Turner 06.03.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Układam właśnie deskę Barlinecką. W niektórych miejscach pomiedzy poszczególnymi deskami powstają minimalne szczeliny. Zastanawiam sie czy ja źle układam czy jest to narmalne? Ale skoro już są to chce je czymś wypełnić.Proszę o poradę czym można by było to wypełnić. Czy ktoś może stosował już jakąś szpachlę. A jeżeli tak to jaką i gdzie mozna ją kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrew_p 06.03.2003 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Podejrzewam, że źle nie układasz. Pisałem już na forum i tym wcześniej. Miałem problem podobny. Podczas układania okazało się, że deski mają „łudeczkowaty” kształt tzn. zbiegały się ku końcom, lub wygięte były w jedną ze stron. Złożenie ich dawało efekt szpar na końcach. Zareklamowałem to u regionalnego przedstawiciela Barlinka. Przyjechał i wymienił cały towar (około 100m2). Wymiana trwała około 4 dni. Przywieziony materiał był o niebo lepszy niż poprzedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts