yorik 27.05.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Zapraszam do komentowania / pytań i dyskusji Procedujemy... yorik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.05.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 NO to ja pierwsza - czekam na ciąg dalszy i WSZYSTKIEGO DOBREGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.05.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 a ja druga ....powodzenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 29.05.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 No to i ja zaciekawiony czekam na ciąg dalszy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 31.05.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Widzisz! U mnie jest dokładnie tak jak u Ciebie - ja robię i decyduję, a później mnie się obrywa, że robię po mojemu Jak to jest, że gdy trzeba coś zadecydować, pomyśleć, zawsze mówią te nasze Połówki: "... zdecyduj ty, facet jesteś ...", ale jak przyjdzie i poogląda, to potem ... o rany, szkoda gadać Czekam na więcej ... i nie daj się, przecież Facet jesteś!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 To ja też dołączam do czytelników i czekam na ciąg dalszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 01.06.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Widzisz! U mnie jest dokładnie tak jak u Ciebie - ja robię i decyduję, a później mnie się obrywa, że robię po mojemu Jak to jest, że gdy trzeba coś zadecydować, pomyśleć, zawsze mówią te nasze Połówki: "... zdecyduj ty, facet jesteś ...", ale jak przyjdzie i poogląda, to potem ... o rany, szkoda gadać Czekam na więcej ... i nie daj się, przecież Facet jesteś!!! :D A u nas jakby tak samo, tylko odwrotnie . Baba wybiera i decyduje, facet głową kiwa znad komputerowej klawiatury (bo na budowę trzeba zarobić), a jak się od tej klawiatury oderwie, to... ło matko...szkoda słów. Z tymi facetami to nie ma letko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts