Lawy 07.06.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 co w tym śmiesznego - tylko pytam. Jest możliwe na indukcyjnej osiągnięcie odpowiedniej temperatury dla woka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 13.06.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Na płaskiej powierzchni użycie woka jest chyba niemożliwe - o to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.06.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Ja będę miała elektryczną. Zastanawiam się, czy warto inwestować w indukcyjną... Czy ktoś z Was ma taką i potrafi mnie do wydania dodatkowej kasy przekonać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 13.06.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Mam gazowa, ale ze wzgledu na "latajacy" tluszcz i czyszczenie nastepna bedzie elektryczna. Dobry wyciag moze i pochlania zapachy, ale na nim tez to cale tluste paskudztwo osiada na wyciagu. Dla mnie jest to uciazliwe, bo mam wyciag z szyba, ktora po kazdym gotowaniu jest tlusta od spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 13.06.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 A ja kupiłam płytę gazowo-elektryczną. Zobaczymy, jak się sprawdzi taki wynalazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 14.06.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 gazowa może być na płycie ceramicznej ... nie wiedziałam! Może to jest dobre wyjście, co sądzicie? Musze poszukać coś więcej, ale może ktos z was już taką ma? Jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 14.06.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 gazowa może być na płycie ceramicznej ... nie wiedziałam! Może to jest dobre wyjście, co sądzicie? Musze poszukać coś więcej, ale może ktos z was już taką ma? Jak się sprawuje? Takie rozwiązanie łączy w sobie wady płty gazowej i ceramicznej: - cenę (wyższą) ceramiki - trudność w utrzymaniu czystości płyty gazowej. Moze tylko trochę "nowocześniej" wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biolog 14.06.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 jest kilka płyt w których palniki gazowe ukryte są pod szkłem, i wygląda toto jak elektryczna ja jestem za prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 19.06.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 gazowa może być na płycie ceramicznej ... nie wiedziałam! Może to jest dobre wyjście, co sądzicie? Musze poszukać coś więcej, ale może ktos z was już taką ma? Jak się sprawuje? Takie rozwiązanie łączy w sobie wady płty gazowej i ceramicznej: - cenę (wyższą) ceramiki - trudność w utrzymaniu czystości płyty gazowej. Moze tylko trochę "nowocześniej" wygląda. Ja myslę o palnikach POD płytą, nie nad. Z tego co pisze Biolog to takie są! KTO MA? Mój mąż ma za gazową jeden argument - jak siądzie prąd, to nie będzie na czym herbaty zrobić, a ponoc u nas w gmninie w ubiegłym roku po burzy nie było dwa dni. No sama nie wiem, czy tym się przejmać, choć pewnie zawsze lepiej dyresyfikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 19.06.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Ja myslę o palnikach POD płytą, nie nad. Z tego co pisze Biolog to takie są! KTO MA? Mój mąż ma za gazową jeden argument - jak siądzie prąd, to nie będzie na czym herbaty zrobić, a ponoc u nas w gmninie w ubiegłym roku po burzy nie było dwa dni. No sama nie wiem, czy tym się przejmać, choć pewnie zawsze lepiej dyresyfikować Też takie widziałem. Ale nie znam nikogo kto coś takiego ma. A co do braku pradu: to jest szerszy problem. Bez prądu nie działa w domu prawie nic (jak w zeszłym roku nie było po nawałnicy przez 20 godz. to sąsiad nie mógł wejść do domu) to już taka wada cywilizacji. Bez telewizji czy komputera da się żyć, gorzej z ciepłem. Ja na taką okoliczność mam kominek (bez płaszcza ) i turystyczną butlę gazową w spiżarni. Poza jakimiś ekstremalnymi sytuacjami (b. stare linie napowietrzne,...) przerwy z dostawach prądu zdarzają się rzadko i nie są długie.. Czy warto utrudniać sobie codzienne życie przez ileś lat żeby raz do roku (albo rzadziej) móc ugotować herbatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 19.06.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 A co do braku pradu: to jest szerszy problem. Bez prądu nie działa w domu prawie nic (jak w zeszłym roku nie było po nawałnicy przez 20 godz. to sąsiad nie mógł wejść do domu) to już taka wada cywilizacji. Bez telewizji czy komputera da się żyć, gorzej z ciepłem. Ja na taką okoliczność mam kominek (bez płaszcza ) i turystyczną butlę gazową w spiżarni. Poza jakimiś ekstremalnymi sytuacjami (b. stare linie napowietrzne,...) przerwy z dostawach prądu zdarzają się rzadko i nie są długie.. Czy warto utrudniać sobie codzienne życie przez ileś lat żeby raz do roku (albo rzadziej) móc ugotować herbatę? Też nad tym rozmyślam. Dobrze jest, jak jest dobrze. Gorzej jak jest problem. U nas też będzie kominek - na dogrzanie i na wszelki wypadek. Co do tych kuchenek to ponawiam zapytanie o gazowe z płytą nad palnikami!!! Może to byłoby dobre wyjście z problemu osadu i czystości na kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka123 12.08.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Chodzi mi przede wszystkim o mała bo mam malutka kuchnie w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka123 12.08.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Jakiej firmy polecacie, żeby była dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts