AAgnieszk 29.05.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Zastanawiam sie na zaciągnięciem kredytu w banku BPH? Czy ktoś miał pozytywne lub nie doświadczenia związane z tym bankiem? Jakieś kłopoty, których trudno przed podpisaniem umowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.05.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 DAJ SOBIE SPOKÓJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 30.05.2006 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Może coś więcej na ten temat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.05.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Tak napisałam, bo nasza współpracaz tym bankiem się już zaończyła. Przenieśliśmy swój kredyt do Millennium. Fakt każdy ma inną sytuację, dlatego Tobie może akurat pasować. My nie byliśmy zadowloeni.Obsługa - do baniWysokie wymagania i nie ida na rękę klientowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik Witkowski 05.06.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 miesiąc temu brałem w nim kredyt na zakup działki... prze expandera. jest OK, mieli najlepszą cenę(oprocentowanie) i najmniej prowizji. Radzę ci skontaktuj się z expanderem, za darmo otrzymasz propozycję wszystkich banków jednocześnie, na prawdę jest w tedy w czym wybierać. ja dobrze urobisz konsultanta, to dowiesz się więcej szczegółow, np. kóry bank załatwiaszybciej kredyt, który się ociąga, jaki się przyczepia do byle czego itp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts