Gość 05.03.2003 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Cze, jaka według waszej opinii jest najlepsza agencja ochrony w Warszawie???Wypowiadajcie sie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 05.03.2003 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 On 2003-03-05 19:43, Anonymous wrote: Wypowiadajcie sie!!! A własnie że nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.03.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Przestrzegam przed Solidem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 06.03.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Dlaczego ? Dziękuję za ostrzeżenie, ale chętnie posłucham o niepowodzeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.03.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Niestety tymi nie mogę się podzielić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.03.2003 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Ja tez słyszałem niezbyt dobre słowa w kierunku Solidu.Podobno kiedys ochroniarze nie dostali przez 3 miesiące pensji i zastrajkowali sobie. Nic wtedy nie było chronione. (nie wiem czy to prawda) Zdecydowanie polecam FALCK'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejS 06.03.2003 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 A co można wymagać od ochroniarza jak mu płacą albo i nie 3-4 zł na godzinę, a my płacimy agencji (!?) plus VAT.Pozdrawiam i nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wladek 07.03.2003 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 A ja bym polecił POGOŃ i PERKUN. Solid podobno szybki wywalał tym co nie chcieli ich "ochrony". Zastrzegam jest to moja prywatna opinia. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2003 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Czy na pewno czas przeszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2003 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 To z tego wniosek, ze Solid to banda sukinsynów, którzy wszędzie chcą się dorobić!!! A ja myslalem, ze to porzadna agencja... Zdecydowanie odradzam PLEBAN'a, a jako przeciętną agencje uważam JUWENTUS'a.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
richie 07.03.2003 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Nie ma najlepszej agencji!!!!!!!!!!!Sami musicie zrobić lokalne!!! rozeznanie.Należy podpisać umowę z agencją która:-ma dobre referencje-ma blisko załogę interwencyjną-ma konkurencyjną cenę_daje najlepsze warunkiNależy pamiętać o tym , że najlepszym rozwiązaniem jest podział obowiązków (tylko troszkę drożej, ale podział odpowiedzialności)-Odzielna ochrona radiowa w profesjonalnej stacji-oddzielna ochrona fizycznaPosiadanie komercyjnego nadajnika to możliwość wolnego wyboru.Jeśli dana agencja się nie sprawdza to zmieniazs ją bez kosztów prepięcia radionadajnijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 08.03.2003 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2003 Richie, używasz żargonu ochroniarzy.Co to jest nadajnik komercyjny ?.Przypuszczam, że kupiony na własność (około 800zł), a nie użyczony na okres umowy.Czy kupiony na własność będzie pasował do monitoringu innych firm ?Wiem, że część firm ma wspólną sieć monitoringu radiowego, ale to raczej ukrywa.Na czym polega "przepięcie" nadajnika.Czy to jest wymiana całego nadajnika, czy tylko jakiegoś elementu, lub tylko zmiana nastawień ?ZbiR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts