aladin07 29.05.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 witam nieznalazlem takiego pytaniaotoz chodzi mi o to w ktorych bankach sa najlepsze warunki dla wzieciakredytu dla osob/par nie bedacych malzenstwem czyli majacych trudnosc z wykazaniem wspolnych dochodow ja mam X oficjalnie i Y nieoficjalnie a ona Z zarobku na rekeco daje okolo 3500 miesiecznie netto we dwojedaje nam to rocznie jakas kwote ktora normalnie jest w miare wystarczajaca na przyznanie kredytu jak sadze - mamy 80tys gotowki i dzialke i chcemyjeszcze 80-100 wziasc na kredyt zeby wybudowac ( tak zeby sie tylko wprowadzic ) maly domek mieliscie podobny przypadek?gdzie bylo najkorzystniej?o ile drozsze sa takie kredyty? bo mam mozliwosc wyprosicmojego pracodawce o umowe na wyzsza kwote ( ktorej oczywiscie nie dostane hehe ) tylko ze bede musial sobie sam pokryc wyzsze skladkiZUS i podatkowe z tych nieoficjalnych zarobkow i szkoda tych wszystkichzlotowektylko czy mi sie to w ogole oplaci?czy bankowi przedstawia sie dokumenty o zarobkach jednorazowo czy tez w trakcie brania kolejnych transz kredytu musze sie okazywacponownie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts