Error_2006 14.01.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Witam serdecznie czy moge liczyc na jakikolwiek informacje o projekcie domu pod platanem 2 z firmy Archon, byłabym wdzieczna za informacje na temat słupów w sypialni na pietrze i schodów ich urzytkownosci i wygodzie. Przgnełabym dowiedziec sie czy ktos w poblizu Krakowa nie buduje lub nie wybudował przypadkiem tego domku?z góry dziekuje za szybkie informacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 15.01.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Witaj,poszukaj, na forum istnieje już grupa budujących platana "podstawowego". Z tego co wiem to różnią się tylko częścią piętra nad jadalnią. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martyna1 21.05.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Drodzy platanowcyPlanujemy zakup projektu domu i bardzo podoba nam się projekt "Pod platanem 2". Jednak zanim zdecydujemy się na jego zakup bardzo chcielibyśmy zobaczyć jak on wygląda w realu. Dlatego jeśli ktoś posiada dzjęcia, szczególnie wntętrz parteru, będę bardzo wdzięczna za ich przesłanie. Mój adres: [email protected]PozdrawiamMartyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota i Adam 29.05.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witajcie, Czy Ktoś z Was wybudował/ buduje w/w dom w okolicach Poznania??? Czekamy na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota i Adam 29.05.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witajcie, Czy Ktoś z Was wybudował/ buduje w/w dom w okolicach Poznania??? Czekamy na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evita2000 05.03.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 czy ktoś z Państwa buduje bądź wybudował dom wg tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Wroclawia 05.03.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Witam Wszystkich !Zacząłem budowę Platana II pod koniec października 2006 r.teraz właśnie dzięki sprzyjającej zimie ,zaczynam kończyć.Mam pytanie do posiadaczy już wypodowanych Platanów,czym kierowali się przy doborze drzwi wejściowych i bramy garażowej?Nie ukrywam ,że było by mi miło,zobaczyć je u kogoś z Was na zdjęciu.Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts