ludwik_ww 27.05.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Zadaję to pytanie poniewaz, studium uwarunkowań na mojej łące pani projektant wkreśliła strefę ekologiczną, zaś 150 od mojej działki wkreśliła drogę krajową również na strefie ekologicznej, więc mam pytanie czy mogę podepszeć się jakimś przepisem pisząc uwagi do studium, które bedzie mogło mi pomóc przekonać radę gminy aby zezwoliła mi przekształcic działkę.Czy są jakieś ustawy wspierające ludzi takich jak ja, którzy chcą się budować lecz urzędnicy w tym przeszkadzają.[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 27.05.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Mam podobną sytuację. Mój wniosek o ujęcie działki nie został przyjęty. Gmina twierdzi że nie opłaca jej się ująć działki w planie zagospodarowania bo musiałaby zrobić drogi itp. Najgorsza gmina w Polsce Dywity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts