy wyzwala mój racjonalizm. A dążę do prawdy gdyż nie lubię jak mi kto ciemnotę wciska (np. cytat z Superxpresu: 3" - dniowe niemowlę w szpitalu podłączyło samodzielnie kroplówkę, która została źle założona przez pielęgniarkę !!!" cytat autentyczny) Podobnie z kolega Sheenem - którego kijem od szczotki bym nie tknęła w przeciwieństwie do kolegi Jacka N. :) Stąd moje racjonalne wywody. A tak w ogóle to ja strrrrrrrasznie czuję się połłłłłłechtana, jak ktoś tak do mnie - no wiesz- że uwielbia jak ja coś.... no tak to jest z babami i baaaaardzo mi miło :) Sorry, sorry, ale jestem głupia , dopiero przed chwilą zajarzyłam i musiałam wrócić, żeby to napisać (bo myślałam, że to do mnie te...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.05.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Sorry, sorry, ale jestem głupia , dopiero przed chwilą zajarzyłam i musiałam wrócić, żeby to napisać (bo myślałam, że to do mnie te...) Kofi - to niemożliwe - za bardzo Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts