zibi5 28.05.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Proszę o rady chcę wykonać zbrojenie ław na śląsku mam kupiony drut wcałości 12 m czy muszę go ciąć na wymiar czy mogę giąć w całości i łaczyć na zakladke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 28.05.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=56124 Stosuje się jak najdłuższe możliwe odcinki tak aby zakłądó było jak najmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 30.05.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Nie mogę sobie przypomnieć jak to jest z tym zbrojeniem? ale,coś mi swita że jeżeli pręty są gięte w całości to zakład na połączeniu ma wynosić minimum 1 m, a jak są docinane na wymiar to dodatkowo ma być pręt z zakładem minimum 1,5 m.ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi5 30.05.2006 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Dzięki za odpowieć czyli mam rozumieć że można giąć drut w całości tylko w miejscu łączenia trzeba zrobić zaklad minimum 1m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts