asiulkaa 28.05.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 sytuacja wygląda tak, mamy zakończone wszystkie roboty budowlane,można się wprowadzać-NIE MA TYLKO OCIEPLENIA DOMU I TYNKÓW ZEWNĘTRZNYCH. chcemy to zrobić jesienią ze względów finansowych. zwróciliśmy się do naszego kierownika budowy , żeby zgłosił w starostwie odbiór budowy( domu, czy jak to tam się zwie), żebyśmy mogli się tam zameldowć. a ON NA TO, ŻE TO NIEMOŻLIWE, BO BĘDZIE JESZCZE JESIENIA OCIEPLAŁ i dopóki są nie zakończone prace budowlane( czyli ocielenie) nie może zgłosić odbioru. CZY MA RACJĘ? CZY ŚCIEMNIA NAS ,bo jest leniwy?przecież ludzie mieszkaja latami w nieotynkowanych domach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darks 01.06.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 sytuacja wygląda tak, mamy zakończone wszystkie roboty budowlane,można się wprowadzać-NIE MA TYLKO OCIEPLENIA DOMU I TYNKÓW ZEWNĘTRZNYCH. chcemy to zrobić jesienią ze względów finansowych. zwróciliśmy się do naszego kierownika budowy , żeby zgłosił w starostwie odbiór budowy( domu, czy jak to tam się zwie), żebyśmy mogli się tam zameldowć. a ON NA TO, ŻE TO NIEMOŻLIWE, BO BĘDZIE JESZCZE JESIENIA OCIEPLAŁ i dopóki są nie zakończone prace budowlane( czyli ocielenie) nie może zgłosić odbioru. CZY MA RACJĘ? CZY ŚCIEMNIA NAS ,bo jest leniwy? przecież ludzie mieszkaja latami w nieotynkowanych domach... Ściemnia. Mozna zgłosić zakończenie robót. W formularzu zgłoszeniowym dopisuje się co jeszcze trzeba zrobić i kiedy zostanie zrobione. Ja nie mam tynków, wpisałem, że zrobię je do końca tego roku i dom mam odebrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts