qwert 27.05.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Drodzy forumowicze, doświadczeni z urzędową nowomową. Jak powinno brzmieć podanie o przeniesienie warunków zabudowy na nowych właścieli.czas mnie nagli i nie chcę aby ze względów formalnych zostało odrzucone, a urząd wyjątkowo ...trudny. Poniżej podstawa prawna, napiszcie proszę jak to pwinno wyglądać. z góry dziękuję. USTAWAz dnia 27 marca 2003 r.o planowaniu i zagospodarowaniu przestrzennym Art. 64.5. Organ, który wydał decyzję, o której mowa w art. 59 ust. 1, jest obowiązany, zazgodą strony, na rzecz której decyzja została wydana, do przeniesienia tejdecyzji na rzecz innej osoby, jeżeli przyjmuje ona wszystkie warunki zawarte wtej decyzji. Stronami w postępowaniu o przeniesienie decyzji są jedyniepodmioty, między którymi ma być dokonane jej przeniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 27.05.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Na podstawie art. Art. 64. pkt 5. USTAWy z dnia 27 marca 2003 r. o planowaniu i zagospodarowaniu przestrzennym wnoszę o przeniesienie na mnie decyzji o warunkach zabudowy nr....... z dnia...... wydanej ........ (komu). Załącznik: Zgoda (tego kogoś) a właściciel decyzji pisze: Zgoda: Niniejszym wyrażam zgodę na przeniesienie decyzji nr..... z dnia...... na pana............... I już. Prawda że proste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 28.05.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Napisałam wniosek o przeniesienie warunków zabudowy na siebie-czyli na nowego właścieciela, dołączyłam stosowne dokumenty, zapłaciłam 50,00 i dostałam decyzję. Załatwiłam to doś szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwert 28.05.2006 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 baaaaaaaaardzo Aniu dziękuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts