Teska 11.03.2003 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 wiesz Anonim...bez komentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.03.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 znajomi maja 4..i wcale nie jest dwa razy drozsza...a elementy takie same....ale pewnie bedziesz reklamował inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2003 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 Jak na razie to ty reklamujesz usilnie Hormana.Ja mam jedynie wątpliwości dotyczące różnicy w cenie pomiędzy bramą ocieploną 2cm, a 4 cm. Jeżeli jest tak jak piszesz, że elementy są takie same w obu typach w Hormanie, to oznacza że 2 cm ocieplenia kosztuje kilka tys zł. I już nie ważne czy kosztuje ona 2 czy 1.5 raza wiecej (ale napewno kilka tys.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 12.03.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 U mnie daleko do zakupu bramy, ale z moich obserwacji zaden z moich trzech sasiadow od 3 lat nie parkuje w garazu!!!(chyba z lenistwa, bo kasy maja pod dostatkiem, kazdy z tych aut to wartosc mojej chalupy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.03.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 Anonim...nie reklamuje tylko posiadam taka brame a to roznica... i koniec:smile:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastak 12.03.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 Alex, Jak się mieszka na Magdalence to nic dziwnego ... Hormann ma też komplet docieplenia do ich bram, który kosztuje 500-600 PLN i montuje się go bardzo prosto samemu. Może warto kupić bramę 2cm plus zestaw docieplenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts