JoShi 29.05.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Uwazam, ze Edzia przegiela zamykajac temat o dniu wolnym z okazji pielgrzymki papierza. Dopoki papierz i katolicy byli obrazani to wszystko bylo dobrze, w momecie, kiedy znalazly sie glosy ludzi, ktorym cos takiego sie nie podoba watek zostal zamkniety. Ciekawe dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 29.05.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 JoshiTen temat zamkniety byl tylko przez kilka minut . Pamietam to dobrze , bo zirytowalo mnie poczatkowo jego przeniesienie i chcialem nawet cos o tym napisac . Opowiedz jaka kare przewidzialas dla Edzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 29.05.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 A co to za teorie? Papież (!) nie jest tematem forum Muratora, natomiast wykorzystywanie tematu do prowokowania konfliktów na forum to na pewno temat dla moderatora. A zresztą papież już odjechał i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.05.2006 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Czyli tak jak sadzilam. Ci, ktorzy prowokowali i obrazali mogli sie spokojnie wypowiadac. Ci ktorzy chca bronic (spokojnie bez epitetow i obrazania) juz nie moga, bo redakcja sie ocknela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.05.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Joshi, nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.05.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Tak zamknęłam pierwotnie temat, bo młody przeprosił, pożegnał , pielgrzymka zakończona. Powód, chwila zastanowienia się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.05.2006 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Joshi, nie warto Tak myslisz ? Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.05.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Jak to zamkniety watek? A ja sie wpisalam przed chwila Teraz juz nic nie wiem. (zakladam, ze kiedys cos wiedzialam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.05.2006 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Jak to zamkniety watek? A ja sie wpisalam przed chwila Teraz juz nic nie wiem. (zakladam, ze kiedys cos wiedzialam ) No bo edzia sie pomiarkowala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.05.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Aha, to juz teraz kapuje. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.05.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 prawie pisalem posta a tu bęć....temat zamkniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.05.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 A co to za teorie? Papież (!) nie jest tematem forum Muratora, natomiast wykorzystywanie tematu do prowokowania konfliktów na forum to na pewno temat dla moderatora. A zresztą papież już odjechał i koniec. coś w tym jest , religia zawsze budzi emocje ..ciekawe czemu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.05.2006 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 A co to za teorie? Papież (!) nie jest tematem forum Muratora, natomiast wykorzystywanie tematu do prowokowania konfliktów na forum to na pewno temat dla moderatora. A zresztą papież już odjechał i koniec. coś w tym jest , religia zawsze budzi emocje ..ciekawe czemu ??? No wiesz. Ale nie sadzisz, ze skoro takie jest stanowisko redakcji to moznaby jeszcze znalezc kilka albo nawet kilkanascie takich prowokujacych watkow, ktore nie sa tematem muratora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.05.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 zaden temat nie wywoluje tyle emocji jak wiara ....jedni są za inni nie ...a ja jestem w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.05.2006 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Bo to jakos tak jest, ze w Polsce to juz niemozna sie spokojnie przyznac do wiary, zeby nie narazic sie na smiesznosc, zlosliwosci i ataki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.05.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Bo to jakos tak jest, ze w Polsce to juz niemozna sie spokojnie przyznac do wiary, zeby nie narazic sie na smiesznosc, zlosliwosci i ataki. JoShi - a któż z Ciebie się mieje i atakuje? Próbowałem co pokazać ale nie chcesz słuchać i tyle. Każdy z nas ma swoje racje i się tego nie zmieni. Może ja widziałem co czego nie widziała Ty a może odwrotnie. I każde z nas uważa że ma słusznoć co koliduje ze słusznociš osoby drugiej. Wyluzuj. Słoneczko wyszło, a Ty się stresujesz niepotrzebnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 30.05.2006 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Słoneczko wyszło, a Ty się stresujesz niepotrzebnie. Ja sie nie stresuje tylko smuce. I wiesz, jak ktos po chamsku mi dokucza to i sloneczko niewiele pomaga. A z drugiej strony jak tak bedziemy we wszystkim wyluzowywac to zachwile skonczy sie tak jak w tej anegdocie o gumie do zucia i bezstresowym wychowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 09.10.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ale teraz jest zamkniety tylko po co ja to pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts