Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukam speca do wyrwania drzew i wyrównania w Markach k W-wy

Recommended Posts

Poszukuję speca (z cięzkim sprzętem :p ) do oczyszczenia działki z drzew i ewentualnie wyrównania jej. Działka zarośnięta głównie akacjami i krzewami. Działka ok 1000m2 w Markach k/ Warszawy.

Rafał 605-433-613

http://foto.onet.pl/upload/36/24/_603015_n.jpg

http://foto.onet.pl/upload/16/51/_603016_n.jpg

To takie fotki żeby było wiadomo z czym mamy do czynienia - to nie jest żaden las jak widać.

Witaj

No mam tego farta że tych drzew nie ma na mapie bo to jakieś samosiejki i nie zostały brane pod uwagę 8) . Co prawda są tam 2-3 duże drzewa ale w granicy działki i te chce zostawić, a reszta do gazu.

Ale cały czas pozostaje pytanie kto mi to wykona. Nie mam żadnych kontaktów na tym terenie więc nie wiem nawet jak szukać. Liczę na forum i forumowiczów :lol:

Witaj

No mam tego farta że tych drzew nie ma na mapie bo to jakieś samosiejki i nie zostały brane pod uwagę 8) . Co prawda są tam 2-3 duże drzewa ale w granicy działki i te chce zostawić, a reszta do gazu.

Ale cały czas pozostaje pytanie kto mi to wykona. Nie mam żadnych kontaktów na tym terenie więc nie wiem nawet jak szukać. Liczę na forum i forumowiczów :lol:

Pogadaj z sąsiadami - często się zdarza, że miejscowi mają jakiś traktorek - chyba, że ekipa, która Ci będzie budować wjedzie sprzętem i wyrówna :):)

Mogę z czystym sumieniem polecić firmę Driada (p. Piotr Czerwiakowski). Aktualny telefon znajdziesz w książce telefonicznej pod hasłem "Pielęgnacja i wycinanie drzew".

Mają kompletny sprzęt łącznie z mielarą do gałęzi dzięki czemu po wycince uzyskasz dużo fajnych wiórów do ściółkowania ogrodu.