Gość 05.02.2002 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2002 Cześć , za kilkanaście dni stanę przed problemem jak i z czego wykonać ścianę fundamentową pod dom parterowy. Czy ktoś robił je z bloczków układanych na sucho, które się zalewa betonem, a jeżeli tak to czy jest to dobra technologia ? W mojej okolicy (PODKARPACIE ) bloczki betonowe są dość drogie (4,11 za 15*25*3:cool:a zalewanie ściany wymaga zakupu dość znacznej ilości desek.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarny 06.02.2002 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2002 Zainteresuj się bloczkami z firmy amerblok. Mnie za bloczek o wymiarach szer.30 x wys.20 x dł.39 cm wołali 4,77 zł z dostawą na plac budowy. Gdy policzyłem koszty materiału to wychodzi podobnie jak beton z gruchy ale bez dodatkowych robót takich jak deskowanie itp.Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts